reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ja testy robilam yyy ciążowe z 4 roznych firm wsyztskie strumieniowe polecam to te na ktore sie sika ;] no i bobotest taki rozowy tez czulu 10 a jesli chodzi o owulacyjne to kupywalam takie rozowe z allegro najtansze zeby tylko jakis ciazowy esktra dali

a masz moze gdzies tego sprzedawce?? bo te moje testy s cos wadliwe:/

reklama
Kasiurek. ja sobie bardzo cenie Twoja wiedze, ale informacja ze raz jeden jajnik a raz drugi pracuje, to niestety jest informacja ktora mozna sobie w buta zaajpodac. Bo moze byc tak ze wszystkie jajeczka z cykli wyprodukuje jeden jajnik... NIE MA CZEGOS TAKIEGO ZE RAZ JEDEN A RAZ DRUGI JAJNIK...

tak czy siak , dziewczyny jajeczkujmy na maxa i zafasolkujmy na maxa , ale byłoby super jakbyśmy wszystkie do końca roku zaczęły kompletować wyprawkę:rofl2:

ja chyba oszaleję u mnie nic się nie dzieje, test leży i czeka na zrobienie. Jutro 33 dc... zawriuję od tego czekania.
W pierwszej ciąży zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i były 2 krechy a teraz to ja nie wiem co się dzieje, jak jutro @ nie nadejdzie to poddaję się:( ile mam czekać do kolejnego ewentualnego testu??

Jestem, jestem :)
Dziś nie pływałam w akwarium ;P Dziś pazurki robiłam, i zaraz spać idę bo jutro rano na rehabiliację :/
męża nie ma jeszcze, Szymek śpi... Rybki śpią... ;)
też idę spać ;)

POBUDKA!!!:-D
M do pracy, Piotruś do szkoły, zrobiłam sobie herbatkę z miodem, włączyłam tvn24...jeszcze chwilkę posiedzę i pokontempluję piękny poranek.
Dzisiaj wieczorem mam wizytę u gina..mam nadzieję, ze wszystko ok...trochę się denerwuję, nawet w nocy mi się śniło...

witam się
mam mega doła WTF z moj temoką?? już się poddaje Sebus chyba nigdy nie bedzie miał rodzenstwa :-(

Kasiurek. ja sobie bardzo cenie Twoja wiedze, ale informacja ze raz jeden jajnik a raz drugi pracuje, to niestety jest informacja ktora mozna sobie w buta zaajpodac. Bo moze byc tak ze wszystkie jajeczka z cykli wyprodukuje jeden jajnik... NIE MA CZEGOS TAKIEGO ZE RAZ JEDEN A RAZ DRUGI JAJNIK...

zgadzam się moja lekarka także obla ten mit, ze jajeczkuje się raz z jednego raz z drugiego:) ja jestem tego przykladem :-Djak sie starałam to 4 miesiące z clo i 4 razy jajeczkowanie z lewego jajnika

tak czy siak , dziewczyny jajeczkujmy na maxa i zafasolkujmy na maxa , ale byłoby super jakbyśmy wszystkie do końca roku zaczęły kompletować wyprawkę:rofl2:

oj chciałabym, ale to raczej niemożliwe:/

ja chyba oszaleję u mnie nic się nie dzieje, test leży i czeka na zrobienie. Jutro 33 dc... zawriuję od tego czekania.
W pierwszej ciąży zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i były 2 krechy a teraz to ja nie wiem co się dzieje, jak jutro @ nie nadejdzie to poddaję się:( ile mam czekać do kolejnego ewentualnego testu??

a ile Ci sie spoznia? jak ponad tydzien to ja bym raczej poszła do ginka

Jestem, jestem :)
Dziś nie pływałam w akwarium ;P Dziś pazurki robiłam, i zaraz spać idę bo jutro rano na rehabiliację :/
męża nie ma jeszcze, Szymek śpi... Rybki śpią... ;)
też idę spać ;)

poaz pazurki:)

POBUDKA!!!:-D
M do pracy, Piotruś do szkoły, zrobiłam sobie herbatkę z miodem, włączyłam tvn24...jeszcze chwilkę posiedzę i pokontempluję piękny poranek.
Dzisiaj wieczorem mam wizytę u gina..mam nadzieję, ze wszystko ok...trochę się denerwuję, nawet w nocy mi się śniło...

czekam na wiesci:) kciuki zaciskam :)

reklama
Do góry