R
RiSiA
Gość
oj ja byłam na sprzątaniu tego kościoła wrr wróciłam o 20 zanim z wiki sie odrobiłam to już 21...szczerze to powiem wam ż nogi to mi do du... wchodzą a kręgosłup zaraz strzeli na połowe ulożyłam wie w dość wygodniej pozycji w łóżeczku z lapkiem nawet trzęsienie mnie nie ruszy.... matko jutro znów gonitwa rano kościól potem do teściów ale za to w poniedziałek nie wyściubiam noska z domku....dla wiki mam ubranie idzie w tym co dziś do świecenia była wyglądał ślicznie wiec niczego nie zmieniam ja chyba też w tym samym poparaduje ....
rysica oczywiście jest jeszcze nadzieje... ale tym testem sie nie sugeruj jak jest cienka jak włos to raczej wyszła po czasie a dlaczego badałam wszystkie te testy porównując je z pozytywem Wiki który ma 4 lata i przy niej była też bledsza dużo kreska ale gruba natomiast przy ty co po czasie jest owszem bledsza i widoczna alle właśnie dużo cieńsza ja już mam metede ma bys tej samej grubości i sprawdzana tylko o czasie..... widocznie biedaczku masz takiego pecha do testów jak a może fasoleczka czego ci z całego serduch życzę:-)
ogólnie co do mnie to ja straciłam nadzieje chyba całkiem nie wiem czy po prosu jest sens sie starać wiem ale chyba nie jest mi dane podwójne macierzyństwo
pajaka dzięki za życzenia i nawzajem wszystkiego dobrego ...p/s dobrze masz z prasującym meżem mójj to ledwo wie jak żelazko do kontaktu właczyć
dobre ) nie no ja sie ciesze , ale w sumie spróbowalby nie prasować ja całe mieszkanie wysprzątalam... wiec mial tylko wyprasować ale pochować rzeczy muszę juz ja no nie mozna mieć wszystkiego