reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej dziewczyny!

Agnieszka27 czekam na wieści - jak pomyślę, że Ty już wiesz i widziałaś to mnie aż ciary wzruszenia przechodzą :))

Nikolaa czyli nie jesteś w ciąży??? A może lekarka po prostu nic nie widziała? Bo wczesnej ciąży nie zobaczy nikt na usg! A Ty miałaś plamienia, wyciek z piersi miała też nasza Agnieszka i jeszcze inna dziewczyna na forum-u obu był to objaw ciąży. Więc ja wciąż nie wykluczam fasolki u Ciebie....A powiedz ile spóźnia Ci się @??

Dziewczyny jeśli chodzi o różnicę wieku - to ja już pisałam, że bym chciała jak największą, ale mój wiek nie pozwala, ja po prostu czuję się z jednym dzieckiem zmasakrowana i czasem myślę, że nie dam rady znowu tego przechodzić - te nocki nieprzespane i wszystkie inne atrakcje...brrr...ja powiem szczerze, że nie jestem miłośniczką tych pierwszych miesięcy...Może jak człowiek późno ma pierwsze dziecko to już troszkę leniwy jest? Nie wiem - ale wiem na pewno, że chcę mieć dwójkę dzieci a nie jedynaka i to jest moja największa motywacja. O reszcie nie chcę myśleć, bo jest zawsze dużo za i dużo przeciw....

U mnie teraz też zaczyna się odliczanie do @. Już nie wiem czy śmiać się czy płakać. Bo wiem, że nie ucieszy mnie ani spóźniająca się @, ani dwie kreski na teście. Już to miałam w dwóch ostatnich cyklach a i tak nic nie wyszło. Więc nie wiem co mam teraz myśleć. Zwłaszcza, że zbliża się koniec roku, trzeba przedłużyć urlop wychowawczy i znowu od nowego roku bez kasy tak........Ale mam mętlik w głowie. Może tym razem @ przyjdzie punktualnie i nie będzie żadnych objawów ciążowych - wtedy nie będę się niepotrzebnie podniecać. No a będą święta to jakoś atmosfera załagodzi smutki :) Ale już pesymistycznie patrzę na swoje staranka kurcze....

Prezenty kupione, tylko jeszcze Maciusiowi na gwiazdkę i na urodziny coś zostało - ale w głowie pomysły kiełkują. Nie wydałam dużo kasy, skromnie dość wyszło, ale co tam, liczy się serce włożone w te podarunki :)

Miłego wieczorka dla Was!

hej kobietkiii przepraszam was ze sie nie odzywalam ale nie mialam neta przepraszam nie nadrobie was ale juz zawsze bede z wami ehh u mnie nic nowegoo mam chore oczy musze isc do okulisty chyba mam jaskreeeeeeee cchyba bomojlekarz mowil zeym przsyszla na kontrole jk bylam w polsce bo mu cos sie nie podobalo ostatnim razem dal mi jakies krople i mowil ze jak nei przejdzie to bede miala bAadania na jaskre troche mam dola bo przeraza mnie to ze ja to paskdztwo mam moge pozniej przestac widziec :(:(:( moja babcia miala jaskre wiec u mnie to moze byc dziedziczne ehhhh a co u was?

Hej dziewczynki, nigdzie wczoraj nie udało mi się kupić testu o czułości 10 więc dziś rano zrobiłam 25, ale niestety negatywny :-( W sumie @ mam dostać jutro bądź najprawdopodobniej w piątek więc jeszcze jest nadzieja, że może za wcześnie zrobiłam test. A jak przylezie to będę płakać i tyle, nic więcej nie zrobię.

Miłego dnia Wam życzę :-)

hej hej!

soso, 3mam kciuki,by ze bylo to nic powaznego, na pocieszenie powiem,ze jaskra jest operacyjna! moja ciocia jest po zbiegu i jej oko ma sie znakomicie!

pszczoleczko oberwiesz za chwile! jakie plakac?! nie ma co plakac!! nie mozna sie poddawac!! "....wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myslenie wszystko odmieni..." i tego sie trzymajmy!!!

cora wstala po 5ej.....kawa mnie ratuje.......

JoAnn witaj, Twoja córcia to żywioł, że tak wcześnie wstaje :-D A zaraz sie nastawię, zeby oberwać. Już wymyślam, że chyba nie trafiliśmy na płodne dni i mi smutno, że tak szybko się nie uda. A nie wiem czy nie mam podwyzszonej prolaktyny (mam wyciek z piersi - kropelki płynu ) ale pocieszam się tym, że prolaktyna jest odpowiedzialna za mleko i karmienie, a przy karmieniu też można zajść w ciążę. Może z tym testem dziś to nie był dobry pomysł. Przepraszam za marudzenie :sorry:. JoAnn a jak u Was staranka?

JoAnn witaj, Twoja córcia to żywioł, że tak wcześnie wstaje :-D A zaraz sie nastawię, zeby oberwać. Już wymyślam, że chyba nie trafiliśmy na płodne dni i mi smutno, że tak szybko się nie uda. A nie wiem czy nie mam podwyzszonej prolaktyny (mam wyciek z piersi - kropelki płynu ) ale pocieszam się tym, że prolaktyna jest odpowiedzialna za mleko i karmienie, a przy karmieniu też można zajść w ciążę. Może z tym testem dziś to nie był dobry pomysł. Przepraszam za marudzenie :sorry:. JoAnn a jak u Was staranka?

witam sie porannieeeeeee ahhh sobie ziewlam :p
joan dzekuje kochana za slowA wsparcia :)
pszczolka co do ciazy nie zalamuj sie kochana ja sie staralam 8 cykli teraz 9 ale co do tego cyklu nie wierze ze sie udalo bo za duzo przytulanek to nie bylo moze jednooooooo takie ktroe mogloby doprowadzc do ciazyyyy wiesz powiem ci w poprzednim cyklu to ja wariowalam tu na forum bylam niemal pewa ze jestem w ciazy i nic wielkie zalamanie i placz eraz podchodze do tego z dystansem :)

maja
klaudia
agnieszka kk
agnieszka 27 kochanae gdzie jestescie

musze wam cos powiedziec wczoraj napisalam do mnie moj exxxx masakra jakas napisal ze przeprasza ze sie nie odzywal ale mial komplikacje ze zdrowem i dopeir wrocil do domu ha ha ha juz uwierzylam 3 miesiace napewno mial komplikacje i ze nie ma zalu do mnie a niby o co ten czlowiek ma miec zal do mnie ze nie placi na dziecko i ma w dup... AH MOWIE WAM WKURZYLAM SIE

Hej Soso dzięki za miłe słowa :tak:. Kurcze, 8 cykli ? Kochana, życzę Ci powodzenia żeby Ci się udało w tym. Choć wiem jak to jest z tą nadzieją. U mnie to dopiero 2-gi a ja już się podłamuję. Co do Twojego eks, to przykro mi. Pewnie dziewczyny wiedzą więcej na ten temat bo ja tu nowa jestem, ale rzeczywiście na dziecko powinien płacić i odwiedzać je. Ale z tego co zrozumiałam to nasz Kogoś Kochanego, prawda?:-)

Soso śliczną masz córcie :-D

Wiatj Agnieszka.kk, współczuję, tyle godzin pracy. Ja po 8 jestem nie do życia ostatnio.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pszczoleczko,zadzialalismy a jakze :) trzeba wyluzowac, bo ciagle myslenie-jestem czy nie zle wplywa na mnie, dlatego robimy swoje dla przyjemnosci a jesli cos sie z tego wykluje to jeszcze lepiej :)

o taaak, z Luska latwo nie ma....szybko sie regeneruje, czesto pozno zasypia i wczesnie wstaje a ja wygladam jak zombi caly dzien ;]

soso wspolczuje nieodpowiedzialnego ex....zglos swojego bylego do komornika. placenie to jego obowiazek!

agnieszka.kk regneruj sie!

Ostatnia edycja:
Do góry