reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Amna tak mi przykro. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Tulam mocno i nie poddawaj się.

Karollaaa a może to jednak to!!!! może nie masz na co czekać , a test wyjdzie pozytywny w późniejszym terminie? Hoho ale bym się cieszyła!!! Tego Ci właśnie życzę!!!

reklama
Usuneli,poniewaz wyduszali u pacjentek a potem wracaly i musieli usunac.Jajowod byl rozszarpany przez ciaze i nic nie dalo sie zrobic.

Ja wiem ze to strata, ale powiem tobie cos ku pokrzepieniu ;] i to nie wymyslone a prawdziwa historii teraz jak leżałam w szpitalu lezal ze mną dziewczyna, mama 3 latka ;] no i w cizy byla z drugim ;] i wiesz co w wieku 17 lat usuneli jej jeden jajnik bo mil taka duza torbiel -mówili ze dzieci nie bedzie mogla byc (wsiowi lekarze)a zachodzila w cize bez problemu i bez wspomagczy ;]

no i trzeba pamietac ze owulacja jest raz z jednego raz z drugiego jajnika ;]

witam sie

witaj

przykro mi :/

ja dzisiaj nie wiem jaka tempke wopisac poradzcie
mierze o 6:00
4:00 tempka 36,28
7:30 tempka 36,70

czy zapisac taka, ze od tej 36,70-0,15?

wpisz ta z 7 :30 ale jako zaklocona - poprostu ten pomiar musisz sobie darowac bo z 4 za wczesnie a z 7: 30 duzo po czasie ;> w granicach jest jelsi tempka jest mierzona do 30 minut w przod lub w tyl. Wedlug pewnego pana ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wiem ze to strata, ale powiem tobie cos ku pokrzepieniu ;] i to nie wymyslone a prawdziwa historii teraz jak leżałam w szpitalu lezal ze mną dziewczyna, mama 3 latka ;] no i w cizy byla z drugim ;] i wiesz co w wieku 17 lat usuneli jej jeden jajnik bo mil taka duza torbiel -mówili ze dzieci nie bedzie mogla byc (wsiowi lekarze)a zachodzila w cize bez problemu i bez wspomagczy ;]

no i trzeba pamietac ze owulacja jest raz z jednego raz z drugiego jajnika ;]

Kasiurek, przy stracie jednego jajnika całą pracę przejmuje drugi, i owulacja może być nawet w każdym cyklu :)

Amna przykro mi :-(
Karola zgadzam sie w 100% ;-)

Mou no i jak, robilas dzis test owu?

Dziewczyny, a gdzie sie nasza Rysica podziala? I IiM? :-( Laski odezwijcie sie!!!!! :-)

Amna - więc musisz z nami zostać :):):) i pamiętaj !!! kolejną ciąże masz sprawdzać cały czas na usg żeby sprawdzić czy zarodek do macicy zleciał. PAMIĘTAJ O TYM :)

Aldo - no zerknij sobie na mój śliczny wykresik :):):) jest i owu i śluz, i szyjka otwarta i testy jak trza pozytywne :)

Amna przykro mi :-(
Karola zgadzam sie w 100% ;-)

Mou no i jak, robilas dzis test owu?

Dziewczyny, a gdzie sie nasza Rysica podziala? I IiM? :-( Laski odezwijcie sie!!!!! :-)

Aldo - Rysica pływa w akwarium z głupikami :-D a u IM chyba jeszcze są rodzice :):):)

Dziekuje dziewczyny!
Naprawde wasze wypowiedzi troche mnie podnosza na duchu:)Dziekuje!:)

u mnie przed ciażą owu byla tylko z lewego jajnika co miesiac :) teraz jest tylko zprawego:D także zaciskam kciuki bedzie dobrze:)

Amna - więc musisz z nami zostać :):):) i pamiętaj !!! kolejną ciąże masz sprawdzać cały czas na usg żeby sprawdzić czy zarodek do macicy zleciał. PAMIĘTAJ O TYM :)

Aldo - no zerknij sobie na mój śliczny wykresik :):):) jest i owu i śluz, i szyjka otwarta i testy jak trza pozytywne :)

Mou u mnie test owu prawie pozytyw, ale jednak negat i albo mam walniete testy albo cos sie dzieje:/
jutro postaram sie zapisac na usg..
juz nie mam sily sie bzykac:p

wpisz ta z 7 :30 ale jako zaklocona - poprostu ten pomiar musisz sobie darowac bo z 4 za wczesnie a z 7: 30 duzo po czasie ;> w granicach jest jelsi tempka jest mierzona do 30 minut w przod lub w tyl. Wedlug pewnego pana ;]

dzięki:)
powiedz mi jakiej czułosci robilas testy ?? i jakiej firmy?

Kasiurek, przy stracie jednego jajnika całą pracę przejmuje drugi, i owulacja może być nawet w każdym cyklu :)

noooooo ale ogolnie informuje ze zwsze jest owulcja tylko z jednego jajnika, a jak jest jeden to jest z tego jednego kilka miesiecy w roku ;]

dzięki:)
powiedz mi jakiej czułosci robilas testy ?? i jakiej firmy?

ja testy robilam yyy ciążowe z 4 roznych firm wsyztskie strumieniowe polecam to te na ktore sie sika ;] no i bobotest taki rozowy tez czulu 10 a jesli chodzi o owulacyjne to kupywalam takie rozowe z allegro najtansze zeby tylko jakis ciazowy esktra dali

reklama
Ja w poprzedniej ciazy mialam kilka razy mdlosci i to tylko wieczorem a teraz? do 12 w poludnie myslalam, ze umre. A jak spaceruje to jestem tak slaba, ze nogi sie pode mna uginaja. Teraz lepiej, na rowerku pojezdzilam dla relaxu i jest ok, ale pewnie jutro znowu sie zacznie...
IiM chyba nadal na wczasach, na ile pojechali, na tydzien czy dluzej?
Rysica??

Amna teraz juz bedzie lepiej:-)) glowa do gory, poczekaj chwile i zaczniejcie znowu na spokojnie:)

Do góry