reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Amna gratuluje!!!!!!!!!!!!! A Gdzie w ogole sie podziewalas?

[
A mnie cycki tak bola, ze dotknac sie nie moge, nie mowiac juz o mm, nawet ubranie mnie drazni! NIGDY tak nie mam, ani przed @ ani przed owu!
W ciazy tak mialam! Tutaj serio sobie nie wymyslam i nie wyolbrzymiam!

Ollena - wiem co czujesz...mnie bolały tak samo, zeszły tydzień był krytyczny wręcz

reklama
Dzień dobry laseczki!!!

sweety
- Ty zamiast wydawać kasę na betkę, to zbieraj na śpioszki :D Przecież beta pięknie rośnie, nie ma się czym przejmować!!! Jest wszystko ok!
kiedy masz USG? 6 września? dobrze pamiętam? Szybko zleci jak się szkołą synka zajmiesz ;)

kasiurek - no mam nadzieję, że to przez te przeziębienie mi takie kwiatki na tym wykresie wychodzą... a raczej zygzak nie kwiatki...
no, to by dopiero była niespodzianka, jakby się okazało, że w ciąży jestem, pomimo takiego cyklu hahahahahaha - cała ja normalnie by było, nic normalnie, wszystko na opak ;P
odpowiedzi tam na forum nie ma :( nikt mi nie odpisał...

Witam sie,
MI sie dzieci, porody i dwie kreski po nocach snia, jak nic oszalalam :/
Rano zrobilam test Tescowy, no bo skoro mam objawy wiec dlaczego ma nie wyjsc ;-) hahahaha Ale wynik wiadomy, wiec nie ma o czym dyskutowac ;-)
Dlaczego te cykle takie dlugie sa?!

Ollena - hahaha - dobra jesteś :)
ja sobie odpuściłam ten cykl, źle się czuję, chora jestem, infekcja mi się przyplątała na dodatek (lepiej już), wykres wariuje, a bzykanko było tylko dwa razy ... to byłby chyba największy cud na świecie, gdyby z tego ciąża była!!!
teraz tylko jestem ciekawa kiedy dostanę @...

Witam sie

u mnie jakis spadek tempkowy... chyba od nastepnego cyklu przestane robic pomiary bo... za czesto wstaje w nocy... dzisiaj wstałam o 1 potem o 4:30, 5. 5:30 no masakra

Ollena dobra jestes.. :) ja muszę testować w poniedziałek rano bo wtedy odstawiam lutkę...

Rysica ja juz tez olałam ten cykl i chyba nastepne tez... moze jak bede sie bzykać bez wiedzy...będę zdrowsza?

my sweety nie stresuj się, poczekaj spokojnie do 6 września

reklama
Witajcie Kobitki!
i ja marzę o drugim dziecku.
Nasza córeczka ma 3 latka i 4 miesiące. Dziś zaprowadziłam ją do przedszkola - pierwszy raz i pusto, smutno i zimno mi bez niej :((( Robiłam już test i była jedna krecha jak w mordę strzelił :( niestety ... Później jeszcze sprawdziłam, wyjmując ze śmietnika test, że może nóż widelec nagłym cudem pojawiła się druga albo jakimś cudem nie zauważyłam bladziutkiej czerwonawej kreseczki. Niestety czerwień grubaśnej krechy bił aż po oczach ;( Liczę jeszcze, że może nie dostanę okresu i test był "wadliwy", jak zwykle objawy ciąży u mnie książkowe ;( Nie polecę po następny, pani w aptece i tak za często mnie widuje :p

Do góry