reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

My myslimy o dziecku jeszcze zanim ono zostanie poczęte, a mężczyźni nie myslą o dzieciach często nawet wtedy gdy one już są na świecie.... :baffled: Dlatego chyba nigdy kobieta nie dogada się z facetem :baffled: Żyjemy w innych swiatach

o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj le lektura dziewczynyyyyyy prosze was oszczedzcie mnie hehehehehehehe

ale duzo nowyc mausiek ja nie moe jeste happpy

majuniu bedzie dobrze kochana chcesz moje optymistyczne fluidki hehehe ob ja tam nie bedej uz sie nerwoac starsankami co ma byc to bedzie jejeje

klaudusia mam nadzieje ze wsio oki u ciebie kochana oszczedzaj sie
agnieszka kk jak tam u ciebie kochana
agnieszka 27 ic reszta dziewczynek nie zapamietalam was jeszcze bo nie znamwas heheheeheh ale poznam mam nadzieje :)

u mnie nic ciekawego dzs zaczynamy staranka hehe konie malpy wic do dziela ale nie bede do niczego przywiazywac uwagi objawow czy cos takiego co ma byc to bedzie

reklama
nimfii to mamy podobny dzień testowania a co do facetów to tak jest oni dopiero jak dziecko w ramionach to wierzą ale ja się chyba im nie dziwie bo przecież cieżko im zrozumieć nasze odczucia
soso życzę owocnych staranek a przede wszystkim przyjemnych:p

nimfii to mamy podobny dzień testowania a co do facetów to tak jest oni dopiero jak dziecko w ramionach to wierzą ale ja się chyba im nie dziwie bo przecież cieżko im zrozumieć nasze odczucia
soso życzę owocnych staranek a przede wszystkim przyjemnych:p

ah widze temc staranek moj ex nawet jak sie corcia urodzila to czul moze 3 miesiacep otem sie olal wiec ja sie olalam i jesgtem teraz w zwiazku z innym mezczyzna ktorego bardzo kochan al to inna historia hehehe

soso bywa i tak niestety ważne że teraz masz super faceta:D
np dla mojego ciąża to był jakiś wirtualny stan nie mógł sobie togo wyobrazić i chyba tak do końca jakby to określić nie mógł pojąć że ja w brzuchu mam żywą dzidzie, ale za to jak tylko zobaczył córeczkę to oszalał na jej punkcie

Tusiaczek , wyciekło mi coś minimalnie przy ucisku, uciskałam bo mnie strasznie swędziały brodawki:szok:.
A takie ciągnące bóle brzucha to też odczuwałam:tak: jeszcze przed testem, kiedy szybko wstałam a i nawet jak gwałtownie podniosłam ręce do góry.
Nie chcę tu nakręcać, ale u mnie te odczucia się pojawiły:tak:;-)

Witajcie ponownie:-)
Produkcja pisania idzie pełną parą, was na chwilę opuścić;-)

Soso- owocnych staranek:-) Fajne masz podejście, przecież często problem leży w psychice. Luz i jeszcze raz luz, choć nie jest to proste.

agnieszka27- nie jestem w temacie...jestes już w ciąży? skąd ten wyciek?

tusiaczek- tez trzymam kciuki:-)

kaskasz- może tym razem nie dostaniesz @? kto wie...;-)

nimfi jaki zbieg okoliczności :)
Ale znając życie to tak szybko nam się nie uda, dopiero teraz @ zaczyna mi się regulować i tak cud się stał że zaszłam w ciążę z synkiem a to długa historia :)
Zamierzam również zakupić testy owulacyjne w przyszłym miesiącu jeśli @ przyjdzie u mnie dzisiaj 16dc. ale czy cokolwiek sie uda to sama nie wie.
Powiem szczerze że nie jest tak łatwo się starać o dziecko w momencie kiedy już jedno się ma i się pracuje :/
A jak jest u was kobietki ?

menia- to prawda, tymbardziej kiedy się pracuje i z czasem odkłada się tą decyzje ze względu też na wygodnictwo i inne zawsze ważniejsze sprawy. My dopiero w sumie zaczeliśmy próbować.
W jakim wieku masz synka?

reklama
menia- to prawda, tymbardziej kiedy się pracuje i z czasem odkłada się tą decyzje ze względu też na wygodnictwo i inne zawsze ważniejsze sprawy. My dopiero w sumie zaczeliśmy próbować.
W jakim wieku masz synka?

ja na szczescie i nieszczecie jak chodzi o problem pracy nie mam problemu jeszczeee narazie siedze w odmku z mala dlatego hcce wziasc sie za staranka bo jak pojde do pracy to o dzidzi nie bedzie mowy a ja jestam happy znalazla w necie kanal z tvn na zywo i sobie ogladam tesknie za polska teewizja wkoncu moge osbie ocs obejrzec wlasnie czekam na majke juz dwa miesiace nie widzialam tv ;/ polskiejgo jak przyjade na swieta do mamy to jej ukradne kabel do holandii hehehe

Do góry