lil_maja
Fanka BB :)
Klaudusia czekałam na Ciebie!!! Cieszę się, że już jesteś w domku - ściskam i rób tak jak każą lekarze! Już jesteś na półmetku to tylko z górki masz!!!! No i widzę, że będzie Oluś??????????? GRATULUJĘ KOCHANA i pisz co u Ciebie!!!!!!!!! Jak się czujesz???? Masz jakąś pomoc do Wikiego?
Agnieszka.kk no to fajnie, że jest praca, w miejscu które już dobrze znasz ) Oby już tak zostało do momentu jak będziesz kolejną dzidzię rodzić, bo to też już szybko zleci do tego czasu!!!
Kala jak najmniej myśleć to jest to )) Będzie dobrze - a fasolka się pojawi i nawet nie zauważysz kiedy ))
Igasia a polskiego reggae słuchasz? Lubisz jakieś kapelki?
Izka no mi to u Ciebie na fasolkę wygląda jak nic....Trzymam kciuki ))
Nikolaa życzę Ci, żeby te cykle się już unormowały - masz potwierdzone, że to nie fasolka?
No i Agnieszka27 dziś u lekarza. Czekamy na wieści!
Agnieszka.kk no to fajnie, że jest praca, w miejscu które już dobrze znasz ) Oby już tak zostało do momentu jak będziesz kolejną dzidzię rodzić, bo to też już szybko zleci do tego czasu!!!
Kala jak najmniej myśleć to jest to )) Będzie dobrze - a fasolka się pojawi i nawet nie zauważysz kiedy ))
Igasia a polskiego reggae słuchasz? Lubisz jakieś kapelki?
Izka no mi to u Ciebie na fasolkę wygląda jak nic....Trzymam kciuki ))
Nikolaa życzę Ci, żeby te cykle się już unormowały - masz potwierdzone, że to nie fasolka?
No i Agnieszka27 dziś u lekarza. Czekamy na wieści!