reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

NikolaA jak dlugo sie ja bierze na wywolanie?Bo ja dokladnie nie pamietam czy bralam 5dni czy 10.Wiem ze @ przychodzila potem juz w trakcie brania,albo dzien po odstawieniu.Jak dlugo ty bralas?
Nasze swieta tez nie wypalily jak powinny i tez humor mi nie dopisuje....ehh,swieta poza Polska to nie to samo:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane!
a ja uwielbiam święta, i było super, tylko męża brakowało niestety... Bo w pracy był... Ale jutro już razem świętujemy. Szymek był cudowny, odpoczłęam, nażarłam się oczywiście! :) Dziś poza moimi rodzicami i bratem były moje babcie, jutro już tylko rodzice, brat i my, więc tak "na luzaka" :)

Testu jutro nie robię - zrobiłam dziś bo się doczekać nie mogłam i dupa, jedna kreska bez żadnych cieni, nitek itd. No nic, zobaczymy co będzie za kilka dni, ale ja się już przyzwyczaiłam do myśli, że to znów mi się @ spóźnia... No a apteki pozamykane i nie ma gdzie kupić...
I jestem zmęczona więc odpoczywam :) z serniczkiem mamy roboty :D

Kochanie a Ja własnie miałam napisać czy test bedziesz robić jutro, tak wiec czekamy jeszcze, oby tak małpa nie przyszła a ujawniła sie fasoleczka !!!!!!!!! ja robie we wtorek test jeszcze rano(zostały mi 3 jeszcze wiec wykorzystam)
Ja tak samo uwielbiam święta, lubię spotkać sie z rodzinką pośmiać sie itd :) Miło zawsze jest, :) Tym bardziej ze z siostrą widuje sie 2 razy do roku tylko na świeta !!!!!!

Ja oczywiscie jeszcze zjadłam kolacje w domu i jeszcze ptasie mleczko dorwałam :szok:aaaaaaaa no i na wage dziś stanęłam , ojjjjjjj brakuje juz minimalnie do 60kg :(((:)wściekła/y: po świętach dieta pójdzie w ruch czuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja dopiero drugie danie robie po kościele była u nas rodzinka siedzieli dość długo wiec wszystko w proszku a jak zjemy to znów jedziemy do nastepnych i jutro bede padac na ryjek normanie.............po za tym pogoda u nas burzowo deszczowa taka nie wyjściowa.........
kasiurek
buziak
kasik
ja biorę 10 dni 2 x na dzień rano i wieczorem
mamuśka ja nie nawidze świąt od zawsze po prostu meczą mnie a wczoraj wiele sie stało aż skoda mi gadać po prostu są chyba rodziny i rodziny i tyle .......
rysica przykro mi wiem że teraz najgorsze jest brak @ taka stagnacja i zawieszenie

reklama
Cześć Kobitki :) Wesołych Świąt :)
Dawno mnie nie było hi hi ...
U nas brak świąt w tym roku - nawet jajka nie zjadłam, tylko sernik upiekłam i tyle - co wcale mi nie przeszkadza, bo my w te święta malowaliśmy kuchnię. Zaczęłam malować przedpokój ale kolor wcale nie kryje i muszę z niego zrezygnować niestety - a fajny taki - rudo-pomarańczowy. Tylko na niektórych ścianach go chciałam, a tu cóż... będzie zmiana :)
A ja już jestem po jednym teściku owulacyjnym - dzisiaj, i niestety nic na razie (ale to dopiero 7 dzień cyklu, ale ja wolałam zacząć wcześniej bo miałam króciusieńką @) ... Zrobię kolejny jutro. Mam jeszcze 13 sztuk :)
Buziaki !!!

Rysica
- a zrób ten test kilka dni wcześniej... a nie 14. Bo może masz owulację nawet w 10 !!! U mnie jak na razie też nie ma drugiej kreski... a po 20 minutach pojawia się właśnie taka cieniusieńka jak włosek, taka ledwo ledwo... ale taki wynik jest nieważny, negatywny.

Ostatnia edycja:
Do góry