reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Amna przykro mi bardzo, mocno przytulamy!! bedzie nastepna, nie lam sie!

MOU no narazie zgagi nie mam, ale nic nie mow bo w tamtej ciazy wlasnie pod koniec mialam taka, ze pozeralam tony Reni, nie rozstawalam sie z nim...Boze uchowaj!

reklama
witam sie

Witam :)
Chciałam się zapisać do zacnego grona staraczek po raz drugi. Mam dwuletniego synka i chcielibyśmy postarać się aby nie był jedynakiem. Widze tu też znajome twarze z lipca 09 :D Staranka właśnie ruszyły. Obawiam się tylko że za bardzo chce i może to nie być takie proste. Podobno jak za bardzo sie chce to nie wychodzi tak łatwo ;/ O synka staraliśmy się poł roku i pamiętam jak latałam za testami ciążowymi i wszędzie widziałam kobiety w ciąży a u mnie cisssza. Ale co zrobić jak człowie bardzo chce i oczami wyobraźni już to widzi ? Nie da się powiedzieć sobie nie.

Pozdrawiam

witaj

Czesc Dziewczyny!
Ja chcialam tylko napisac,ze stracilam ciaze.Okazalo sie ze ciaza ma 7-8 tyg i znjaduje sie w prawym jajowodzie.Zrobili laparoskopie i usuneli prawy jajowod z ciaza:(.Trzymajcie sie.Pozdrawiam!

przykro mi :/

ja dzisiaj nie wiem jaka tempke wopisac poradzcie
mierze o 6:00
4:00 tempka 36,28
7:30 tempka 36,70

czy zapisac taka, ze od tej 36,70-0,15?

Amna bardzo mi przykro z powoddu tego co się stało:-( ale nie poddawaj się, musisz być silna żeby walczyć dalej. Nie uciekaj od nas. Przecież po to jest forum żeby się wspierać i w tych dobrych jak i tych złych momentach.

Amna - strasznie mi przykro. Na szczęście drugi jajnik przejmuje całą prace za pierwszy. Tylko warto będzie kontrolować to od samego początku i sprawdzać czy jajeczko zeszło z jajowodu. Naprawde nie wiem co mam powiedzieć bo to bardzo niemiła sytuacja i nawet nie wyobrażam sobie co czujesz... ale bądź tutaj z nami, będziemy się wzajemnie wspierać... TULAM MOCNO !!! :)

Pajkaa - ja bym wpisała wypośrodkowaną albo bardziej tę z 7.30
To moje zdanie ale niech Kasiurek się wypowie lub Rysica :)

reklama
Witam się:)

Amna bardzo mi przykro:(

Ollena wiem co czujesz. Ja w pierwszej ciązy mialam takie mdlosci i zawroty ze nigdzie sie sama nie ruszalam.

MOU, daj trochę tego sluzu....hihihi

Do góry