reklama
agnieszka 27
Fanka BB :)
Maja, może mi brak cierpliwości. Tak bardzo bym chciała, żebyś już była w ciąży.
klaudusiaNK
Haha! Agnieszka a podali ile mkw ma mieć pokój?
Ja mam sąsiadów i mają problemy ze słuchem (są już prawie głusi) i oni już normalnie nie rozmawiają tylko krzyczą do siebie, a że mają baaardzo stare nieszczelne drzwi to wychodząc na korytarz wszystko (mimo woli) się słyszy o czym rozmwaiają :-) Dużo rzeczy o sobie można się dowiedzieć hehe :-)
Ja mam sąsiadów i mają problemy ze słuchem (są już prawie głusi) i oni już normalnie nie rozmawiają tylko krzyczą do siebie, a że mają baaardzo stare nieszczelne drzwi to wychodząc na korytarz wszystko (mimo woli) się słyszy o czym rozmwaiają :-) Dużo rzeczy o sobie można się dowiedzieć hehe :-)
agnieszka 27
A tego to już nie doczytałam
Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić;-) no jedynie do głośnej krytyki nie bardzo
Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić;-) no jedynie do głośnej krytyki nie bardzo
agnieszka 27
Przebadać się!!!;-)
klaudusiaNK
Haha. No ja akurat przez sąsiadkę nie jestem lubiana, bo zawsze mówię co myślę, a do niej często mam zastrzeżenia i mówię co mam na sercu (moja mama nie potrafi jej powiedzieć i dała sobie wejść na głowę).
agnieszka 27
Ja uciekam do wyrka. Dobranoc mamuśki :*
reklama
klaudusiaNK
Maja nie martw się! Na pewno będzie dobrze! Widzisz my o Wikiego staraliśmy się 6 cykli i dopiero jak dałam sobie trochę na luz to wyszło! Przebadaj się w tym miesiącu i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Papa Agnieszka!!!!
Papa Agnieszka!!!!