reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Weź tu się na spokojnie staraj... Im to łatwo powiedzieć. Jak poszłam pierwszy raz na wizytę i mówię, że to druga ciąża a ginka się pyta z którego roku pierwsza, to ja, że z 2009 to trochę ją zaskoczyło i się zapytała czy piersią jeszcze karmię :-D i czy mam regularne już @... Tylko szkoda, że się nie zapytała z którego miesiąca :-D
No u mnie dziś się 5 miesiąc zaczął... i 92 w pasie już mam :baffled::baffled::baffled:

reklama
Agnieszka była ten tydzień u mamy i tak właśnie czekam, że się jutro tu u nas odezwie. Jestem ciekawa czy jej choróbsko przeszło.

Klaudusia 92 cm to niektórzy bez ciąży mają :)) Więc jest nieźle u Ciebie! Ja czekam do jutra lub pojutrze co się okaże i wtedy zacznę no nowo myśleć. Na razie nie jestem w stanie skupić się na kolejnych staraniach. Już to się rutynowe staje :)

Agnieszka była ten tydzień u mamy i tak właśnie czekam, że się jutro tu u nas odezwie. Jestem ciekawa czy jej choróbsko przeszło.

Klaudusia 92 cm to niektórzy bez ciąży mają :)) Więc jest nieźle u Ciebie! Ja czekam do jutra lub pojutrze co się okaże i wtedy zacznę no nowo myśleć. Na razie nie jestem w stanie skupić się na kolejnych staraniach. Już to się rutynowe staje :)

ale sie rozpisalyscie kochane ze hohoh a ja bylam w sklepie i zimno jak cholera ale zero snieguuuuu ajak u was trwaja przygotowania do swat juz nie caly miesiac zostal hehh 26 dni ale to zleci ze szokkkk u mnie nic ciekawego tyle ze brzuch przestal bolec z czego sie ciesze bo dostawalm kota a teraz jak reka odjal nastepna malpa gdzies mi przypadie przed sylwestrem wiec lekka lipe bede miala bo jak w nowy rok bede miala okres to i caly rok bede go miala ;/ tak bylo z ciaza od listopada d luego chodzilam w ciazy z pierwszym dzeciem od li to nastepny rok caly przelazilam w ciaZy drugiej bo pierwsza poronionam wiec nastepny rok tez moge sobie odpuscic hehe jak teraz sie nie uda:p aaa jak bede miala 30 dnioweee t wyjdzie mi na samego sylwestra gdzies ehhh oby teraz przyszla 4 30 dniowe bo wtedy przyjdzie mi 3 stycznia a 31 grudnia heheheh

Ostatnia edycja:
A wiara czyni cuda :) Najważniejsze to wrzucić na luz jak sama mówisz - musimy sobie to codziennie powtarzać. Soso a planujesz robić test?

Jestem ciekawa jeszcze co u naszej Pszczółki słychać.

Jeszcze raz zapytam o tę żółtą kropelkę, którą wczoraj wycisnęłam z piersi - tak zawsze jest przed @ - jak myślicie?? Jak szukam po necie to tylko jest mowa o siarze pod koniec ciąży.

Ostatnia edycja:
witam
ja właśnie wróciliśmy od taty ze szpitala wczoraj pojechaliśmy do teściów i zostaliśmy na noc... po za tym jestem załamana @ dalej brak robiłam test oczywiście tak jak przewidziłam jedna krecha poza tym wczoraj się dowiedziałam że kolejna koleżanka jest w ciąży już w 4 miesiącu...
maja są trzy powody wycieków
1 ciąża
2 zmiany w piersiach typu guzki torbiele
3 hormony a konkretnie podwyższona prolaktyna która odpowiada też za plamienia śród cykliczne kłopoty z zajściem w ciąże nieregularne @

idź do gina npewno ci zleci badania jak powiesz o wycieku jak ja powiedziałam od razu kazała mi prolaktynę zrobić i usg piersi

ja spadam spać
dobranoc

Ostatnia edycja:
Nikolaa nie poddawaj się kochana - widzę, że się stresujesz i wcale się nie dziwię. Ile już spóźnia się @?? A z reguły masz regularne cykle? Ty masz teraz stresy i może przez to wszystko się pomieszało? Dzięki za odp. w sprawie wycieku. To była tylko mała żółta kropla wyciśnięta na siłę. Samo nic nie leci.

Jednak nie mam nadziei już - bo plamienie większe niż było :(. Po prostu ten cykl krótszy był, ja za późno staranka rozpoczęłam - nawet dziwne mi się właśnie wydawało, że niby mam owulkę a tak sucho....A wcześniej nawet nie zwracałam uwagi, bo myślałam, że owulka dopiero za parę dni...

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
u mnie śniegu po kolana normalnie
Maja ja miałam identycznie kropla wyciśnięta na silę samo nic nie leci ale tak jak ci mówię jeśli to nie ciążą to takie wycieki są alarmujące....

Do góry