reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Amna tak mi przykro. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Tulam mocno i nie poddawaj się.

Karollaaa a może to jednak to!!!! może nie masz na co czekać , a test wyjdzie pozytywny w późniejszym terminie? Hoho ale bym się cieszyła!!! Tego Ci właśnie życzę!!!

reklama
Usuneli,poniewaz wyduszali u pacjentek a potem wracaly i musieli usunac.Jajowod byl rozszarpany przez ciaze i nic nie dalo sie zrobic.

Ja wiem ze to strata, ale powiem tobie cos ku pokrzepieniu ;] i to nie wymyslone a prawdziwa historii teraz jak leżałam w szpitalu lezal ze mną dziewczyna, mama 3 latka ;] no i w cizy byla z drugim ;] i wiesz co w wieku 17 lat usuneli jej jeden jajnik bo mil taka duza torbiel -mówili ze dzieci nie bedzie mogla byc (wsiowi lekarze)a zachodzila w cize bez problemu i bez wspomagczy ;]

no i trzeba pamietac ze owulacja jest raz z jednego raz z drugiego jajnika ;]

witam sie

witaj

przykro mi :/

ja dzisiaj nie wiem jaka tempke wopisac poradzcie
mierze o 6:00
4:00 tempka 36,28
7:30 tempka 36,70

czy zapisac taka, ze od tej 36,70-0,15?

wpisz ta z 7 :30 ale jako zaklocona - poprostu ten pomiar musisz sobie darowac bo z 4 za wczesnie a z 7: 30 duzo po czasie ;> w granicach jest jelsi tempka jest mierzona do 30 minut w przod lub w tyl. Wedlug pewnego pana ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wiem ze to strata, ale powiem tobie cos ku pokrzepieniu ;] i to nie wymyslone a prawdziwa historii teraz jak leżałam w szpitalu lezal ze mną dziewczyna, mama 3 latka ;] no i w cizy byla z drugim ;] i wiesz co w wieku 17 lat usuneli jej jeden jajnik bo mil taka duza torbiel -mówili ze dzieci nie bedzie mogla byc (wsiowi lekarze)a zachodzila w cize bez problemu i bez wspomagczy ;]

no i trzeba pamietac ze owulacja jest raz z jednego raz z drugiego jajnika ;]

Kasiurek, przy stracie jednego jajnika całą pracę przejmuje drugi, i owulacja może być nawet w każdym cyklu :)

Amna przykro mi :-(
Karola zgadzam sie w 100% ;-)

Mou no i jak, robilas dzis test owu?

Dziewczyny, a gdzie sie nasza Rysica podziala? I IiM? :-( Laski odezwijcie sie!!!!! :-)

Amna - więc musisz z nami zostać :):):) i pamiętaj !!! kolejną ciąże masz sprawdzać cały czas na usg żeby sprawdzić czy zarodek do macicy zleciał. PAMIĘTAJ O TYM :)

Aldo - no zerknij sobie na mój śliczny wykresik :):):) jest i owu i śluz, i szyjka otwarta i testy jak trza pozytywne :)

Amna przykro mi :-(
Karola zgadzam sie w 100% ;-)

Mou no i jak, robilas dzis test owu?

Dziewczyny, a gdzie sie nasza Rysica podziala? I IiM? :-( Laski odezwijcie sie!!!!! :-)

Aldo - Rysica pływa w akwarium z głupikami :-D a u IM chyba jeszcze są rodzice :):):)

Dziekuje dziewczyny!
Naprawde wasze wypowiedzi troche mnie podnosza na duchu:)Dziekuje!:)

u mnie przed ciażą owu byla tylko z lewego jajnika co miesiac :) teraz jest tylko zprawego:D także zaciskam kciuki bedzie dobrze:)

Amna - więc musisz z nami zostać :):):) i pamiętaj !!! kolejną ciąże masz sprawdzać cały czas na usg żeby sprawdzić czy zarodek do macicy zleciał. PAMIĘTAJ O TYM :)

Aldo - no zerknij sobie na mój śliczny wykresik :):):) jest i owu i śluz, i szyjka otwarta i testy jak trza pozytywne :)

Mou u mnie test owu prawie pozytyw, ale jednak negat i albo mam walniete testy albo cos sie dzieje:/
jutro postaram sie zapisac na usg..
juz nie mam sily sie bzykac:p

wpisz ta z 7 :30 ale jako zaklocona - poprostu ten pomiar musisz sobie darowac bo z 4 za wczesnie a z 7: 30 duzo po czasie ;> w granicach jest jelsi tempka jest mierzona do 30 minut w przod lub w tyl. Wedlug pewnego pana ;]

dzięki:)
powiedz mi jakiej czułosci robilas testy ?? i jakiej firmy?

Kasiurek, przy stracie jednego jajnika całą pracę przejmuje drugi, i owulacja może być nawet w każdym cyklu :)

noooooo ale ogolnie informuje ze zwsze jest owulcja tylko z jednego jajnika, a jak jest jeden to jest z tego jednego kilka miesiecy w roku ;]

dzięki:)
powiedz mi jakiej czułosci robilas testy ?? i jakiej firmy?

ja testy robilam yyy ciążowe z 4 roznych firm wsyztskie strumieniowe polecam to te na ktore sie sika ;] no i bobotest taki rozowy tez czulu 10 a jesli chodzi o owulacyjne to kupywalam takie rozowe z allegro najtansze zeby tylko jakis ciazowy esktra dali

reklama
Ja w poprzedniej ciazy mialam kilka razy mdlosci i to tylko wieczorem a teraz? do 12 w poludnie myslalam, ze umre. A jak spaceruje to jestem tak slaba, ze nogi sie pode mna uginaja. Teraz lepiej, na rowerku pojezdzilam dla relaxu i jest ok, ale pewnie jutro znowu sie zacznie...
IiM chyba nadal na wczasach, na ile pojechali, na tydzien czy dluzej?
Rysica??

Amna teraz juz bedzie lepiej:-)) glowa do gory, poczekaj chwile i zaczniejcie znowu na spokojnie:)

Do góry