reklama
R
RiSiA
Gość
Mou ja to konkretnie w notebook jestem zakochana bede miala takiego
ASUS 1005PXD-RED024S • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wroc
ASUS 1005PXD-RED024S • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wroc
R
RiSiA
Gość
ja juz zmykam słoneczka bo padam na pyszczek
buziaczki i do usłyszenia jutro
buziaczki i do usłyszenia jutro
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
MOU zeby tak sie potwierdzily Twoje slowa... Ja tez bardzo trzymam kciuki za Ciebie i reszte dziewczyn. I tak wiem, ze wszystkie zafasolkujemy, tylko trzeba tej cholernej cierpliwosci.
Zmykam na chwile, ugotuje obiad na jutro, dzisiaj wszystko przygotowalam, pokroilam, a maz zabral nas do knajpki. Melisa czula sie lepiej, wiec zabralismy ja zeby sie przewietrzyla, bo jedlismy w ogrodku przy restauracji.
Zmykam na chwile, ugotuje obiad na jutro, dzisiaj wszystko przygotowalam, pokroilam, a maz zabral nas do knajpki. Melisa czula sie lepiej, wiec zabralismy ja zeby sie przewietrzyla, bo jedlismy w ogrodku przy restauracji.
IM - oj - to super!!! Meliska zdrowa, to masz czas na bałamucenie męża!!! moje słowa się potwierdzą - zobaczysz. Ale nie chcę gratulować jeszcze, bo ciąża może zejść przy @ co niestety jest rzeczą normalną - u nas - ludzkich ssakowniczek Trochę to nie sprawiedliwe, ale prawdziwe. Wiem tylko, że powinnaś się cieszyć z tego względu, że jesteście z mężem płodni na tyle, że jak ten cykl się nie uda to uda się niebawem, szybciej zaskoczycie niż my tu w większości. Wspominałam że bym skakała pod sam sufit gdybym zobaczyła choć cień na teście? - a wiesz czemu? Nie dlatego że bym była pewna ciąży - a tego że doszło do zapłodnienia. To że by nie doszło do zagnieżdżenie to inna sprawa. Ja bym miała cień nadziei że chociaż plemnik ścignął jajeczko i coś się kręci, nawet jak by się zagnieździło i zeszło podczas @ to też bym nie panikowała, bo wiedziałabym że jest wszystko ok. a tak nawet bez żadnych cieni na testach to jestem w kropce, i nie mam co czekać w tym cyklu na 2 kreseczki. Jestem tego pewna, ale nie smutna tak jak w poprzednim cyklu. Kolejny cykl wspomogę clo, i przedyskutuję to z naszym lekarzem co nas prowadzi - we wtorek wizytę mamy. Powiem prosto z mostu, że zamierzam brać clo, ciekawe jak zareaguje hi hi
Pajkaa - Asus - pomimo sprzecznych opinii jest bardzo dobrym sprzętem, ale ten co linka podałaś ma mało RAM-u jak dla mnie, i też będzie mulił.
Mogę conieco doradzić. Swojego czasu dorabiałam jako grafik komputerowy ... no i matura z informatyki na szósteczkę była ( ale się chwalę co??? hi hi )
Nocanka - Ty znikaro jedna też niebawem zafasolkujesz. Kup testy owu - jeszcze dzisiaj przez allegro, witaminki itp - i działajcie !!!
Pajkaa - Asus - pomimo sprzecznych opinii jest bardzo dobrym sprzętem, ale ten co linka podałaś ma mało RAM-u jak dla mnie, i też będzie mulił.
Mogę conieco doradzić. Swojego czasu dorabiałam jako grafik komputerowy ... no i matura z informatyki na szósteczkę była ( ale się chwalę co??? hi hi )
Nocanka - Ty znikaro jedna też niebawem zafasolkujesz. Kup testy owu - jeszcze dzisiaj przez allegro, witaminki itp - i działajcie !!!
R
RiSiA
Gość
Mou ja potrzebuje kompa to :forum, allegro i facebooka i to wsio wystarczy to co ma? czy nie bardzo
macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę na all testów owu?
macie jakiegoś sprawdzonego dostawcę na all testów owu?
Laski mnie ni ma to Wy piszecie hihi.
Mou, Rysiek i Iza - u mnie to wyglądało tak, że włożyłam termometr do buzi pod język i mocno trzymałam. Mam taki elektryczny, normalny, co się go wkłada pod pachę lub do ust. Tylko, że wynik mogę se jednak wsadzić w moje szanowne cztery litery, bo robiłsm ok południa jak dostałam @.
Z tym sprawdzaniem szyjki to będzie przemasakra bo ja nie mam pojęcia i nic a nic nie rozróżniam. Teraz to nawet nie będę probować przy @ ;-) Ktoś ma jeszcze jakieś wskazówki ???? Pisać kobity :-)
Pajka - ech komputery... Pracowalam w PC World, nie wiem czy ktoś kojarzy, ale jest to taki supermarket komputerowy w UK, tam sprzedawalam laptopy, a potem pracowałam na obsludze klienta i zwrotach, więc dobrze wiem co i jak ;-) A Asusy odradzam mimo wszystko, bo mają bardzo ograniczoną gwarancję własną, a przy wykupieniu dodatkowej opcji ubezpieczeniowej kompa, bardzo trudo jest o częsci zamienne przy ewentualnej naprawie, k...sko drogie :/ Więc Asusa (i Della) nie polecam. Ani Acera, bo miałam i po roku trup ;-)
Mou, Rysiek i Iza - u mnie to wyglądało tak, że włożyłam termometr do buzi pod język i mocno trzymałam. Mam taki elektryczny, normalny, co się go wkłada pod pachę lub do ust. Tylko, że wynik mogę se jednak wsadzić w moje szanowne cztery litery, bo robiłsm ok południa jak dostałam @.
Z tym sprawdzaniem szyjki to będzie przemasakra bo ja nie mam pojęcia i nic a nic nie rozróżniam. Teraz to nawet nie będę probować przy @ ;-) Ktoś ma jeszcze jakieś wskazówki ???? Pisać kobity :-)
Pajka - ech komputery... Pracowalam w PC World, nie wiem czy ktoś kojarzy, ale jest to taki supermarket komputerowy w UK, tam sprzedawalam laptopy, a potem pracowałam na obsludze klienta i zwrotach, więc dobrze wiem co i jak ;-) A Asusy odradzam mimo wszystko, bo mają bardzo ograniczoną gwarancję własną, a przy wykupieniu dodatkowej opcji ubezpieczeniowej kompa, bardzo trudo jest o częsci zamienne przy ewentualnej naprawie, k...sko drogie :/ Więc Asusa (i Della) nie polecam. Ani Acera, bo miałam i po roku trup ;-)
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
IiM - dzięki cieszę się i dumna jestem, jak komuś się moje akwarium podoba a lody sama bym zjadła chyba zaraz do męża zadzwonię, niech kupi wracając z pracy autem jest a MacDonald jest czynny 24h
MOU - masz rację - niech Aldo mierzy gdzie uzna za stosowne dobrze, że wkleiłaś linka, bo ja o mierzeniu w pochwie bym nie powiedziała bo nie wiem
Pajka - mówisz? że Ty tak miałaś? ;] hmmmm
z laptopów polecam mój - Lenovo Idea Pad U350 - szybki, lekki, długo bateria działa i jest piękny
MOU - masz rację - niech Aldo mierzy gdzie uzna za stosowne dobrze, że wkleiłaś linka, bo ja o mierzeniu w pochwie bym nie powiedziała bo nie wiem
Pajka - mówisz? że Ty tak miałaś? ;] hmmmm
z laptopów polecam mój - Lenovo Idea Pad U350 - szybki, lekki, długo bateria działa i jest piękny
Ostatnia edycja:
reklama
R
RiSiA
Gość