reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiurek - później napiszę na tym forum, ale ja myślę, że wszystko może być zaburzone przez przeziębienie, zrobiłam dziś test owu - negatywny...
teraz obiad idę robić, napiszę wieczorkiem tam na forum.
a co do infekcji
Piecze właśnie od rana, więc zdecydowałam, że wyślę jednak męża po to.

MOU - wiem, że mąż też. No i nici z bzykanka przez kilka dni, co nie? bo już nie pamiętam...
a pieczenie było NIE DO WYTRZYMANIA po tantum rosa, jak żywym ogniem, i od razu zmywałam, bo tego nie można było wytrzymać...

sweety - właśnie to mi mąż kupił, no i clotrimazol. Posmarowałam, już mniej piecze ;)

reklama
Ullana super, ze do domu idziesz!
Co do infekcji to brak jakiejkolwiek, to byla widocznie tylko kropka takiego sluzu, teraz jest bialy. No i szyjka mega rozpulchniona i twarda bardzo.
Nie chce nic mowic, ale cycki mi ze stanika wychodza...warde jak skaly i bolesne:/

Ullana - bardzo się wszystkie cieszymy że w domciu będziesz odpoczywać!!!! :tak: Jak tam groszki się mają ???
Rysica - no niestety :):):) dosłownie ze dwa trzy dni trza się wstrzymać, więc nie ma paniki.

czesc ponownie ja robie krupnik zupke na jutro i nie wiem co dalej bedzie ;p

co do mnie to mdlosci nie mam ale ...troche mnie kluja jajniki itd, skurcze mnie chywtaja wiec juz biore magnez ale nie wiem ile mam tego brac!na razie wielam jedna tablete teraz jeszcze na wieczor wezme no i nospe wzielam bo sie boje zeby skurczy macicy nie miec dlatego lykasz ten magnez i nospe . na razie magnez na wlasna reke ale juz 6 mam wizyte u gina to wtedy z nim obagadam co i jak ;]

jutro usg genetyczne mam- boje sie

Kasiurek - wiem wiem... ja na list po badaniach na zespół downa miałam takiego stracha że... ufff... strasznego - ale obydwoje stwierdziliśmy że jeszcze mocniej będziemy kochać takie dzieciątko ( teraz już mając dzieciątko - zdrowe, wiemy że miłość to miłość, i czy jest chore, czy zdrowe, pewnie kocha się tak samo - po prostu - po rodzicielsku ) Ale oczywiście życzę wszystkiego po Twojej myśli :):):) :tak:

Sweety
- jako zaciążona nie wysyłałaś jeszcze fluidków :-D - wysyłaj i to już... !!! :-D i oddaj trochę karkówy !!!!! hi hi

... ej !!! Kasiurek - a gdzie błędy że aż trudno się czyta???? :-D!!!!! widać jak zwykle w Twoich postach albo pośpiech albo nie... (to komplement żeby nie było)

Ostatnia edycja:
Toż ja wysyłam nieustannie, ale po cichutku. Łapcie!!!:-D

Karkówę właśnie pożera mlody, a za chwilę M...i obawiam się, ze nie będzie się czym dzielić, bo to dwa łakomczuchy:-)

reklama
Mou ja napisalam tylko, ze jedynym objawem u mnie byla senność, chywa w ogóle przestane pisać jak mam kogoś nakręcac niepotrzebnie
bo napisałam
MOU , ale Ollena miala owu w 9 dc :) wiec teoretycznie u niej moze juz byc zagniezdzenie:) mnie np wcale piersi nie bolaly jak bylam w ciazy... u mnie jedynym objawem byla sennosc :)

Ollena przepraszam, jeżźeli w jakiś sposób Cie nakręcam na dziecko nie jest to moim zamiarem - tak jak piszę JA MIALAM SENNOŚĆ JAKO OBJAW, nie bolaly mnie piersi, szyjkę miałam nisko...

Rysica bo Ty bardziej się orientujesz :) jak mam wpisać szyjkę, jak rano mam wysoko a w poludnie nisko?? w ogóle nie wiem jakaś taka roztargniona jestem ...:p

zmykam na zakupy...:)

Do góry