reklama
no ja to nawet jak wiem ze moja wina to bede wmawiac ze ja mam racje i takie tam bzdety, stara a głupia po prostu.
No nic spadam do łóżeczka , może jutro zaświeci sloneczko:-)i bedzie lepiej.Rano cza wstac do roboty a tak mi sie nie chce. Dobrej nocki bebory!
kurcze przeciez ja sie bede starac po raz 3 mimo ze druga ciaza skonczyła sie tak ze mam jednego aniołka .ale nawaliłam.
No nic spadam do łóżeczka , może jutro zaświeci sloneczko:-)i bedzie lepiej.Rano cza wstac do roboty a tak mi sie nie chce. Dobrej nocki bebory!
kurcze przeciez ja sie bede starac po raz 3 mimo ze druga ciaza skonczyła sie tak ze mam jednego aniołka .ale nawaliłam.
Ostatnia edycja:
slonko9053
Zaciekawiona BB
Anulka16...oj tak rano wstac trzeba , u mnie to dopiero masakra bedzie bo ostatani raz to 23-go grudnia w pracy bylam i jutro to bedzie dla mnie jak najgorsza kara. A i jeszcze noc sie ciezka zapowiada bo coreczka chora dzisiaj z goraczka i katarkiem biedactwo caly dzien
Moniś31
Fanka BB :)
Nigdy bym nie przypuszczała, że można mieć problem z zajściem po raz drugi w ciążę. Myślałam, że skoro Miłoszka udało się począć za pierwszym razem, to drugą ciążę mam jak w banku. Przed pierwszą ciążą bałam się, że nie zajdę, choć nie miałam powodów. Zaczynając starać się o drugą myślałam, że to kwestia miesiąca, dwóch... A tu zoonk... PARADKOS
Moniś ja syna urodziłam mając 19 lat , praktycznie jak to mowią jeden strzał i berek!natomiast potem lata starań o kolejne dziecko , niby w mojej główce cosik nawala (psychika) ze za bardzo chce i takie tam . W koncu kiedy sie udało Moje dzieciątko zostało w niebie , teraz znowu sie staramy ale bez skutku.
Moniś31
Anulka ja staram się od roku, ale wiem, że dziewczyny dłużej...
To Ty jakoś mniej więcej mój rocznik jesteś
Będziemy wspierać się aż się uda
To Ty jakoś mniej więcej mój rocznik jesteś
Będziemy wspierać się aż się uda
Moniś31
Judith żałuję, że nie walczyłam wcześniej, cóż praca w szkole gdzieś tam zaspakajała moje instynkty macierzyńskie, teraz już nie....
reklama
slonko9053
Zaciekawiona BB
Monis31 - ja mialam tak jak TY, pierwsza ciaza udala sie przy pierwszym cyklu wiec do drugiej podeszlam na luzie i jak za pierwszym cyklem sie nie udalo... wstyd sie przyznac ale wpadlam w delikatna depresje. Teraz juz wrzucilam na luzik ale denerwuje sie troche. Martwi mnie ze mam juz dziecko, jestem zdrowa (bo u gina bylam sprawdzil srodki i jest ok) no i mam dopiero 24 lata a w ciaze nie moge zajsc...co by bylo gdybym czekala dluzej???