Klaudusia jak się zatrzymało na papierze to na pewno śluz. A zresztą jak mi wody odchodziły to na początku różowe były. Nie martw się kochana, myślę o Tobie!!!!!
Sama się właśnie zdenerwowałam - mama miała być u mnie po 12, żeby wziąć Maciusia na spacer, ale okazało się, że dziś i jutro musi zostać w pracy do 15 Maciuś musi na dwór wyjść, bo inaczej masakra, a jak ja mam iść z tymi plecami Załamałam się i będę teraz ryczeć znowu.
Dziewczyny tak mnie dziś jeszcze kość ogonowa zaczęła boleć, teraz trochę zdenerwowana jestem i sobie wmawiam, że to podbrzusze mnie boli Jednak nie chcę schizować, bo bardzo się boję rozczarowania I jeszcze dziś sama w domu zamknięta z dzieckiem, które chce iść dada - sama będę co najmniej do 16.30 ((((((((((((((
co do plci dziecka moja maa zaczela kupowac icuszki dla dziewczynki jak tylko sie dwiedziala czyli w 3 miesiacu wiec moja corka nie miala za duzo do gadania co do plci hehehehe j wiedzialam ze cora jak poszlam na uzg mowie dzurka a lekarz co ja mowie dizurka a on a no faktyczni dziurka hehehehe a ja mowilam
hej kochaneeee widze ze tu kotleciki byly i wogule a u mnie nic ciekawego d objawo brakkkk i wogule ale nie mysle o tym woguleee nie ldugo sie malpa szyku ale powim wam szczerze ze nie wiem kiedy przyjdzie bo nie licze nawet
wogule owulki wogule w tym miechu nie czulam i mysle ze jej nie miala albo mialam sluz mialam taki bialy i wogule strasznie go duzo mam ze nie nadarzam cage zmieniam wkladki i bielizn moze jakisc grzyb albo co heheheh
a co u was nio nie ja sie zalamie
coraz wecej suwaczkow z ciazami nie no maja my musimy tu cos zrobic
KLADUSIU bedzie dobrze to napewo nie wody idz sie lepiej polz kochana i sie nie denerwuj
Ostatnia edycja: