MOU Ty nie przekreslaj tego cyklu tylko czekaj do 5. A jak z Twoja macica, boli Cie cos jeszcze?
Aldo kurcze ja tez nie pamietam jak wklejalam wykres, musialam skopiowac tam jakis link. Sprawdze to i dam znac.
Rysica piekne akwarium - ja juz podziwialam zdjecia na Picasa. Moj brat tez jest zapalony akwarysta, hodowal paletki, teraz chyba cos innego. Ma wielgachne akwarium, ale nie wiem ile ma lt.
A mi "spuchly cycki" i wkurzam sie, ze objawy na @ sa u mnie takie same jak na ciaze, bo wiem, ze nic nie wiem.
A jeszcze Wam napisze, ze stresuje mnie te poranne pomiary, bo tylko czekam na spadek temperatury i jak zobacze niska , to juz bede wiedziala, ze ten cykl sie nie powiodl. Nawt sam okres chyba tak by mne nie zestresowal co poranne pomiary pod koniec cyklu:-) Najfajniej jest jak sie widzi skok zwiazany z owu:-)
Moj mezus wlasnie polecial po lody
Aldo sprobuj skopiowac link, ktory Ci sie pokazuje po otwarciu Twojego wykresu i wklej go w sygnaturke na forum - chyba tak sie wklejalo wykres. Jesli chodzi o szyjke, to ja tez jeszcze niewiele wiem, dopiero teraz pod koniec cyklu zaczynam widziec roznice. Dziewczyny pisaly k,edys, ze miekka ma konsystencje ust, a twarda czubka nowa i tak to faktycznie u mnie wyglada. Z otwarciem ciezej i w sumie dopiero jak sie zamknela, to sie zorientowalam, jaka to roznica...