Hej dziewczynki!
Aga a u lekarza OK. Plamienie znów miałam w piątek, w sobotę poszłam do lekarza i jak bym nie powiedziała to by nie wiedziała że coś leciało, bo według niej wszystko jest w jak najlepszym porządku, pozamykane. Prawdopodobnie leci to z nadżerki... 14 grudnia połówkowe USG Jak dzidzi będzie łaskawa to pokaże co ma między nogami
soso a nie możesz wcześniej jechać? Jak będzie taka pogoda to współczuje jazdy po polskich drogach... Z resztą w Niemczech podobno jest jeszcze gorzej... Albo Niemcy nie potrafią jeździć w tak ekstremalnych warunkach W Polsce i bez śniegu są ekstremalne warunki hehe
w tym probem kochana ze nie moge bo jade ze szwagrem kochany zaproponowal mojej mamie zep o mnei przyjezdzie bo mnie nie stac by wydac tyle pieniedzy na bilet autokaroy a tak jade za frikoo musze tylko dojechac do disburga pociagiem tylko hoandie musze przejechac wiec oplaca mi se to bardzooo a co do drog o masakraaa ale co zroie trzeba przesc przez to jakos kochana ja tez mialam nadzerke ale wymrozilam ja wic teraz cacyyy nic mi sie nie dzieje tam ale slyszlaam ze wlasnie przez ten zabieg cezko potem zasc w ciaze;/
Soso nie strasz, że tak może być przez całą ciąże. Ja przed chwilą opędzlowałam cały słoik ogórków
Klaudusia a może to z szyjki tak jak u mnie, lekarz też długo nie wiedział o co chodzi a to tak mój organizm zareagował właśnie na ciąże. Pamiętam ile strachu się najadłam niepotrzebnie. Kochana jak u dzidziusia w prządku to możesz być spokojna i szczęśliwa.
nie strasze cie tylko mowie jak ja mialam nie wiem czemu przytylam 30 kg ale lekarze to mnie ochrzaniali za toa wode bo mi sie zaczea zatrzymywac sie w organizmie naprawde potrafilamwypic jedna zgrzewke woy 1.5 zywca w jeden dzien jak lezalamna patologi t siostry mi zabieraly picie bo wygladala jak lozko wodne
i tylko jablkaaaa jablkaaaa teraz nie tykam ichhh
szynek miesa sagetii bleeeeeeee do dzis nie rusze ale za to jak moglam wkocnu po ciazy zjesc jajko to do dzis je pochlaniam ale szyneknie ruszam do dzis tezz mialam straszna caze pod wzgedem jedzenia pierwsze miesiace pracowalam w niemczech w hotelu po 12 h 3 miesiace ciazy ciezka praca a objadalam sie wtedy nie czulam nudnosci bo nie mialam wyboru nie chcialam aby mo jszef dowedzial sie ociazy chcialam jeszcze zarobic P wiec jadam caly czas hamburgery hahahahha ale jak wrocilam zero jedzenia peirwsszy miesiac ciazy byl horor movieee tylko krakersy od rana do wieczora toaleta
a propo krakersow jak ktos ma mdlosci polecam krakersy nawet te solonec nie maja aztak duzo soli ale podczas mdlosci u mnei zdawaly egzaim
co do ogrkow to ja jadlm na zmiane np cytryne potem czekolade D
Ostatnia edycja: