reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Cześć Dziewczynki :-D

Klaudusia to przyślij tu trochę tego śniegu :-) będziemy lepić
48.gif

Hej Agnieszka.kk witaj Pajakaa
1768.gif

Witaj Kala o co chodzi z tą pracą u Ciebie???

A już nie długo.......
253.gif

i
323.gif
ale fajnie :-D

Pszczółka- widze, że już żyjesz Świętami :-) A co do pracy dziś mam, a jutro mogę już jej nie mieć :-( Cóż, takie życie.

Hej Klaudusia, Pajka, Agnieszka k.k. :-)

Wczoraj w faktach pokazywali Niemcy w śniegu, więc do Pl już niedaleko :tak: Jak jeździłam do szkoły to przeklinałam ten śnieg, bo bałam się jeździć autem a teraz to mogłoby spaść tyle co w tamtym roku :tak:
Śnieg już przestała padać... i chwila się stopił.
No święta święta niedługo. Też się nie mogę doczekać!
kala a co z tą pracą wyszło?

Klaudusia- fajnie by było, gdyby Święta były śnieżne a nie jesienno- wiosenne jak to nieraz u nas bywa :-)
W pracy zajmuje się pewnym projektem, który może być dofinansowany z dotacji Unii i jeśli teraz podwinie nam się nam noga, co na to wskazuje nie dostaniemy kasy a ja strace prace. Oby nie.

Agnieszka.kk tak, uwielbiam święta :-D

Kala można tak powiedzieć :-) wtedy jest taki inny klimat, ludzie są dla siebie życzliwi i milsi niz zwykle :-) A z pracą to nie fajnie. W sumie ostatnio na szkoleniu BHP dowiedziałam się, że nawet umowa na czas nieokreślony nie chroni przed zwolnieniem. A u Ciebie to jakaś redukcja etatów???

Kaludusia święta są takie rodzinne :-) choć ja nie gadam z ojcem, i pewnie tam nie pojadę a co do teściowych to moja jeszcze nie widziała wnuczki.

Kala obyście dostali te dotacje. Może jeszcze nie wszystko jest rozstrzygnięte.

reklama
Kala szkoda by było. Może jednak się uda i dostaniecie fundusze z UE.
Pszczółka moja też by nie widziałą Wikiego, bo do nas nie przyjeżdża ale mój mąż jeździ z małym przynajmniej raz w tygodniu. Nie bardzo mi się to podoba no ale jego rodzice-jego sprawa. Z drugą dzidzi nie pojedzie przez pół roku, bo bez cyca nie może jechać :-D Ciekawe czy tamta się zjawi...

Ostatnia edycja:
Do góry