O kurczaki! dziewczyny,ale naklikalyscie!!
Wszystko przeczytalam na raz i mi sie troche poplatalo
W poniedzialek wyslalam mojej mamie kartke siateczna z informacja;-),
test z 2 krechami i trampki dla noworodka
ciekawe jak zareaguje,na pewno sie poplacze...jejku,jak dobrze maja niektore z Was,
ktore mieszkaja niedaleko swoich mam...ech!!strasznie mi tego brakuje...
i jest mi coraz smutniej,ze zdecydowalam sie wyjechac,ale w sumie TU poznalam mojego Slowaka,z ktorym po 1 miechu znajomosci,
zadecydowalismy,ze chcemy miec dziecko..i tak sie stalo
po 2 miesiacach bylam juz w ciazy,zaraz po odstawieniu tabletek.
Joann macie szczurki?ja tez mialam Leona,byl cudowny,jak piesek,ale minusem bylo to,ze nam kable przegryzal.Jakiej muzyki sluchasz,czyzby reggae?
KlaudusiaWiki ma rowerek po Tobie tzn,ma Reksia??;-)ja mialam taki pomaranczowy rowerek!a potem wigry 3
Pisalas,ze nie mozesz sie przytulac,dlaczego?/ja jestem w 4 tg,czy ja tez nie moge,jest to ryzykowne do 10 tc?
Nikolaa wspolczuje z powodu taty,dobrze ,ze juz jest lepiej,pozdrowienia dla Niego!!
Maja Kala ma racje,nigdy tak naprawde ,nie ma wlasciwego momentu na dzidziusia...zawsze jest COS:-( Dlatego trzeba sluchac serduszka,nie rozumu
Kala i Maja jejku. ja tez sie czuje jak staruszka,ciagle cos mnie boli ,albo dokucza, ciagle chodze do lekarza,az sie pielegniarki ze mnie smieja..a teraz mnie zobacza tam
jeszcze czesciej
musze chyba zaczac uprawaic jakis sport,wczesniej trenowalam Capoeire i mniej mi rzeczy dolegalo...ale bylam tez mlodsza...
Agnieszka27 ale jestesmu blisko siebie!!2 tygodnie roznicy,hehe.
Soso,ale masz mlodego tate!!
tylko 10 lat starszy ode mnie !!!!Jestes taka mloda,wszystko przed Toba,zdazysz jeszcze pojsc na Twoje upragnione studia!!!
ja zdawalam na psychologie ,ale sie nie dostalam,bylo 27 ludzi na jedno miejsce
Ale skonczylam studia jako pedagog resocjalizacyjny
i trafilam tym w dziesiatke, po prostu kocham te profesje!Zycze Ci otuchy i samozaparcia, a tym eks,to sie w ogole nie przejmuj i spisz go na straty;-)