reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ja testy robilam yyy ciążowe z 4 roznych firm wsyztskie strumieniowe polecam to te na ktore sie sika ;] no i bobotest taki rozowy tez czulu 10 a jesli chodzi o owulacyjne to kupywalam takie rozowe z allegro najtansze zeby tylko jakis ciazowy esktra dali

a masz moze gdzies tego sprzedawce?? bo te moje testy s cos wadliwe:/

reklama
Kasiurek. ja sobie bardzo cenie Twoja wiedze, ale informacja ze raz jeden jajnik a raz drugi pracuje, to niestety jest informacja ktora mozna sobie w buta zaajpodac. Bo moze byc tak ze wszystkie jajeczka z cykli wyprodukuje jeden jajnik... NIE MA CZEGOS TAKIEGO ZE RAZ JEDEN A RAZ DRUGI JAJNIK...

tak czy siak , dziewczyny jajeczkujmy na maxa i zafasolkujmy na maxa , ale byłoby super jakbyśmy wszystkie do końca roku zaczęły kompletować wyprawkę:rofl2:

ja chyba oszaleję u mnie nic się nie dzieje, test leży i czeka na zrobienie. Jutro 33 dc... zawriuję od tego czekania.
W pierwszej ciąży zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i były 2 krechy a teraz to ja nie wiem co się dzieje, jak jutro @ nie nadejdzie to poddaję się:( ile mam czekać do kolejnego ewentualnego testu??

Jestem, jestem :)
Dziś nie pływałam w akwarium ;P Dziś pazurki robiłam, i zaraz spać idę bo jutro rano na rehabiliację :/
męża nie ma jeszcze, Szymek śpi... Rybki śpią... ;)
też idę spać ;)

POBUDKA!!!:-D
M do pracy, Piotruś do szkoły, zrobiłam sobie herbatkę z miodem, włączyłam tvn24...jeszcze chwilkę posiedzę i pokontempluję piękny poranek.
Dzisiaj wieczorem mam wizytę u gina..mam nadzieję, ze wszystko ok...trochę się denerwuję, nawet w nocy mi się śniło...

witam się
mam mega doła WTF z moj temoką?? już się poddaje Sebus chyba nigdy nie bedzie miał rodzenstwa :-(

Kasiurek. ja sobie bardzo cenie Twoja wiedze, ale informacja ze raz jeden jajnik a raz drugi pracuje, to niestety jest informacja ktora mozna sobie w buta zaajpodac. Bo moze byc tak ze wszystkie jajeczka z cykli wyprodukuje jeden jajnik... NIE MA CZEGOS TAKIEGO ZE RAZ JEDEN A RAZ DRUGI JAJNIK...

zgadzam się moja lekarka także obla ten mit, ze jajeczkuje się raz z jednego raz z drugiego:) ja jestem tego przykladem :-Djak sie starałam to 4 miesiące z clo i 4 razy jajeczkowanie z lewego jajnika

tak czy siak , dziewczyny jajeczkujmy na maxa i zafasolkujmy na maxa , ale byłoby super jakbyśmy wszystkie do końca roku zaczęły kompletować wyprawkę:rofl2:

oj chciałabym, ale to raczej niemożliwe:/

ja chyba oszaleję u mnie nic się nie dzieje, test leży i czeka na zrobienie. Jutro 33 dc... zawriuję od tego czekania.
W pierwszej ciąży zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i były 2 krechy a teraz to ja nie wiem co się dzieje, jak jutro @ nie nadejdzie to poddaję się:( ile mam czekać do kolejnego ewentualnego testu??

a ile Ci sie spoznia? jak ponad tydzien to ja bym raczej poszła do ginka

Jestem, jestem :)
Dziś nie pływałam w akwarium ;P Dziś pazurki robiłam, i zaraz spać idę bo jutro rano na rehabiliację :/
męża nie ma jeszcze, Szymek śpi... Rybki śpią... ;)
też idę spać ;)

poaz pazurki:)

POBUDKA!!!:-D
M do pracy, Piotruś do szkoły, zrobiłam sobie herbatkę z miodem, włączyłam tvn24...jeszcze chwilkę posiedzę i pokontempluję piękny poranek.
Dzisiaj wieczorem mam wizytę u gina..mam nadzieję, ze wszystko ok...trochę się denerwuję, nawet w nocy mi się śniło...

czekam na wiesci:) kciuki zaciskam :)

reklama
Do góry