reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

IM - Tobie banany na myśli, to i mąż będzie zadowolony. Pomino iż @-y nie będzie u Ciebie prze kolejnych 9 miesięcy ( lub dłużej ) to i tak wymęcz męża, musisz mu wynagrodzić okołoowulacyjne starania :):):):):)

reklama
MOU zeby tak sie potwierdzily Twoje slowa... Ja tez bardzo trzymam kciuki za Ciebie i reszte dziewczyn. I tak wiem, ze wszystkie zafasolkujemy, tylko trzeba tej cholernej cierpliwosci.

Zmykam na chwile, ugotuje obiad na jutro, dzisiaj wszystko przygotowalam, pokroilam, a maz zabral nas do knajpki. Melisa czula sie lepiej, wiec zabralismy ja zeby sie przewietrzyla, bo jedlismy w ogrodku przy restauracji.

Witam Was z urlopu :)

Nawet nie mam czasu czytać ani pisać, 6 wracam to będę mogła nadrobic zaległości :)

U mnie bez zmian - @ nie ma - brzuch boli - w ciąży nie jestem.........

A Wy fasolkujcie grzecznie :)

IM - oj - to super!!! Meliska zdrowa, to masz czas na bałamucenie męża!!! :-D moje słowa się potwierdzą - zobaczysz. Ale nie chcę gratulować jeszcze, bo ciąża może zejść przy @ co niestety jest rzeczą normalną - u nas - ludzkich ssakowniczek :):):) Trochę to nie sprawiedliwe, ale prawdziwe. Wiem tylko, że powinnaś się cieszyć z tego względu, że jesteście z mężem płodni na tyle, że jak ten cykl się nie uda to uda się niebawem, szybciej zaskoczycie niż my tu w większości. Wspominałam że bym skakała pod sam sufit gdybym zobaczyła choć cień na teście? - a wiesz czemu? Nie dlatego że bym była pewna ciąży - a tego że doszło do zapłodnienia. To że by nie doszło do zagnieżdżenie to inna sprawa. Ja bym miała cień nadziei że chociaż plemnik ścignął jajeczko i coś się kręci, nawet jak by się zagnieździło i zeszło podczas @ to też bym nie panikowała, bo wiedziałabym że jest wszystko ok. a tak nawet bez żadnych cieni na testach to jestem w kropce, i nie mam co czekać w tym cyklu na 2 kreseczki. Jestem tego pewna, ale nie smutna tak jak w poprzednim cyklu. Kolejny cykl wspomogę clo, i przedyskutuję to z naszym lekarzem co nas prowadzi - we wtorek wizytę mamy. Powiem prosto z mostu, że zamierzam brać clo, ciekawe jak zareaguje hi hi

Pajkaa
- Asus - pomimo sprzecznych opinii jest bardzo dobrym sprzętem, ale ten co linka podałaś ma mało RAM-u jak dla mnie, i też będzie mulił.
Mogę conieco doradzić. Swojego czasu dorabiałam jako grafik komputerowy ... no i matura z informatyki na szósteczkę była :):):):) ( ale się chwalę co??? hi hi )

Nocanka - Ty znikaro jedna :) też niebawem zafasolkujesz. Kup testy owu - jeszcze dzisiaj przez allegro, witaminki itp - i działajcie !!! :)

Mou ja potrzebuje kompa to :forum, allegro i facebooka i to wsio:) wystarczy to co ma? czy nie bardzo:)

macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę na all testów owu?

Laski mnie ni ma to Wy piszecie :confused2: hihi.
Mou, Rysiek i Iza - u mnie to wyglądało tak, że włożyłam termometr do buzi pod język i mocno trzymałam. Mam taki elektryczny, normalny, co się go wkłada pod pachę lub do ust. Tylko, że wynik mogę se jednak wsadzić w moje szanowne cztery litery, bo robiłsm ok południa jak dostałam @.
Z tym sprawdzaniem szyjki to będzie przemasakra bo ja nie mam pojęcia i nic a nic nie rozróżniam. Teraz to nawet nie będę probować przy @ ;-) Ktoś ma jeszcze jakieś wskazówki ???? Pisać kobity :-) :tak:
Pajka - ech komputery... Pracowalam w PC World, nie wiem czy ktoś kojarzy, ale jest to taki supermarket komputerowy w UK, tam sprzedawalam laptopy, a potem pracowałam na obsludze klienta i zwrotach, więc dobrze wiem co i jak ;-) A Asusy odradzam mimo wszystko, bo mają bardzo ograniczoną gwarancję własną, a przy wykupieniu dodatkowej opcji ubezpieczeniowej kompa, bardzo trudo jest o częsci zamienne przy ewentualnej naprawie, k...sko drogie :/ Więc Asusa (i Della) nie polecam. Ani Acera, bo miałam i po roku trup ;-)

IiM - dzięki :D cieszę się i dumna jestem, jak komuś się moje akwarium podoba :D a lody sama bym zjadła :p chyba zaraz do męża zadzwonię, niech kupi wracając z pracy :p autem jest a MacDonald jest czynny 24h :p

MOU - masz rację - niech Aldo mierzy gdzie uzna za stosowne :) dobrze, że wkleiłaś linka, bo ja o mierzeniu w pochwie bym nie powiedziała bo nie wiem :p

Pajka - mówisz? że Ty tak miałaś? ;] hmmmm :D
z laptopów polecam mój - Lenovo Idea Pad U350 - szybki, lekki, długo bateria działa i jest piękny :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry