reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny Ja też ciekawa jest ale i obawiam się drugiej ciąży a najbardziej porodu bo poród paraliżuje mnie na maksa :szok:

Po nowym roku lecę na badania a potem mam nadzieję w Hiszpanii "ruszamy do dzieła" :tak:
Oby z ciążą było wszystko ok a poród "chyba" przeżyję :eek:

Będę oczywiście dowiadywała się u lekarza aby mieć cesarkę bo nie chcę sama rodzić ale zobaczymy co da się zrobić bo tu w UK nie chcą robić cc :-(

reklama
Agnieszka jeden poród przeżyłaś to i drugi przeżyjesz :-D Ja nie miałam kiedy się zastanawiać się nad obawami przed drugą ciążą, bo to było tak, że zdecydowaliśmy się bardzo szybko i za pierwszym razem się udało, więc wyjścia czy dalej próbować czy dać spokój to raczej nie miałam :-D

heh ale Ja nie mam obaw czy chcemy drugie dziecko czy nie bo oczywiście oboje chcemy ale jak pomyślę o porodzie to jestem sparaliżowana od głowy po stopy:-/

My mamy już nawet plan z M że gdy będzie drugie dzieciątko to bierzemy Alana mały pokój jako naszą sypialnie bo taka nam do spania wystarczy a naszą dużą sypialnie dajemy dzieciom i robimy jeden wspólny pokój a pokój gościnny będzie do siedzenia wiadomo tak w ciągu dnia:)
Także mam nadzieję ze Nowy Rok będzie dobrym rokiem:)

Agnieszka wystarczy jak będziesz sparaliżowana od pasa po stopy!! :-D
Nowy Rok musi być dobry! Jedziecie na super wakacje i wrócicie z prezencikiem więc tylko się cieszyć!!!!:tak:

No u mnie już ciacho na pączki się wygrzewa, wyciągnęłam jagody i zaraz idę miksować... Mmm już nie mogę się doczekać tych pączulków... :-D

No u mnie już ciacho na pączki się wygrzewa, wyciągnęłam jagody i zaraz idę miksować... Mmm już nie mogę się doczekać tych pączulków... :-D

mniammm ale smaka mi narobiłaś,chyba jutro kupie sobie jakieś babeczki z dżemem albo eklery bo chodzą za mną że szok ;)

A przed chwilą wstawiłam rybę w piekarniku więc nie długo będę miała "późny"obiad :)

Hehe to Wy mi się niedługo odwdzięczycie pisaniem o słodkościach a ja zęby w ścianę, bo nie będę mogła, bo maluch na cycu!!! :-D
Wiesz my często jeździmy sobie na obiady na stołówkę do szkoły podstawowej. Wiki jest w siódmym niebie, bo ławki i krzesła są prawie jak dla niego i klimat taki dziecięcy... Drugie danie kosztuje 6 zł, masz mięso do wyboru, ziemniaki i dwa rodzaje surówek a do tego kompot bez ograniczeń. Zupa kosztuje 2 zł i jesz ile wlezie, bo dostajesz w wazie. Jak zmieścisz to możesz całą wazę wsunąć :-D Wiki bardzo chętnie sam tam je.

reklama
Cena jest atrakcyjna i żarcie jest naprawde ekstra. Takie domowe. Jak ja wychodzę stamtąd najedzona to znaczy, że naprawdę tego dużo musi być hehe :-D I ten kompot.... Bossski :-D
A u nas kebab kosztuje 8 zł.

Do góry