reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej Agnieszka! Jeju jak patrzę na Twój ostatni suwaczek to mnie ciarki zaczynają przechodzić :baffled: Jeszcze niecałe 4 miesiące, Ty wyjedziesz leniuchować a ja wyjadę na wakacje do szpitala pomęczyć się :-D:-D:-D
Maja musisz się zapytać w staraczkach, któraś na pewno używała testów z allegro! :tak:
Wczoraj było totalne leniuchowanie! Po 17 mnie zmogło i usnęłam :shocked2: Obudził mnie mąż po 18!!! Jak panowie wczoraj wpadli do domu, to myślałam, że rozniosą cały! :-D A mały w brzuchu oczywiście przyłączył się do szataństwa i jak tylko usłyszał Wiktora zaczął tak strasznie się wiercić i fikać, aż nie do wytrzymania :-D Na Wikiego harce od niedawna mały właśnie tak reaguje! A cały dzień było spokojnie...

reklama
:-)Hej dziewczyny:-)
Jak mijają Święta? Na przyjemnym leniuchowaniu i obżarstwie?;-)

Maja- mnie się wydaje, że Costagnus wpłynie na regularność cykli i będziesz wiedziała kiedy będziesz mieć owulkę bez testów owulacyjnych. Ja już czuje jego działanie, więc wierze że mi pomoże. Czytałam trochę o jego działaniu i są też zdania podzielone, bo są dziewczyny na które nie wpłyneły te tabletki więc trzeba go po prostu wybróbować i sprawdzić.

Igasia- mocno trzymam kciuki i wierze, że wszystko będzie ok. Zresztą nie ma innej możliwości. Dbaj o siebie:-)

Klaudusia- ciesze się, że pogodziliście się z mężem i fajnie mijają Święta.Byliście u teściowej? Sorki, ale nie nadrobiłam z czytaniem.

Agnieszko - witaj, co u Ciebie?

Edyta- czwarte Baby? Niezle:-) Pewnie fajnie mieć taką gromadkę, ale ja chyba nie miałabym takiej cierpliwości. Pewnie teraz chciałabyś córeczkę?Powodzenia!

Agnieszka k.k, Soso- pozdrawiam Was świątecznie:-)

Miłego dzionka dziewczynki:happy2:

Kala kochana a jak czujesz, że Ci pomagają te tabletki? Wiesz ja je kupiłam, bo byłam pewna, że pomogą. Niestety ku mojemu zdziwieniu (myślałam, że będzie inaczej), popadłam w wielkiego doła jak się rozkręciła @. Może to kwestia jelitówki, która panuje u mnie w domu - jest strasznie. Nic mi się nie chce i w nic już nie wierzę. Z takim podejściem to daleko nie ujadę. :( Przepraszam za psucie nastroju dziś i że tylko o sobie.

Maju- miałam skutki uboczne i czułam owulację, inaczej niż zwykle. Bardziej boleśnie. Czasami trzeba poczekać cały cykl, żeby tabletki zaczeły działać, a cykl reguluje się podobnie po miesiącu zażywania tabletek, także cierpliwości:-) I nie zniechęcaj się, daj sobie czasu, idz do gina i wyjaśnij plamienia. I nie przepraszaj, każda z nas ma czasem gorsze dni. Głowa do góry:-)

Czesc

Kalamandyna zawsze chcialam miec duza rodzinke,wiem duzo jest pracy przy takiej gromadce,ale ja lubie w taki sposob pracowac:tak: daje mi to duzo satysfakcji.Cierpliwosc tez trzeba miec,ale ja mam jej bardzo duzo;-)
Z jednej strony chcialabym coreczke a z drugiej juz mam wprawe w pielegnacji chlopcow i imie dla synka:-D

Milego dnia

Czesc dzisiaj mam dobry humorek,mezus ma urlop i moge sie nim nacieszyc:-),Natanek raczkuje po calym domu,wstaje przy meblach i trzeba go pilnowac:tak:
Niedlugo powinnam dostac @,pol cyklu mialam brazowe plamienia i nie wiem co to bylo,ale mam nadzieje ze wszystko jest ok i @ przyjdzie o czasie.

My niedlugo idziemy na spacerek wiec zycze milego dzionka ;-)

reklama
Witam poświątecznie jestem tak napchana że szok na wagę to się boje wejść
dzwoniłam po lekarzach i nici dzisiaj bo nawet w Krakowie niema trudno czekam w takim razie na swoją lekarkę
Igasia dalej trzymam kciuki i wierze że wszystko bedzie oki najważniejsze że nie krwawisz
Edyta podziwiam i życzę owocnych
Klaudasia Maja Agnieszka.kk Kala hejka

Do góry