reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
mamuśka hahaha!!!
Wiecie przy pierwszym dziecku to płeć jest bardziej istotna, bo to wózek trzeba kupić a to ubranka, łóżeczko.... A jak ja mam już wózek, łóżeczko, ciuszki to dla mnie to na prawdę bez różnicy... Chociaż równouprawnienie w domu mogłoby być :-D A tak będę skazana na większość...

Jakby nie było masz kochana racje :p Tylko jak dziewczynka to wiadomo ze ma sie ochotę raczej włożyc sukieneczke, różową bluzeczke itd :p
Ja marzę o córci !!!!!!!!ehhh :) Była by parka i na tym zamykamy produkcję :p:p:p
:-)

Hehe!!!! Rozbrajający tekst!!!:-D
U nas nawet jak będzie drugi chłopak to zamykamy produkcję, bo nie chce mi się szukać nowego projektu domu z 4 sypialniami... :-D

Co prawda ja zawsze chciałam miec trójke ale chyba dwoje to bedzie ok:)
Nie chcialabym zeby Jaś był jedynakiem.... Jakos żle mi sie to widzi !!!
Nie wiem ale znam pare dzieci jedynaków i nie da sie przejść obok i nie zwrócić uwagi !! Są rozpieszczone, rozdarte itd !!! Dużo oczywiscie zależy od wychowania dziecka !!!
No a mąż to by pewnie chciał jeszcze nie jedno !! tylko własnie trzeba było by chyba wygrać w totka żeby dać rade !!
Tym bardziej ze becikowego juz nie bedzie o nowego roku :( Kurcze złodzieje !!!!!!!!!:wściekła/y:

No ja jeszcze na becikowe się załapię.
Moja firma zmienia ubezpieczyciela i za urodzenie dostanę z dwóch ubezpieczeń, męża teraz też mogłam ubezpieczyć więc i mąż dostanie kasę...

reklama
No farta mieliśmy teraz :-D No nie liczę jeszcze z męża firmy kasy :-D
Dziewczynki pączki na parze mi się skończyły!!!! AAAAaaaaa!!!! Normalnie niebo w gębie było!!!!!!! Z polewą z jagód mniam mniam!!!!!!!!!!!

Do góry