reklama
agnieszka 27
Fanka BB :)
Napewno się odezwę. Myślę, że wszystko będzie dobrze. Przykro mi trochę bo mąż mi nie będzie towarzyszył, ale cóż...
klaudusiaNK
No Agnieszka komu lepiej. Mamie pewnie już powiedziałaś o co kaman. A tak wogóle to jak mąż zareagował, bo nic nie napisałaś? Trzymamy kciuki za wizytę!!!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No i już pospałam Krótka drzemka bo ręce mi zdrętwiały.. Czasem strasznie mi drętrwieją na śnie, ból niesamowity, aż się budzę. Wiecie, co do tego że szybko chcemy dzidziusia to wydaje mi się tak lepiej.. Poza tym jakiś instynkt mnie wzywa.. Może dlatego że Olivcia jest wcieleniem aniołka, naprawde grzeczne dziecko. Stąd wiem że poradziłabym sobbie z dwójką
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Więc tymbardziej skoro odczuwacie instykt nie ma co długo czekać :-) Biologi nie da się oszukać, ja próbowałam z różnych przyczyn no ale nie da się :-) To jest silniejsze.
Ja też mam dziecko-aniołka, niektórzy twierdzą że drugie dziecko bywa przeciwieństwem pierwszego ;-)
Ja też mam dziecko-aniołka, niektórzy twierdzą że drugie dziecko bywa przeciwieństwem pierwszego ;-)
klaudusiaNK
tez słyszałam że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego. Brrr oby to nie była prawda hehe
xXxIzuLQaxXx
Więc tymbardziej skoro odczuwacie instykt nie ma co długo czekać :-) Biologi nie da się oszukać, ja próbowałam z różnych przyczyn no ale nie da się :-) To jest silniejsze.
A może nie będzie tak źle Oby się udało i byleby dzieciątko zdrowe było. Wiecie, co do tego śpieszenia się z drugim dzieckiem, to dodam, że mam jeden jajnik, jestem podatna na torbiele, źle znosiłam pierwszą ciąże (cała ciąża duphaston i luteina na zmiane) i lekarze twierdzą że nie powinniśmy długo zwlekać z drugim dzieckiem. No a bierzemy też pod uwage to, iż nie wiadomo ile potrwają staranka..
witam ja po gnie no co wszystko na wygląd oki kazałam mi zrobić bete taj na wszelki wypadek i prolaktynę i usg piersi bo wam nie pisałam ale wczoraj jak nacisnełam sutka to wyszła mi kropla przeźroczystego płynu ale podejrzewa ale jak to powiedziała z dużym naciskiem na podejrzewa hiperprolaktynemie bo powiedziała że mogłam się zestresować i skoczyła mi prolaktyna... następnie jak już dostanę @ to 13 dni odczekać wtedy usc piersi i usg zwykłe zobaczy wtedy jak tam pęcherzyki się zachowują i czy w środku jest oki.... wiec jutro rano na badania ja sie uda z Wiki bo ona znów chora ewentualnie we środe
Agnieszka trzymam kciuki ale napewno wszystko bedzie oki
co do wieku dziecka to cóż ja się ciesze że od razu się nie zdecydowałam bo moja Wiki do roku to był aniołeczek a po roczku diabełek i podziwiam dziewczyny które mają dwójkę dzieci jedno pod drugim mnie szczerze jeszcze teraz przeraża wizja dwójki
Joann włśnie z moim tatą to nic nie jest proste nie chce do lekarza a źle wygląda mama cała w nerwach ja zresztą też cała chodzę normalnie ręce opadają
Agnieszka trzymam kciuki ale napewno wszystko bedzie oki
co do wieku dziecka to cóż ja się ciesze że od razu się nie zdecydowałam bo moja Wiki do roku to był aniołeczek a po roczku diabełek i podziwiam dziewczyny które mają dwójkę dzieci jedno pod drugim mnie szczerze jeszcze teraz przeraża wizja dwójki
Joann włśnie z moim tatą to nic nie jest proste nie chce do lekarza a źle wygląda mama cała w nerwach ja zresztą też cała chodzę normalnie ręce opadają
Ostatnia edycja:
izulqa no to masz racje pewnie że nie czekaj po co ma cie się potem stresować w takiej sytuacji zrobiłabym podobnie bo nawet jeśli ciężko będzie to przecież to tylko max rok a potem sama radość i dzieciaki bedą bardziej zżyte a to duży plus:-):-):-):-).....
reklama
xXxIzuLQaxXx
izulqa no to masz racje pewnie że nie czekaj po co ma cie się potem stresować w takiej sytuacji zrobiłabym podobnie bo nawet jeśli ciężko będzie to przecież to tylko max rok a potem sama radość i dzieciaki bedą bardziej zżyte a to duży plus:-):-):-):-).....
Podejrzewam, że większość kobiet zrobiłaby podobnie w takiej wytuacji. Ale naprawdę chcemy drugiego dzidziusia. Marzy nam sie Szymuś albo Julcia Bardziej tak patrzymy na to, że co będzie to będzie, liczymy się z porażką. Póki co drugi cykl staranek, więc jeszcze nie ma powodu do załamywania się. Cóż, zobaczymy Za 13 dni będę wiedziała czy kluje się fasolka, czy znów fail.
A tatusia jak najprędzej do lekarza!!