reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej babeczki - rozgadały nam się dwie ciężarówki i aż mnie zaraziły wielkim pragnieniem, żeby do nich dołączyć. Kurde blaszka...Zacznę chyba schizować znowu. Niestety mam wrażenie, że za mało zrobiłam - choć przytulania było sporo i niestety głównie w celu zafasolkowania - a może właśnie za dużo robić nie ma sensu, bo im mniej tym lepiej. A teraz mi się nerw włącza, że może mi się owulka przesunęła na ten tydzień - a tu ból krzyża taki, że nijak się przytulić - bo ledwo siedzę, ledwo leżę. Mam wrażenie, że teraz dopiero śluz zaczyna się robić - a to już około 18 dc. RATUNKU!

Maja to może faktycznie coś się przesunęło skoro wcześniej susza a teraz jest śluz.
Spróbuj się przytulić w miarę możliwości.
A może jutro będzie lepiej.

No ale skoro teraz się dopiero płodny zaczął to potrwa to kilka dni zanim się skończy.
A jutro w dzień atakuj Maciusia do spania i działajcie.

My już wróciliśmy. Nie byliśmy na basenie, bo mały był marudny i nie warto było jechać. Oczywiście do apteki jeszcze nie przysłali tego testu. Jak powiedziałam w aptece o co mi chodzi to gały na mnie wywaliła i powiedziała, że pierwszy raz słyszy o czymś takim! Latałam po wszystkich aptekach i nikt nie wie o co kaman więc musiałam zamówić z internetu. No i jeszcze nie doszło...
Aga wklejam Ci link o tym co powodują bakterie. Warto poczytać. http://www.medic.hg.pl/BAKTERYJNE ZAKAZENIE POCHWY.pdf Ja wiem, że mam jakieś bakterie, bo mam żółty śluz.
maja może pożyczyć ci mojego męża :-D Bo my przecież nie możemy i chodzi i marudzi mi całe dnie :-p :-p Żart :-p Bierzcie się do roboty jak śluz się pojawił!!!!

Z tym śluzem to ja nie wiem czy się pojawił czy nie - to już chyba się schiza zaczyna. Chyba prędzej mi potrzebny kopniak w tyłek niż przytulanko.

Walczyłam teraz z Maciusiem - nie spał w dzień i przy kąpaniu masakra była - na szczęście ze względu na moje połamanie pomagała mi babcia, bo tatuś niestety dziś też nieobecny.

SOSO no ja się dowiedzialam 12 grudnia :)wię jakby nie bylo spóźniony prezent mikołajkowy :) albo wczxesny choinkowy :)

AGNIESZKA gratuluje:)

kurcze jak tak sobie pomysl, ze to prawie rok od zajscia w ciąże a tutaj Sebul sobie gaworzy w łóżeczku to az mnie ściska tak za serducho :)

reklama
Hej:-)
U nas nie pada śnieg, ale deszcz.
Ech, chyba nici z naszych starań, jestem w tej chwili w niepewnej sytuacji jeśli chodzi o prace. Nie wiem co robić, tak bardzo chce Bobo, od dwóch lat odkladam tą decyzje bo zawsze jest "coś". Niech to szlag trafi:angry:

maja- mam nadzieje, że bóle przeszły.

Miłego dzionka dziewczyny:-)

Do góry