reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia to Ty tak ja - matka surowa kochająca :))

Aguś
chyba bez lekarza się nie obędzie...Gdyby nie hormony może byłabym w tym samym tygodniu co Ty i byśmy na jednym wózku jechały :)

reklama
Haha! Agnieszka a podali ile mkw ma mieć pokój?
Ja mam sąsiadów i mają problemy ze słuchem (są już prawie głusi) i oni już normalnie nie rozmawiają tylko krzyczą do siebie, a że mają baaardzo stare nieszczelne drzwi to wychodząc na korytarz wszystko (mimo woli) się słyszy o czym rozmwaiają :-) Dużo rzeczy o sobie można się dowiedzieć hehe :-)

Haha. No ja akurat przez sąsiadkę nie jestem lubiana, bo zawsze mówię co myślę, a do niej często mam zastrzeżenia i mówię co mam na sercu (moja mama nie potrafi jej powiedzieć i dała sobie wejść na głowę).

reklama
Maja nie martw się! Na pewno będzie dobrze! Widzisz my o Wikiego staraliśmy się 6 cykli i dopiero jak dałam sobie trochę na luz to wyszło! Przebadaj się w tym miesiącu i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Papa Agnieszka!!!!

Do góry