xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Witajcie dziewczyny:-)
Nikola- nie denerwuj się i daj znać po wizycie. Sama jestem ciekawa co u Ciebie jest grane.
Witaj nowa mamuśko xXxIzuLQaxXx - Ty to dopiero masz nick, a mi mówią że jak mam trudny;-)
Trzymam mocno kciuki za staraczki i życze miłego poniedziałku:-)
E tam, nie uważam bym miała trudny nick ;P
hej hej ponownie
Nikolaa twoj tata ma zapewne lekarza prowadzacego,niech sie z nim skontaktuje, ze zdrowiem nie ma zartow!
Kalamandyna fakt, do latwychtwoj nick nie nalezy musialam rozlozycgo sobie na sylabyi teraz juz jest git ;]
Pszczoleczko nigdy nie wiadomo, ja z Ally czulam sie jak na @ a tu takie zaskoczenie gdy od niechcenia siknelam z rana ;]
IzulQa wybacz ze skracam Twojego nicka a to XXX daje do myslenia my od razu chcielismy byc rodzicami po raz drugi, jednak jestem po cc i musielismy ciut odczekac, wg wszystko zalezy od Was! wiadomo,ze sa i za i przeciw...ja nie moge liczyc na pomoc,procz meza, cora jest Talibem a mimo to chcielismy szybko drugie bobo, no neistety nie idzie nam poki co, ale widocznie tak musialo byc, przynajmniej maz doszedl do siebie po operacji i optymistycznie patrzymy na przyszlosc ;]
zrobilam praliny, uspie core za chwile i mam fajrant
"cora jest Talibem " - tzn? Wybacz, że pytam.. Kochana, trzeba być dobrej myśli ;P Powodzenia