reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

cześć dziewczyny :*
Wpadam na chwilę życzyć bardzo udanego i spokojnego weekendu :*:*
Ja wpadne na pewno w poniedziałek bo znając Was to nie nadążę za Wami po tygodniu nie obecności !!
Mąż bedzie miec urlop od poniedziałku wiec nadrobimy zaległości :p

Majeczko - witam Cię bardzo serdecznie :* Trzymam mocno kciuki żeby udało Wam sie począć upragnione dziecko :*

Dziewczyny u mnie jest tak samo z tym płaczem, pewnie nie raz sąsiedzi pomyśleli ze dziecko obdzieram ze skóry, no ale on wyje tylko jak czegoś chce a mu nie wolno , wiec mam to w nosie co myślą,nie bedę pozwalać na wszytko tylko dlatego zeby przypadkiem sąsiedzi nie usłyszeli płaczu małego !!!!

Maja- zrób badania bo bez tego bedziesz ciągle sie dołować ze nie możesz zajść !!!

pozdrawiam Was kochane moje bardzo cieplutko :*:*
mam nadzieje ze czujecie sie dobrze :D

reklama
maju no masz racje progesteron robi się 7-8 dni po owulacji mam testy owulacyjne wiec minie wspomogą zresztą zobaczymy jak beszie nie chce wydawać znów kasy bo tak kilkmiesiecy temu robiłam sobie hormony tarczycy i były idealne w grudniu prolaktyna idealna wiec w zasadzie tylko testosteron i progesteron o monitoringu pomyślę w przyszłym cyklu....

Aga ach te chłopy nie denerwuj się choć wiem że łatwiej powiedzieć niż wykonać bo mnie po tym sylwestrze i kłótni to dalej mi ciśnienie podnosi choć niby się pogodziliśmy choć tak naprawdę to dalej jestem zła na niego

Agnieszka- nie denerwuj sie,posłuchaj muzyczki i sie wycisz :)faceci juz tak mają !!!Ja sie juz przyzwyczaiłam do odchyłków mojego :p

Ja także zła jestem od rana , ale to dlatego ze jakiś kretyn urwał nam lusterko w samochodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAA..... strasznie mu to lusterko widocznie przeszkadzało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y:

Mój to myśli, że ma w domu służącą. Mamusia go nauczyła wszystkiego pod nos, ja muszę to zmienić bo nie jestem niczyją służącą. Wiem jestem w domu, mam swoje obowiązki, ale hrabia nawet sobie jedzenia na talerz nie nałoży. Niech jedzie do mamusi a ona go obsługuje, ja nie mam zamiaru:wściekła/y:

Agnieszka- u mnie jest prawie identycznie , ale ja sie nie daje , jak trzeba to sie wydre itd wiec wtedy jak ok , ale do następnego razu, i tak w kółko niestety :szok:

reklama
Mamuśka, ale co przed domem Wam urwał? U nas kiedyś akcja była, że ludziom zdemolowali auta na parkingu.:szok:
Mój się kochana pogniewał :-D bo koryto nie było pod nos podane:no:
A najbardziej mnie wkurza, że g...o go obchodzi, że mnie nerwy noszą :wściekła/y:

Do góry