reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dzień doberek!
To jak to tak, ostatnia poszłam spać a pierwsza wstałam??? :p
No nie, nie pierwsza, jeszcze IiM wstała ;)

A ja kawusię robię sobie i mężowi ;) Syn już kakao wypił i się bawi.
A ja bym chyba jeszcze spać poszła...

hahha - IiM ubiegłaś mnie z postem :D:D:D
Ja myślę, że dobrzez robiłaś, że tę wyższą zapisałaś!!! Bo ta pierwsza miała za dużo zaburzeń na raz! Bo brak ciągłego snu przez przynajmniej 3h, zmarzłaś i zmierzyłaś wcześniej. Drugą tylko później zmierzyłaś i tyle ;)
JA jestem pełna optymizmu patrząc na Twój wykres. Nie będzie spadku!

Ostatnia edycja:
reklama
Aldo - a wczoraj to było tylko plamienie?? Bo 1 dzień cyklu jest wtedy, kiedy jest krwawienie, czyli dzisiaj... No chyba, że wczoraj było krwawienie. Bo plamienie zalicza się do cyklu poprzedniego. A wczorajszą tempkę powinnaś zaznaczyć jako zaburzoną i napisać jako powód zaburzenia, że mierzona po południu :) Albo lepiej wcale nie zaznaczać ;)
Aaaa i podczas okresu wcale nie musisz zaznaczać dzień płodny czy nie płodny czy ciężko określić (zielone tło - niepłodny, żółte - trudno określić) chociaż ja zaznaczalam :D Ale w 28 dniowych cyklach teoretycznie okres niepłodny jest do 5dc, a tak naprawdę jeszcze dłużej bo do około 7-8/ Potem jak się zaczyna śluz i szyjka zmieniać to się zmienia na "nie można określić", jak śluz jest płodny i szyjka wysoko, otwarta i miękka to się zaznacza dzień płodny (tło na różowo) a od 3 temperatury wyższej po owulacji zaznacza się dni niepłodne
a w ogóle to dzień doberek :D

Ostatnia edycja:
Dzieki Rysica bede musiala na to spojrzec jeszcze raz ;-) A wczoraj to plamienie bylo do poludnia dlatego tak zaznaczylam, po poludniu juz @. DZIEKI ! :-)

Teraz dobrze ;] A powiedz mi, wczoraj i dzisiaj robiłaś testy ciążowe i owulacyjne? Wczoraj to wiem, że ciążowy robiłaś, ale dzisiaj, ciążowy i owulacyjny? :p po co? ;)

Aldo - zaznacza się TYLKO fakty :p Nie przypuszczenia :p
zaznaczasz tylko to, co zaobserwowałaś i wpisujesz tylko wyniki testów, które zrobiłaś.
Resztę jak chcesz możesz napisać w notatkach ;)
Z resztą, poobserwuj nasze wykresy i zobacz ;) poczytaj notatki i zobacz co zaznaczamy

reklama
Dzięks Rysiczko.
Kurcze juz zapomnialam jak to jest miec okres. Wiele sie pozmienialo. Juz nie bola mnie piersi, za to brzuch strrrasznie.
Rysica a co myslisz o tym , ze mam @ 6 dni po dodatnim tescie owul.??? nie jest to dziwne?

Do góry