reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
witam wszystkie mamy :-)
chciałam do Was dołączyć. jestem już mamą 9cio miesięcznego Synka z grudnia 2011 i zdecydowaliśmy się z moim M na drugie dziecko. plany były już dawno ale teraz to pewne.
jutro idę do lekarza na wizytę i liczę na zielone światło.
wymarzyłam sobie by w ciążę zajść w listopadzie :-) zobaczymy czy się uda... bo pierwszym razem trwało to praktycznie 9mcy z przerwą gdy bardzo chorowałam. od następnej @ mam zamiar mierzyć temp bo właśnie za pierwszym razem to nam pomogło i praktycznie po radzie koleżanki by temp mierzyć już po 2tyg udało się mi zaobserwować owulację i nasz Synek został poczęty dokładnie 6 kwietnia 2011 :-)

mam nadzieję, że będę miała czas gościć u Was często.
pozdrawiam

nadrobię was w pracy
zaraz się porzygam :-D :-):-):-):-)
i nie jadę na targi :tak:

to nie cień cienia, to całkiem konkretna kreska :-D w robocie wstawię wam fotkę

ale mam stresa, żeby teraz już było ok

heloł
no i gdzie jesteście???
100_3284.jpg

inka witaj :-D

Ostatnia edycja:
GRATULACJE FIOLECIK !!!!!!!!!
GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE :-D

Bromergon w końcu pomógł!
Nawet nie wiesz jak się cieszę! bo to oznacza że nam wszystkim w końcu się uda:tak:
Wniosłaś tym plusikiem dużo nadziei... :tak::-)

reklama
Do góry