reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

krechy widać :) ciesze sie z tobą!

MOU teraz Ty!
jejku jak Wam fajnie........... zachodzić w ciazę bezcenne :rolleyes2: a ja na szarym końcu sama zostane jak zwykle.... ech....

reklama
kiedy serduszkowałaś? na wykresie nic nie widzę. testy owu robiłaś? w dniu pozytywnego działaliscie? opowiadaj.
i ta dieta to specjalnie aby zajść czy aby schudnąć? :cool2:

dieta była na schudnięcie
wcześniej się nie odchudzałam bo niby trudniej zajść w ciążę na diecie, no i wiesz zaczęłam rozkręcać biznes
i tak jakoś mniej myślałam o tym wszystkim

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA URŻNĘ SIĘ DZISIAJ ... HERBATKĄ :d
:-D:-D:-D i ja się urżnę...mlekiem z lodem :-D:-D:-D

Kinga nie łam się, zobaczysz dasz radę i Ty
będziemy tu z dotką podsyłać fluidki :-D
no jasne, że będziemy...jak same widzicie, ja nie jestem w stanie przestać z Wami pisać i nie mam zamiaru zniknąć, przecież nie mogę Was zostawić :cool2:...a Ty Kinia, nie poddawaj się :tak:;-)

Ostatnia edycja:
dieta była na schudnięcie
wcześniej się nie odchudzałam bo niby trudniej zajść w ciążę na diecie, no i wiesz zaczęłam rozkręcać biznes
i tak jakoś mniej myślałam o tym wszystkim
zupełnie jak ja...dieta, planowanie ślubu i przyjęcia i zaskoczyłam :tak: a druga ciąża, zajęłam się zleceniem mocno i też wyluzowałam :tak:

JA nie dam rady być na diecie. Szkoda :-( prędzej wolę ćwiczenia. My lubimy sobie "dobrze" zjeść, ale to dobrze nie znaczy dużo. I właśnie łączenie wszelkich składników to u nas podstawa. Nie wyobrażam sobie piersi z kaczki podanej bez pure, czy to z ziemniaka czy z batata. Jakoś nie mogę... M by nie mógł. A jakbym patrzyła mu w talerz to bym się z nim szarpała he he:-D Jemy dużo warzyw, dużo sałatek. Surowy szpinak, roszponkę w hurtowych ilościach z winegretem, avokado - mimo że tłuste to zdrowe.
U mnie to brak ruchu. Orbitrek robi za wieszak, i zamiast siedzieć przed monitorem powinnam chociaż te 30min dziennie poświęcić na ćwiczenia. Jestem pewna że efekt w postaci zgubionych kilogramów byłby nawet po tygodniu. Ale jak się siedzi na 4 literach i popija słodzoną herbatkę to ma się taką figurkę a nie inną. Ja naprawdę muszę dopaść tego orbitreka! Może mi jajniki rozbuja :-D Nie od dziś wiadomo, że ruch jest bardzo ważny nawet do prawidłowego działania hormonów :tak:

reklama
Do góry