reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Soso a kiedy miałaś ostatnią @?? Bo mi się wydaje, że później niż ja - ale może już mi się pokręciło. U mnie było 6 listopada - a dziś liczę, że to 23 dc. Więc ten cykl w sumie o takiej normalnej długości.

A że Cię cycki swędzą to ciekawe - ale to chyba może być objaw zarówno na fasolę jak na @. Bo ja teraz zaczęłam zwracać uwagę i chyba faktycznie cycki przed @ są ciut wrażliwsze - wcześniej w ogóle o tym nie myślałam. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie w końcu fasolka była!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kochana ja mialam 5 listpada @ wiec o jeden dzien wczesniej od ciebie normalnie mialam miec 8 mego pamietaszzz czyli wychodzi ze mam 28 dniowe cykle jezeli tak to dzis mam 24 dzien cyklu i @ ma przyjsc 2 a jak 30 dnioweto 4

reklama
No tak długość cyklu to rzecz, która stoi pod znakiem zapytania - u mnie teraz też krótszy cykl, bo ostatnio 29, teraz pewnie będzie 25 - skoro plamienie w toku, to daję @ 2 dni na rozkręcenie...Czyli jutro i pojutrze będzie masakra i nerw większy niż do tej pory.

No tak długość cyklu to rzecz, która stoi pod znakiem zapytania - u mnie teraz też krótszy cykl, bo ostatnio 29, teraz pewnie będzie 25 - skoro plamienie w toku, to daję @ 2 dni na rozkręcenie...Czyli jutro i pojutrze będzie masakra i nerw większy niż do tej pory.

mowie ci kochana zrb tak jak ja daj na luzzz :) ja wogle o tym niemysle i powiem ci ze lepiej mi z tym wogule zrobilam sobie lwoskina cimna wisnie narazie tlyko odrosty ob mam czarne ale jeszcze zp ol roku i zejde z czarego hehe i bede laska:D:D:D:D:D mowie ci majuniu nie myslo tymmmm bedzie lepiej wiem co czuejsz jak teraz mi sie nie uda tobedzi 10 cykl masakra 10 cykl ale ise naprzytualalam heheheheh :p

Soso to teraz razem czekamy na to co będzie :))) Buziaczki!

Ja jeszcze mam teraz dużo śluzu jak podczas owulki - wyszukałam to jako objaw przed @ :crazy:

Ostatnia edycja:
Majeczko kochana jeszcze nic pewnego z tą @. Przecież lekarz mówił, że widzi pęcherzyk!
igasia mi ginka powiedziała, że ten lek różnie działa. Na niektórych właśnie sennie a na niektórych że ich właśnie uspokaja.
soso hej! :-D

Klaudusia WITAJ! :) ano nic pewnego - ale po ostatnich rozczarowaniach to nie wiem...u mnie @ zawsze się zaczyna plamieniem stąd moje obawy. A znasz się na tych pęcherzykach może - skoro we wtorek 16.11 był mały i lekarz powiedział, że ładnie rośnie to ile czasu do owulki to mogło być? Pewnie pytanie bez odpowiedzi to jest - ale jak schiza to schiza :)

To sonda: która z Was na początku ciąży miała plamienia? Bo mam wrażenie, że to nie jest jednak zbyt często. Ja w sumie z Maciusiem miałam takie plamienie i byłam przekonana, że to @, akurat byłam na imprezie i się w związku z tym plamieniem nadrinkowałam - a potem taka niespodzianka....

O ten pęcherzyk to nie mam pojęcia. Trzeba by było iść za 2-3 dni do ginka i zobaczyć go jeszcze raz.
Odpowiedź na sondę: ja miałam plamienia! Dwa razy takie małe różowe. jedno jak zarodek się zagnieżdżał a drugie w dniu spodziewanej @! :tak:

Klaudusia no zobaczymy co dalej będzie. To plamienie mam bardzo małe, ale nie jednorazowe - od wczoraj to jest - więc mam wrażenie, że dokładnie takie same miałam jeden i dwa cykle temu :) Więc stąd myśli, że to się na mur beton rozkręci.

maja a mówiłaś ginkowi że się staracie? Może umów się z nim raz na monitorowanie pęcherzyków jak teraz @ by przyszła (oby nie) Jak masz ginka spoko o myślę, że powinien się zgodzić. Przecież to ze 3-4 wizyty by były a Ty byś się dowiedziała czy pęcherzyki pękają i kiedy działać! Albo kup testy owulacyjne...

reklama
Klaudusia mój ginek powiedział, że skoro już jestem po jednej ciąży bezproblemowej to nie mam się co martwić i na spokojnie starać na razie - mówił, że nie ma sensu na razie żadnych badań robić. Także chyba muszę po prostu na luz wrzucić - a coś mi się wydaje, że z każdym kolejnym cyklem luz będzie większy, bo już się mniej oczekuje po prostu. A Ty już 18 tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczynają mnie swędzieć cycki tak jak ostatnio.

Do góry