Kochaniutkie WSZYSTKIEGO NAJMILSZEGO, SZCZĘŚLIWEGO
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
dla starających
fasolek, fasolek i jeszcze raz fasolek a dla ciężaróweczek spokojnej ciąży!!!
Nadrobiłam Was, brakło mnie bo przez remont miałam odłączonego neta. Teraz jestem u rodziców do nowego roku.
Igasia dbaj o siebie, mam nadzieję, że dziś już plamienia nie masz. A lekarz to jak tą diagnozę postawił? bez badania? Skoro najprawdopodobniej. Uniosłam się bo miałam w pierwszej ciąży taką sytuację i dopóki mnie gin nie przebadał wnikliwie nie stawiał diagnozy. Nie martw się, odpoczywaj i nie obczytuj w necie. Trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze.
Maja idź do gina, moim zdaniem powinnaś.
Klaudusia ja swojej teściowej nie znoszę, całe szczęście, że mój mąż nie jest ślepy i nie upiera się co do wizyt i świąt z nimi. Jak on ma potrzebę to jedzie mnie nie zmusza. Głośno komentuje zachowania jego matki ponieważ też segreguje wnuki na te córkowe i od synów.
Rozumiem Cię kochana i mam nadzieję, że Twoje męzie nie zostawi Cię samej bo to byłoby przegięcie.
Soso nie martw się, nawet jeśli były jakieś nieścisłe informację to nikt nie ma prawa nikomu ubliżać od troli. U każdej z nas są pewnie nieścisłości, bo tak jest że raz widzi się wszystko różowo , raz czarno. Bez sensu takie wnikliwe analizy, jak mnie mąż wkurzy to pisze, że wariat, jak jest dobrze to kochany mój.
ŻYCIE....