reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Agnieszko - z chęcią skoro tak kusisz ;-) Pewnie pół gara bym Ci wyjadła. Chyba na weekend zrobie sobie lecze, bo dręczy mnie teraz niesamowicie;-)

Co do postanowień, trochę by się ich znalazło pewnie, ale nie lubie tego tak nazywać, wole cele :-) A za Twoje postanowienie Maju trzymam kciuki, żeby się spełniło.

Zmykam dziewczynki w ten mrozne popołudnie do domu, brrr...Najchętniej zostałabym w pracy do rana ;-) Nagrzałam sobie na maksa.

Trzymajcie się ciepło :-)

reklama
Klaudusia hehe - chyba napiszesz mi nową książkę o sekrecie - bo nieźle Ci to wychodzi - ja zajmę się sprzedażą i kasa będzie :)))

Aga a jakie marzenia? Ja myślę, że stosujesz czary i nawet o tym nie wiesz - tak jak Klaudusia do tej pory :)) Teraz Klaudusia już jest uświadomioną czarownicą :))

Nie jeszcze... Miałam mięso gotowane (można nazwać gulaszem, bo się rozgotowało :-D) z kaszą gryczaną (od wczoraj się nią zajadam :tak:) Zaraz zamoczę fasolkę a jutro wysadzimy chałupkę w kosmos!!! :-D Chyba sobie o tym pomarzę... Oglądajcie wiadomości... Będzie głośno o pierwszej chałupce na księżycu hehehe :-D

Strasznie mnie wkurzają polskie realia, że Maja musi myśleć o kasie, ja muszę tęsknić za mężem. Chciałabym jak siostra mojego męża mieszkająca w Niemczech chwalić się zasiłkami, darmowymi lekami...widzieć w koło, że ludziom dobrze a nie słuchać jak sąsiedzi się kłócą bo podnieśli czynsz i za co zapłacą.
A jeśli chodzi o moje marzenia to te bliskie są związane z dziećmi a jakie to pewnie znacie wszystkie jesteśmy mamami.
Później praca, ale maż już coś myśli swojego otwierać bo u nas ciężko w tym temacie.
Kala ja zawsze gotuję sporo więc spokojnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe :-D Jak ja sobie pomyślę o gołąbkach to mi ślinka cieknie ale za chwilę przestaje jak sobie pomyślę, że pół dnia przy garach będę musiała stać... :baffled:
Te moje garnki to powinny zmieniać kolor w zależności od mojego nastroju :-D Może wtedy byłyby częściej używane :-D

Do góry