reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam dziewczyny z kawką
xXxIzuLQaxXx witaj

u mnie bez zmian @ dalej brak i nawet chyba się na nią nie zanosi na teście tak jak mówiłam I krecha byle do 15.30 może wtedy jakiś obraz sytuacji się wyświetli denerwuje się gorzej niż przed maturą:baffled::baffled::baffled:

reklama
Nikola 3mam kciuki!!!

cora mnie wnerwila! wyszlam na chwile z pokoju, wracam a tam Luska z lyzeczka, wyzera kwiatom ziemie!!! grrr

podniosla mi cisnienie

Hej Izula,witaj :)
uuu jutro owulacja!!!zmykaj do meza!!!udanego stzralu w dziesiatke :)

Hej Dziewczynki :-D:-):-) Witam się poranną kawką :tak:

Nikola nie szkodzi :-D co do kupki to sobie mogę wyobrazić :-D;-):-D:-D:-D

Igasia nie dziwię Ci się, że nie mogłaś wytrzymać :-D i super, że są II kreseczki, jeszcze raz GRATULACJE:-D:-D:-D:-D:-D

Izulqa witaj Kochana, u mnie też drugi cykl :-) Trzymam kciuki żeby się udało :-D:-D:-D

hej hej z kawka!!

moja by nie jezdzila na rowerze,nie lubi takich zabawek....moze z czasem ;]

Pszczoleczko moja tez najszczesliwsza na golasa ;] i robi w pampki ale mi to nie przeszkadza, ma jeszcze czas ;]

Izula witaj :) przyjemnosci :p

Klaudusia najlepiejskonsultowac sie z ginem,mi po cc podawali leki co na ulotce nie sa wskazane dla karmiacych wiec widac to indywidulna sprawa

Igasia o dodatkowe usg wystarczy poprosic, trzeba swoje obawy przedstawic, duzo zalezy od GP,my mamy swietnego!

wczoraj sprzatanie,sprzatanie,pieczenie ;]

mowilam wam,ze mamy szczurasy? Lucjana i Maurycego :) boskie sa :D

witam dziewczyny z kawką
xXxIzuLQaxXx witaj

u mnie bez zmian @ dalej brak i nawet chyba się na nią nie zanosi na teście tak jak mówiłam I krecha byle do 15.30 może wtedy jakiś obraz sytuacji się wyświetli denerwuje się gorzej niż przed maturą:baffled::baffled::baffled:

Dziękuje kochane za miłe powitanie! :) No przytulanka to od środy codziennie były, z tym, że wczoraj nie było bo kochany musiał do pracy jechać i dziś wieczór dopiero wraca.. Więc jeszcze dziś się poprzytulamy i może coś z tego będzie ;)

Powodzenia wszystkim staraczką! :)

Gratulacje dla tych co zobaczyły dwie kreseczki :)

Kochane, bo córa ma 8 miesięcy. Czyli jak dzidziuś (dajmy na to że by się teraz udało) urodziłby się jak mała by miała 17 miesięcy. Nie za mało? Jak myślicie? :)

Witajcie dziewczyny:-)

Nikola- nie denerwuj się i daj znać po wizycie. Sama jestem ciekawa co u Ciebie jest grane.

Witaj nowa mamuśko xXxIzuLQaxXx - Ty to dopiero masz nick, a mi mówią że jak mam trudny;-)

Trzymam mocno kciuki za staraczki i życze miłego poniedziałku:-)

ja normalnie zaraz zejdę na zawał jakiś jeszcze do tego wszystkiego mój tata źle się czuje dziś a ma dość poważne schorzenie normalnie zaraz zwątpię teraz to już całkiem się wszystko skumulowało nie wiem co mam ze sobą robić sorry że tak przynudzam ale u mnie jak się sra to wszystko po kolei... rzygać normalnie się chce

Nikola nie przynudzasz, ja Cię rozumiem i wiem ze tak jest, że jak się wali to po kolei.

A ja czuje, że chyba @ przylezie do mnie, bo mnie brzuch zaczyna boleć :-(

hej hej ponownie

Nikolaa twoj tata ma zapewne lekarza prowadzacego,niech sie z nim skontaktuje, ze zdrowiem nie ma zartow!

Kalamandyna fakt, do latwychtwoj nick nie nalezy :p musialam rozlozycgo sobie na sylabyi teraz juz jest git ;]

Pszczoleczko nigdy nie wiadomo, ja z Ally czulam sie jak na @ a tu takie zaskoczenie gdy od niechcenia siknelam z rana ;]

IzulQa wybacz ze skracam Twojego nicka :p a to XXX daje do myslenia :D :D my od razu chcielismy byc rodzicami po raz drugi, jednak jestem po cc i musielismy ciut odczekac, wg wszystko zalezy od Was! wiadomo,ze sa i za i przeciw...ja nie moge liczyc na pomoc,procz meza, cora jest Talibem a mimo to chcielismy szybko drugie bobo, no neistety nie idzie nam poki co, ale widocznie tak musialo byc, przynajmniej maz doszedl do siebie po operacji i optymistycznie patrzymy na przyszlosc ;]

zrobilam praliny, uspie core za chwile i mam fajrant

reklama
Hej JoAnn ja też jestem po cc, ale lekarz dał nam zielone światło. A ile lat ma Twój Skarbek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry