reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia jak się zatrzymało na papierze to na pewno śluz. A zresztą jak mi wody odchodziły to na początku różowe były. Nie martw się kochana, myślę o Tobie!!!!!

Sama się właśnie zdenerwowałam - mama miała być u mnie po 12, żeby wziąć Maciusia na spacer, ale okazało się, że dziś i jutro musi zostać w pracy do 15 :( Maciuś musi na dwór wyjść, bo inaczej masakra, a jak ja mam iść z tymi plecami :( Załamałam się i będę teraz ryczeć znowu.

Dziewczyny tak mnie dziś jeszcze kość ogonowa zaczęła boleć, teraz trochę zdenerwowana jestem i sobie wmawiam, że to podbrzusze mnie boli :( Jednak nie chcę schizować, bo bardzo się boję rozczarowania :( I jeszcze dziś sama w domu zamknięta z dzieckiem, które chce iść dada - sama będę co najmniej do 16.30 :(((((((((((((((

co do plci dziecka moja maa zaczela kupowac icuszki dla dziewczynki jak tylko sie dwiedziala czyli w 3 miesiacu wiec moja corka nie miala za duzo do gadania co do plci hehehehe j wiedzialam ze cora jak poszlam na uzg mowie dzurka a lekarz co ja mowie dizurka a on a no faktyczni dziurka hehehehe a ja mowilam

hej kochaneeee widze ze tu kotleciki byly i wogule a u mnie nic ciekawego d objawo brakkkk i wogule ale nie mysle o tym woguleee nie ldugo sie malpa szyku ale powim wam szczerze ze nie wiem kiedy przyjdzie bo nie licze nawet:p:p:p
wogule owulki wogule w tym miechu nie czulam i mysle ze jej nie miala albo mialam sluz mialam taki bialy i wogule strasznie go duzo mam ze nie nadarzam cage zmieniam wkladki i bielizn moze jakisc grzyb albo co heheheh
a co u was nio nie ja sie zalamie
coraz wecej suwaczkow z ciazami nie no maja my musimy tu cos zrobic :p

KLADUSIU bedzie dobrze to napewo nie wody idz sie lepiej polz kochana i sie nie denerwuj

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Soso, Igasia, Nikola:-)

klaudusia- wypoczywaj i nie martw się, tak jak napisała maja to może byc sluz. Nie denerwuj się.

maja- Ty też staraj się oszczędzać. Wiem, że pewnie Ci ciężko samej z dzieckiem, szkoda że mieszkamy tak daleko. Wpadłabym na kawkę i odciążyła choć na trochę od obowiązków;-)

Dziewczyny, dlaczego to pragnienie bycia mamą po raz drugi boli? Boli bo nie nic z tego nie wychodzi, ech...Trzeba się uzbroić w cierpliwość i wrzucić na luz. Wrzucić na luz...to nie takie proste jednak.

Miłego dzionka słoneczka:-)

xxxIzkaxxx Ty pisałaś, że u Ciebie nic nie wyszło, bo nic nie czujesz - ale jak patrzyłam na suwaczek to Ty masz jeszcze wcześniejszy dzień cyklu ode mnie i wcale nie musisz mieć jeszcze objawów kochana. Ale rozumiem, że się boisz nastawić pozytywnie, żeby się potem nie rozczarować - ja też tak mam. Każda ciąża jest inna i niektóre mają podobno tylko dwa objawy: zatrzymanie @ i poród. Więc nie ma co się porównywać do typowych objawów. Ja też nic nie mam. Ani cycki nie bolą, ani brzuch, ani w ogóle nic.

No ja dziś mam rozwolnienie i żołądek mnie boli ;/ Doszłam do wniosku że to po kawie parzonej.. Mam grype żołądkową a nie ciąże hehe..

Ostatnia edycja:
Kala kochana jesteś. Ja dziś z powodu tego, że sama w domu z Maciusiem i nie mogę się zbyt ruszać przeryczałam cały poranek. Jeszcze jak leżę to Maciuś ciągnie mnie za włosy, rozwala wszystko po całej chałupie. Więc wygląda okropnie u mnie. Dziś nie dość, że nie mogę się wyprostować to jeszcze ten ból w krzyżu doszedł. Ach sobie ponarzekam trochę jak moja babcia....Teraz dziecię śpi i oby ten sen jak najdłużej trwał!!!! Bo po 15 przychodzi moja mama. A ja mam jeszcze znowu lekcje dziś, na szczęście siedzenie mnie nie męczy, a kasa każda potrzebna, bo koniec miesiąca i bida aż piszczy.
Starania nie powinny boleć a jednak bolą. Najlepszy chyba jest czas koło owulacji, kiedy jest ogromna nadzieja. A później trudno jest. Mi się właśnie to trudno zaczyna. Ostatnio w owulkę i później też chorowałam CHOLEWKA JASNA. Co to ma być????????? Kala ale to pogoda nas źle nastraja też - może się mylę, ale gdybyśmy się starały latem gdzieś na wakacjach to by mniej nerwów i stresów było. Więc się powtórzę, ale ja teraz poczekam ze starankami do wakacji. I będę się modlić, żeby do tego czasu gdzieś popracować i dystansu do siedzenia w domu nabrać.

xxxizkazzz
coś w tym stylu miała nasza kochana Agnieszka27 jako objaw fasolkowy :))

xxxizkazzz
coś w tym stylu miała nasza kochana Agnieszka27 jako objaw fasolkowy :))

Kochana, wątpie że to fasolka u mnie.. Nie nakręcam się ;D

Babeczki, ja tak z innej beczki ;D Ale byłam dziś na spacerze na chwilke z koleżanką i jej synkiem i zadała mi dziwne pytanie: "Czy jak się kocha, i facet nie skończy w środku, tylko na wargach sromowych, a po chwili weźmie przejedzie po tym i wsadzi palec "tam" do środka, to jakie jest prawdopodobieństwo na zajście w ciąże??" Tak w ogóle to ile żyją plemniki?

Oj widzę, że nie tylko mnie dziś łapie tamat seksu. Oj kobietki mam staszną ochotę na przytulanka ale nie mogę. W pierwszym trymestrze nawet nie dałam się dotknąć a teraz powoli libido wraca :tak: Wiecie ten śluz to może być męża sprawka po części, bo on wie jak go rozczulić żeby leciało, a że mi się chce bardzo to dużo nie musi robić żeby było mokro :-D
Izulqa to Ci koleżanka zadała pytanie :-D Nie mam pojęcia ale jak chce się przekonać to niech tak dalej robi :-D
Maja kochana trzymaj się! Niestety na odległość Ci nie pomogę... :-(
Dziewczynki my się staraliśmy w wakacje i wiecie mi to tak szczerze bez różnicy by było. A te wakacje były strasznie upalne i weź tu się jeszcze przytulaj... :-D

To zalezy od sluzu kobiety,jezeli jest plodny,to plemniczki moga przezyc nawet 2 - 3 dni,poza tym plemniki sa tez w sluzie mezczyzny,nie tylko po wytrysku.
O jejku,ale jestem zmeczona po nocce,moglam pospac tylko do 12.00,bo R poszedl do pracy,a ktos musi sie zajac malym diabelkiem:wściekła/y:
Na szczescie oglada Bolka I Lolka:-D...i jest cicho,bo wczesniej szalala z kotem,biednym kotkiem:no:
Maja ja mam skonczone 31 at...i nie moge uwiezyc,ze az tyle...pamietam moja mame doskonale ,gdy miala 32!!:happy:

Klaudusia ja w ciazy jestem straszliwa erotomanka,zalatwilam te erotyczne sny,dobrym seksikiem przed spaniem:-)
Szkoda,ze tak nie mialam po ciazy,wtedy mi spadlo libido,az nie moglam sie poznac:no:, moze to byla sprawa spiralki???jak myslicie???

Igasia 31 lat to chyba jeszcze nie stara??? Jak pisałaś, że już masz tyyyyyyyle lat to ja myślałam, że około 40 :)) Ja jestem starsza od Ciebie o rok i czuję się młooooodooooo :)

Ja dziś z każdym się kłócę, Maciusia odtrącam, okropna jestem :( I mam takie wyrzuty sumienia :(

reklama
Do góry