reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam
ja po wigilii padłam na pyszczek nażarliśmy sie jak nie wiem
Wieczorkiem jedziemy na imieniny a jutro imieniny u nas mojego męża teraz jeszcze sałatkę robie żeby na jutro była świeża
Igasia trzymam kciuki mocno żeby było wszystko oki

reklama
Hemoglobina 11,1 w 15tc 12,9 a na samym początku było 14. W ogóle wszystkie wyniki poleciały ostro w dół.
To i ja uciekam. Zrobię sobie obiad...

Kladusia no szkoda:D
normalnie tak mi się nie chce iść na te imieniny czuje się tak napchana cyce mi zaraz eksplodują mam w sobie tyle wody że szok miękka jestem jak gąbka normalnie wczoraj jeszcze dla pewności robiłam sobie test ciążowy jedna krecha oczywiście jutro mój ma wolne może gdzieś znajdę gina który przyjmuje bo naprawdę zaczyna się już wielka męczarnia mam ogromny PMS

Nikola jutro to raczej tylko w szpitalu znajdziesz gina. Na dodatek jeszcze jutro niedziela (chyba) Kochana załatw tą sprawę jak najszybciej, bo się wykończysz kobieto!!!

sorki nie jutro tylko w poniedziałek powaliły mi się dni więta zawsze jestem do tyłu... no i rozmawiałam z moim poszukam na necie ginów w okolicy 50 km i będę dzwonić w poniedziałek po kolei bo inaczej eksploduje....

reklama
Do góry