reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witajcie dziewczyny:-)

Nikola- nie denerwuj się i daj znać po wizycie. Sama jestem ciekawa co u Ciebie jest grane.

Witaj nowa mamuśko xXxIzuLQaxXx - Ty to dopiero masz nick, a mi mówią że jak mam trudny;-)

Trzymam mocno kciuki za staraczki i życze miłego poniedziałku:-)

E tam, nie uważam bym miała trudny nick ;P

hej hej ponownie

Nikolaa twoj tata ma zapewne lekarza prowadzacego,niech sie z nim skontaktuje, ze zdrowiem nie ma zartow!

Kalamandyna fakt, do latwychtwoj nick nie nalezy :p musialam rozlozycgo sobie na sylabyi teraz juz jest git ;]

Pszczoleczko nigdy nie wiadomo, ja z Ally czulam sie jak na @ a tu takie zaskoczenie gdy od niechcenia siknelam z rana ;]

IzulQa wybacz ze skracam Twojego nicka :p a to XXX daje do myslenia :D :D my od razu chcielismy byc rodzicami po raz drugi, jednak jestem po cc i musielismy ciut odczekac, wg wszystko zalezy od Was! wiadomo,ze sa i za i przeciw...ja nie moge liczyc na pomoc,procz meza, cora jest Talibem a mimo to chcielismy szybko drugie bobo, no neistety nie idzie nam poki co, ale widocznie tak musialo byc, przynajmniej maz doszedl do siebie po operacji i optymistycznie patrzymy na przyszlosc ;]

zrobilam praliny, uspie core za chwile i mam fajrant

"cora jest Talibem " - tzn? Wybacz, że pytam.. Kochana, trzeba być dobrej myśli ;P Powodzenia :)

reklama
Hej dziewczyny!

Klaudusia prezentu dla chrześniaczki nie wymyśliłam - dziś idę chyba do sklepu to może coś wypatrzę.

Pszczółka
na dzidzię brzuch tak samo pobolewa jak na @ :) Więc jeszcze nic pewnego - oby fasolka tam się mościła :))

Nikolaa
koniecznie daj znać co i jak - jak długo spóźnia Ci się @? Ty miałaś te plamienia implantacyjne no nie? Coś musi być na rzeczy...

Agnieszka27
Ty dziś u lekarza??? Dawaj znać kochana co i jak, bo ja tu niecierpliwie na wieści czekam :)

Hej kobietki witam się z rana!
Witam nową mamusię. Masz małe dzieciątko i już chcecie drugie? Podziwiam takie kobiety, bo ja bym nigdy się nie zdecydowała jak Wiki miał 8 miesięcy...
Dziewczynki maluszek się rusza to najważniejsze. Myślę, że takie jednorazowe to nie zaszkodzi, gorzej jakbym brała codziennie. Z Wikim jak mnie gardło bolało to ginka mówiła, żebym brała to co mi pomaga. Ja brałam Strepsils ten intensiv i wszystko było OK. Przecież nie będę za każdym razem dzwonić do gina czy iść na wizytę, bo mnie głowa boli... mnie teraz w szpitalu faszerowali przeciwbólowymi i było OK..
Igasia ten rowerek akurat chyba był od dwóch lat. Wiki w styczniu skończy 2 lata. Ale Wiki już ma rower - po mamusi :tak: :-D
Maja wymyśliłaś prezent dla chrześniaczki? A może kup jej bujaczkę taką stojącą jak nie ma...

Jak się dzidziuś urodzi to będzie już miała półtora roczku ;) Nie chcemy dużej różnicy wieku między dzieciaczkami.. Raźniej im będzie :)

IzulQa Talib to terrorysta ;] znajomi w ogole sie dziwia,ze po Lusce chcemy kolejne, pocieszam sie, ze gorzej juz byc nie moze ;]

Pszczoleczko,corama 1.5 roku, urodzila sie 18ego maja 2009

deszcz, za deszczem, ide sie relaksowac

lil_maja udanych zakupow!

IzulQa Talib to terrorysta ;] znajomi w ogole sie dziwia,ze po Lusce chcemy kolejne, pocieszam sie, ze gorzej juz byc nie moze ;]

Pszczoleczko,corama 1.5 roku, urodzila sie 18ego maja 2009

deszcz, za deszczem, ide sie relaksowac

lil_maja udanych zakupow!

Aha aha ;D

A ja ide się zdrzemnąć.. Córa śpi, a tu jest taka pogoda, że mi też się spać zachciało..

JoAnn, xXxIzuLQaxXx - niektórzy moi znajomi twierdzą, że z dwójką dzieci jest trudniej, z pewnością i jestem pełna podziwu dla kobiet które decydują się na drugie prawie po pierwszym. Powiem jednak, że sama żałuje że nie zdecydowałam się na drugie wcześniej i myśle że nie ma sensu długo czekać jak się jest gotowym na drugie:-)

maja- witaj i owocnych zakupów:-D

Pszczółka- trzymam mocno kciuki, oby te bóle były zwiastunem ciąży:-)

JoAnn to Twoja jest miesiąc starsza od mojej :-) więc jesteśmy prawie tyle samo po cc.

Hej Kala masz racje, na pewno trudniej z dwójką małych dzieci, ale ważne żeby się starać kiedy się jest na dziecko gotowym.

Ja zmykam, bo kończe pracę :-D Zajrzę wieczorkiem.

Hej kobietki, ja bycze się u mamusi przez cały ten tydzień, dlatego jest mnie tu faktycznie trochę mniej.
Do lekarza mam na 19 więc jeszcze roszkę.
Jak to miło tu wejść i zobaczyć, że się mną interesujecie, kochane.
Teraz nadrobię resztę bo nie w temacie.
U mnie dalej osłabienie i mdłości...bllee. Wieczorami jest mi trochę lepiej, ale rano to jojoj.

reklama
Do góry