reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej hej

Witam się jako pierwsza:)

lil a praca ok,na razie chodzę do "starej"pracy :)

Agnieszko jesteś w ciąży,boże jakie pięknie wieści mnie ominęły.Jak jestem w pracy to czasu brakuje na wiele rzeczy i na bb.
Agnieszko moje największe GRATULACJE kochana:))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki. Ja znów sama z Wikim zostałam. Pamiętacie jak pisałam, że kupiłam prezenty dzieciakom na święta? Heh będę musiała dokupić jeszcze jeden, bo ta trasa do jeżdżenia samochodami jest już Wikiego. Niestety nie dało rady jej mu zabrać tak mu się spodobała no i musiała zostać. A te lale co przyszły to Wiki omija szerokim łukiem!!! Nawet ich nie weźmie do ręki tak go odrzucają!!!

Hej kobietki. Ja znów sama z Wikim zostałam. Pamiętacie jak pisałam, że kupiłam prezenty dzieciakom na święta? Heh będę musiała dokupić jeszcze jeden, bo ta trasa do jeżdżenia samochodami jest już Wikiego. Niestety nie dało rady jej mu zabrać tak mu się spodobała no i musiała zostać. A te lale co przyszły to Wiki omija szerokim łukiem!!! Nawet ich nie weźmie do ręki tak go odrzucają!!!

znam to ja malej nie kupuje wczensiej paczek niz pare dni przed swietai bpo ni byloby tych prezentow hehe nie wytluamczysz dziecku ze nie i koniec bo bedzie wojna domowaaa

menia 2 dawaj ten link kochana heheheheheh

wogule witam sie z wami w brzydka pogode ;/ u nas nic ciekawego kochane nic dolownie nic nudnawo i ulewnie

Witam was dziewczynki :-)

Ja już po pracy i chwila relaksu bo mały śpi .

soso oto link dla ciebie BrzydUla
Jak już wejdziesz na tą stronę to wybierz sobie jakiś odcinek i poniżej będą komentarze , w nich ludzie podają linki online bieżącego odcinka majki wtedy wciśnij ten link i możesz już oglądać jak będziesz miała jakiś problem to pisz śmiało ;-)

Co do prezentów to nie mam zielonego pojęcia co kupić Victorowi :no::confused:

Nikolaa mamy ten sam problem ponieważ tutaj za granicą jesteśmy sami i praktycznie 24 godziny na dobę z małym , niedawno moja mama była na 2 tygodnie to poszliśmy do kina to czułam się jak bym była na pierwszej randce z m ;-):-D
i nawet fajnie było , tylko szkoda że tak krótko :-(

reklama
Agnieszka powiem szczerze że nie wyobrażam sobie powrotu do Polski szczególnie z dzieckiem :no:
Fakt teraz gdy mały jest większy to chciało by się aby miał większy kontakt z dziadkami ale to jednak nie takie proste.
Moja mam stara się do nas latać częściej, my natomiast w tym roku np. nie lecimy do Polski ponieważ urlop się skończył to mieszkanie zmienialiśmy na większe i jednak pieniążki są potrzebne i wydatki są , więc sama wiesz :-(
Za to lecimy w przyszłym roku do Polski w marcu lub kwietniu na 2 tygodnie, ale czas jeszcze pokaże :-)
A jak wam się żyje ? :-)

Do góry