reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajeczko, współczuję porodu, ale dałaś radę i jesteście wszyscy razem, cudownie, dzielna babka z Ciebie :-)

alebur, śliczna córcia, gratuluję :-)

Siwa, hmmm, właśnie zastanawiałam się kto to :zawstydzona/y: hehe, ale mówię sobie, że skoro tyle osób znajomych z BB to napewno właśnie piszemy ze sobą nie wiedząc jak wyglądamy ;-)- to teraz już wiemy :-D ...a przeżycia z samochodem, boszzz współczuję, dobrze, że Wam się nic nie stało :no:

fiolecik, gratuluję pierwszej sprzedanej sztuki, teraz to już z górki :tak::-) ja to się zastanawiam, czy czegoś pod choinkę u Ciebie nie zamówię na prezenty :tak:

Mou, Kinia, enya, buziam Was

reklama
Dotka - jak tam? Wypoczęłaś troszkę? Jak dzidziuś?

U mnie bez zmian, tylko jajniki bardzo często mnie bolą, jak nigdy, bo aż kłują czasami dość mocno. Może mi się owulka poprawiła po casta hmm?
Mou mi po casta tak jajniki dawały się we znaki, że wiedziałam kiedy mam owu, tzn w jakich dniach mniej więcej, więc najprawdopodobniej u Ciebie też tak jest...a czy wypoczęłam, tak bardzo, dodatkowo się trochę odmuliłam, bo między ludźmi pobyłam, polatałyśmy po sklepach z Mamą, ech nabrałam energii, wesele udane, wybawiłam się mega, nawet tańczyłam chociaż obawiałam się czy dam radę w 12-to cm szpilach, bo dawno nie chodziłam na obcasach, bo przecież po wsi w szpilach nie będę paradowała ;-):-D, co do dzieciątka, USG mam w czwartek, mam nadzieję, że wszystko ok, moje pierwsze i trochę się obawiam, ale staram się nie mieć czarnych myśli :-(

dotka bądź dobrej mysli
a co do prezentów - to właśnie kończę getry dla 4 latki ;-)
a sprzedałam 483030_144933285651228_1236671379_n.jpg

Fioletowa - świetne to to! Jakbyś jeszcze wyrabiała szkło :-D (żartuję) bardzo to fajne, i widać że już masz pewniejszą rękę. Ładna czcionka :tak:
Dotka - ciekawe czy na usg będzie juz widać chociaż tyci tyci tyci co ma maluszek pomiędzy nóżkami hi hi :-D U mnie w 14tyg były podejrzenia że będzie dziewczynka, i w 21 tygodniu było 100% potwierdzone :tak:Piszę 100, bo nie dało się pomylić, tak się pięknie ułożyła do podglądania :-D

fiolecik, podpytam ;-)

Mou, u mnie było to samo, z tym, że u nas chyba jakoś w 19 tygodniu było już na 100% pewne, a też się tak rozkraczyła, że nie miałam wątpliwości :-D

aaaa szkoda gadać dotka
chyba mi @ idzie
dziś stchórzyłam i nie zrobiłam testu, czekam, może juto zrobię, chyba że przyjdzie...
dziś ledwo wstałam z łóżka, jak budzik zadzwonił to myślałam że mi się to śniii

reklama
Do góry