reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

a ja zrobiłam kurczaczka w sosie a w sosiku pieczarki, ananas, cebulka i pomidorki :D do tego ryż. Aaaaale pycha!!!!
A ja się źle czuję... Gardło mnie coraz bardziej boli i w nosie kręci... grrrrr

Pajka - szyjka się zmienia w ciągu dnia, więc bada się ją RAZ dziennie, zawsze o tej samej porze mniej więcej - ja ją badam jak drugi raz do łazienki rano idę, czyli ok 11 zawsze...

Ostatnia edycja:
reklama
A ja juz nic nie badam ;) Ale mnie sie szyjka od kilku dni wcale nie zmienia.. a sorki, coraz twardsza sie robi i napuchnieta:/ Ja wole juz nie grzebac bo to przerazajace az;)
Pajka nie nakrecilas mnie, cos Ty!
Mi czaszka dymi, z jednej strony boli mnie strasznie glowa, spac mi sie chce, wymiekam...to cisnienie tu jest zabijajace! A ja niskocisnieniowiec odczuwam to 3 razy mocniej:( Az sobie temperature zmierzylam, myslalam ze moze cos mnie bierze, ale nie, 36,6 wiec idealna.
W PL upaly a tutaj jesien, zimnica, nie mam sie w co ubrac, codziennie w jeansach biegam:(
Jeszcze rok...jeszcze rok i wracam do domu!

MOU po Twoich slowach porownalam sobie pierwszy raz temp pod pacha z ta w pochwie! Ale szok! W pochwie mam 37,2 ! Normalnie to juz bylabym chora...gdyby to bylo pod pacha.

Ostatnia edycja:
Ollena - a no właśnie. Nawet między oralnie a waginalnie jest spora różnica. i warto mierzyć jakimś sprawdzonym przez rzeszę staraczek termometrem elektronicznym, a nie jakimśtam.
Rysica ma dobry okazuje się - elektroniczny. JA mam do d... ale rtęciowy mnie nie zawodzi.

i tak w ogóle - to ja przestanę pisać. Dam Wam znać pod koniec cyklu. Albo się wspieramy albo nie. Może moje wypowiedzi są brane nie tak jak trzeba. Po co mam psuć atmosferę.
Dziewczyny. Jeśli chcecie, będę odpisywać na priv.
Jeśli wypowiedzenie swoich myśli jest złe, i każdy każdemu ma słodzić, to jaki jest sens wątku??? Ja jestem, była, i będę szczera. To może być uznawane za wadę bądź zaletę.... wybór każdego. Ale po co mam gadać pierdoły???

Dziewczęta - zaciążone i nie. Życzę zaciążenia z całego serca, albo donoszenia szczęśliwie :tak::tak::tak:

Ja uciekam.
Jesteście kimś więcej niż dziewczynami z forum. Poczułam z Wami więź.
Nie wiem, źle coś piszę?
Kurcze - przykro mi że niektóre tak to odbierają.
Dam znać co i jak za miesiąc... jeśli chcecie.
PA pa. Buźka kochane.

ja też.....
MOU wracaj, nie wiem skąd Ci to do głowy przyszło, to co napisałaś ;P żadna z nas nic takiego nie pomyślała. Nawet nie mam pojęcia skąd Ci się to wzięło ;P z kosmosu :-D
chodź tu, ja tam lubię jak piszesz :) Zawsze coś ciekawego można wyczytać :)

No ja nadal sie zastanawiam i nie kumam skad MOU to wytrzasnela...?! Moze MOU watki Ci sie pomylily i to nie mialo byc tu napisane? :/

MOU zachowaj się jak dorosla kobieta a nie jak dziecko, ktore się obraża i ucieka :sorry:zarzucilaś mi nakręcanie więc Ci odpisalam ot co...jedną takie informacje nakręcą inne nie...dla mnie w moim poście nie było nic co mogloby spowodować nakręcenie kogoklwiek kto podchodzi do tematu rozsądnie... a nie napisalam Ollenie kurde jesteś na 100% w ciaży bo ja mialam takie same objawy jak Ty teraz. Każdy wie, ze każda kobieta ma inne objawy w ciąży bądź w ogóle...
I szczerze nie rozumiem Twojego postu... chyba nie ja jedna...:baffled: bo wydaje mi się, ze się tutaj wspieramy, i wzajemnie nakręcamy bo Ty to również robisz i kilka razy pisalam, zeby podchodzić do tematu spokojnie...;-)ale to jest chyba norlamne bo każda z nas chce mieć dziecko. Więc się nie wyglupiaj i wracaj!

Ollena ciesze sie, ze moj post został odebrany tak jak chcialam :)

Rysica dziękuję kurde ja zawsze sprawdzam 3 razy w dzień w południe i na wieczor... teraz znowu jest wysoko..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiurek - zalogowałam się na tym forum NPR :) czekam na e-mail potwierdzający i przedstawię im swój cykl :) jestem ciekawa co mi powiedzą. w międzyczasie poczytam co tam piszą :)

reklama
Do góry