reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Laski Wy o tym żarciu tak - ja powiem, że uwielbiam jeść i nie żałuję sobie naprawdę - ale za Wami nie nadążam!!!!!!!!

Ja w każdym razie zajęłam się ubieraniem choinki - Maciuś lata z grającym KOKOŁAJEM - jest fantastycznie!!!!!! Świątecznie i w ogóle :))

Aga a z tą kasą to masz rację jak najbardziej....U nas byłoby zupełnie inaczej gdybyśmy mieli swoje mieszkanie. Wynajmujemy za 1500 zł. Dodaj do tego rachunki za telefony. Nie mówię o Maciusiu i jedzeniu dla nas. Chemia...Kot....No i po prostu dlatego jest ciężko. Przydałoby się chociaż 1000 zł dodatkowo....

Maja pewnie wiem jak jest, życie kosztuje. Szkoda, że wynajmujecie, chyba lepiej wziąć kredyt i spłacać, ale teraz mało kto ma zdolności kredytowe i tak się koło toczy. Komuś dokładasz to 1000 którego Tobie brakuje wrr

Agusia - jakbym miała zdolność kredytową to już byśmy dawno na swoim byli...Ale odkąd się poznaliśmy nie było chwili, żebyśmy zdolność mieli...A teraz jak ja nie pracuję to już w ogóle...Staramy się o zdolność, ale to potrwa jakieś 2 lata jeszcze, ale to pod warunkiem, że ja już będę miała swoją stałą pensję. No bo myślę, że kredyt plus rachunki wyniesie więcej niż teraz płacimy za to mieszkanie - pewnie ze 2000 zł - więc to też niezła masakra....

Kochane, to teraz trochę poczaruję. Widzę to tak: jutro rano budzę się, @ nadal brak, robię test, wyskakują od razu dwie grube kreski, jestem w euforii!!!!! Dzielę się dobrą wiadomością z Wami i jest wesoło! Za 2 tygodnie idę do lekarza - widzę pięknie bijące serduszko, lekarz zachwycony jak pięknie rozwija się ciąża! Jestem w 7 niebie! Od razu dostaję zwolnienie, które zawożę do firmy, mój szef o dziwo cieszy się i mi gratuluje - a ja od 1 stycznia 2011 dostaję chorobowe - na moje konto wpływają znowu co miesiąc pieniążki i jest mi z tym super :))) CZARY MARY HOKUS POKUS!!!!!!!

Naprawdę to poczułam!!!!!

Oj Pieknotki,ale napisalyscie:szok:!!!!!
Nie mialam ostatnio czasu,bo odwiedzila nas rodzina ...bylo milo i wesolo:-D
Wlasnie siedze w pracy,za oknem rozpadal sie snieg...
I nie wiem jak wroce jutro do domu:angry:
W srody mam nocki na wsi,w szkole,wiec musze dostac sie rano na stacje kolejowa-
jakies 2 kilometry, apotem jade pociagiem,12 minut,do mojej misjscowosci.
Jak wiadomo snieg w Anglii, oznacza paraliz:crazy:
Maja,jejku kochana,trzymam kciukasy!tutaj niestety musze pracowac do konca ciazy,:confused:

Fakt,ja juz czulam sie inaczej zaraz po :tak:, ale bolal mnie brzuszek jak na okres, a plamienie mialam po owulacji,po przytulanku.Jejku,ciekawa jestem strasznie,jak zakonczy sie sprawa z Twoim plamieniem. Moj test pokazal minimalna druga kreche jakies 7-10 dni po zaplodnieniu,jeszcze przed terminem @
Pieknego masz synka i wielkie zdolnosci-co do Kokolaja! A po tym winku,to mialam brechy z Ciebie:-D
Ale wyobraz sobie ,ze moja choinka tez stanie na miejscu poslania kota:-):-)
Soso ja tez mialam mrozona nadzerke:tak:,ale nie wplynelo to na moja plodnosc.Sluchaj ja mialam takie ciagniecie macicy,dalej mam,mam takie wrazenia,ze cos tam mam w tej macicy i ze zaraz mi TO wypadnie!!!
Klaudusia poprosze jeszcze o przepis na racuchy,cos czuje,ze sa boskie:tak:
Wiolka witaj!!!!!Ja karmilam swoja corunie do 18 miesiaca i byl hardcore z odstawianiem,ale przynajmniej byla zdrowiutka przez ten czas.
Kala mam nadzieje,ze okarze sie ,ze to nic groznego,zrehabilitujesz sie i bedziesz brykac jak kozka:laugh2:

a w ogole,fajnie,ze jest to forum!!!
mozna sie wygadac,posluchac i posmiac!!!
Mi jakos ciezko znalezc kogos normalnego w tej Anglii:-(,
a strasznie brakuje mi babskich rozmow:-D

reklama
Hej kobietki! Ale dziś pogoda! Brrrr! Sypie i wieje!!!
Igasia u mnie racuchy to czysty spontan :-D Zależy co znajdę w lodówce :-D Ale ostatnio ubiłam białka na sztywno i dodałam i może dlatego takie dobre wyszły... :-D
Fajnie, że jest forum, bo ja też nie mam z kim pogadać, bo wszystkie moje koleżanki powyjeżdżały...
Maja kurcze widzisz my mamy zdolność kredytową ale kredytu nie chcemy brać! Tylko my jesteśmy w innej sytuacji: nikomu nie płacimy za wynajem. Fakt, włożyliśmy w remont 10 tysięcy ale lepsze to, niż komuś płacić. Mieliśmy do wyboru: albo wynajem albo remont. Jak się wyprowadzimy to w każdej chwili możemy wynająć i mieć kasę z tego.
Maja ja mam pomysł! Otworzę to firmę spawalniczą i byś mogła współpracować ze mną! Bez wkładu własnego kochaniutka! Już Ci piszę o co kaman: ja mam firmę, ludzi i konstruuje te swoje części, przyczepki i takie inne rzeczy... Potrzebna mi osoba, która załatwiałaby mi klientów z Niemiec tzn. ja Ci daje namiary lub sama szukasz i wysyłasz propozycje (po niemiecku) do klientów, dzwonisz do nich, umawiasz się na wszystko... My produkujemy i do nich wysyłamy... :tak: Ja znam niemiecki ale nie aż tak, żeby płynnie i gramatycznie poprawnie pisać do klientów... Mam nadzieję, że jako tako wyjaśniłam wszystko. Oczywiście co do pensji i wszystkiego się dogadałybyśmy. Pewnie jakaś prowizja od zamówienia by była plus zwykła pensja...

Do góry