reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Amna - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
R
RiSiA
Gość
hej u mnie ok, @ dalej nie ma!!!!!!!!!!!!!!! testu nie robilam jeszcze z braku czasu!
a ile Ci się spóźnia??
Amna gratulacje oj sypią nam się fasoleczki sypią
Amna gratuluje!!!!!!!!!!!!! A Gdzie w ogole sie podziewalas?
Aldo rob test i chwal sie:-)))
A mnie cycki tak bola, ze dotknac sie nie moge, nie mowiac juz o mm, nawet ubranie mnie drazni! NIGDY tak nie mam, ani przed @ ani przed owu!
W ciazy tak mialam! Tutaj serio sobie nie wymyslam i nie wyolbrzymiam!
A mnie cycki tak bola, ze dotknac sie nie moge, nie mowiac juz o mm, nawet ubranie mnie drazni! NIGDY tak nie mam, ani przed @ ani przed owu!
Rysica
Aldo - mi się wydaje, że dziś masz 10 dpo, więc za jakieś 4 dni będziesz mogła zatestować
Rysica
Ollena - wierzę, ale spokojnie! Ja tak samo miałam w pierwszym cyklu jakiś tydzień przed @ ... Jak progesteron się podnosi, to tak bywa...
Nie chcę, żebyś się za bardzo nakręcała, bo wiesz jak jest - każdy cykl inny...
Nie chcę, żebyś się za bardzo nakręcała, bo wiesz jak jest - każdy cykl inny...
Amna gratuluje!!!!!!!!!!!!! A Gdzie w ogole sie podziewalas?
Ja sie zbuntowalam i stwierdzilam ze musze odpoczac od neta a tu wczoraj takie zaskoczenie hehe.Pisze tak rano bo mega mdlosci mecza:/
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Amna - gratlacje i cudownych 9 miesiecy ;]
Mou - tak wiem wiem pisze strasznie,przestawiam litery ! stram sie pisac ladnie ale siedze teraz na roznych watkach i czasem sie spiesze -obiecuje poprawe bo mnie tu za niedlugo ludzie wywala i dadzą zakaz wstępu ;]
ryska - no to jak jestem podziebiona to rozne roznosci wyjsc moga byc ;] moj pierwszy cykl byl taki i tez myślałam ze bez owulacyjny a na pewno była owulka bo to z odbicia cykl po antykach byl ;]
Mou - tak wiem wiem pisze strasznie,przestawiam litery ! stram sie pisac ladnie ale siedze teraz na roznych watkach i czasem sie spiesze -obiecuje poprawe bo mnie tu za niedlugo ludzie wywala i dadzą zakaz wstępu ;]
ryska - no to jak jestem podziebiona to rozne roznosci wyjsc moga byc ;] moj pierwszy cykl byl taki i tez myślałam ze bez owulacyjny a na pewno była owulka bo to z odbicia cykl po antykach byl ;]
reklama
my_sweety
Fanka BB :)
Anna - GRATULACJE!!!:-)