reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia ale może w dzień tego badania pogoda się polepszy - bo ma się pomału ocieplać.

A z tymi życzeniami widzisz jak to jest - Ty byś chyba nie musiała filmu oglądać i tak czy siak żyjesz według sekretu, bo masz plan i wiesz czego chcesz. I to dostajesz.

Ja się naczytałam książek i nie idzie do mnie to czego chcę. Albo może tego nie widzę?? W każdym razie nie wierzę, że mi tak szybko mogłyby się moje życzenia spełniać - choć niby popieram cały ten sekret i w ogóle.

Jeślibym powiedziała, że jutro ma być fasola to będzie? Pytam teoretycznie, bo w głębi duszy wiem, że nie będzie.

reklama
To się dzieje dziewczyny osiągają nadprzyrodzone moce:szok:
Klaudusia słyszałam coś w tv o tych badaniach i popieram:tak:
Maja kochana więcej wiary w siebie!!!!

Wiesz po części masz rację. Często mam takie odczucie, że pewne momenty zdarzyły się w moim życiu dwa razy. Pewnie o czymś tak bardzo marzyłam, tak tego pragnęłam, że się spełniło - nie znając sekretu umiałam z niego korzystać hehe :-D
Zobaczymy czy mi się jeszcze jedno marzenie spełni: marzyłam bardzo mocno teraz o dziewczynce... :-D
Majeczko w głębi duszy musisz tego bardzo chcieć! Pamiętaj marzenia wtedy się spełnią, jak nie będziesz zaczynała ich od słowa nie. :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a mi sie wydaje że to nie jest żadna magia ani nadprzyrodzone moce. Jeśli ktoś siebie lubi to lubi wtedy świat i ludzi i los mu wtedy sprzyja po prostu. Wierzy w siebie, w swoje marzenia, w to co chce i to osiąga. Dąży do celu, do swoich marzeń, po to co chce...bo się nie boi :-) W życiu idzie pewnie przed siebie nie przejmując się porażkami, trudnościami napotkanymi po drodze. I o to chyba tak na prawdę w tym wszystkim chodzi:-)

klaudusia-podpisuje się po tym co napisałaś, marzeń nie rozpoczynamy od słowa "nie" tylko "chce" lub "tak" :-)

Ostatnia edycja:
Aga dziewczyny wczoraj poleciły film Sekret i ja sobie teraz wkręcam różne rzeczy hehe :-D Z braku świeżego powietrza można czasami poczarować :-D Nie no ale z tymi mailami to na poważnie pisałam :tak:

Kala w zupełności się z Tobą zgadzam!
Kobietki cieszcie się z życia, miejcie marzenia i w nie bardzo mocno wierzcie!!!! Ot cały sekret!!!! :-D

Kobitki ja to się cieszę, jak się Wam układa i udaje, nie ważne za jaka przyczyną. Choć super podsumowała Kala.
Kala przyjeżdżaj na leczo!!!
Ja wywietrzyłam umysł, znów ciąganie sanek, teraz mała śpi jak zabita.

Klaudusia ja wierzę w te maile na 100%! I właśnie o to mi chodzi, że są ludzie, którzy nie znają sekretu i z niego korzystają. Ja znam, wierzę, niby korzystam, ale nie wychodzi - może dlatego, że jestem w gorącej wodzie kąpana, chcę zaraz i od razu (no w sumie czemu nie????). Kurcze tak chciałam mieć kasę od stycznia - więc to teraz mój cel.

Kala no ja właśnie myślę, że największe sukcesy osiągają te osoby, które po prostu całym sobą wierzą i działają. Ja umiem powiedzieć, że coś chcę, ale jakieś licho w głowie mi miesza!!!! I mam potem nierówno pod sufitem! ;)

Aga kochana moja - dołączasz się do klubu czarodziejek?

Możemy sobie wymyślać takie właśnie cele i sprawdzać czy się spełniło. Ja mówiłam już - kasa od stycznia. Bez tego to lipka...

Eeee! Aga!!! A ja? :-D
Maja! Źle!!! Kasa od stycznia OK! Bo będzie lipa-skreślić!!! Wstawić: będę mogła sobie kupić nową bluzkę (wyobraź sobie bluzkę), kupię Maciusiowi roweryk (wyobraź sobie szczęśliwego Maciusia na rowerze), będę mogła zapłacić za światło... i tak dalej i tak dalej...:-D Same pozytywy!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry