reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Klaudusia no rzeczywiście jak niemowlaczki mogą to dzidzi w brzuszku nie zaszkodzi :-)

Nikola to ja pisałam o mojej małej. Już mam dziś dość, rozbiera się do golasa i jeszcze się jej zdarzy że się zsiusia. A jak chcę ją ubrać to się drze. Masakra.

z ciekawości przeczytałam ulotkę. No nie zaleca się brać kobietom w ciąży leku w pierwszych 6 miesiącach a w ostatnich 3 jest zakazany. Bym wzięła paracetamol ale on mi już kompletnie nie pomaga. Też nie jest wskazany przecież. Z resztą nie ma leku przeciwbólowego który byłby zalecany dla kobiet w ciąży... Wiem, że z Wikim brałam przeciwbólowe na zęba i wszystko było OK.
No mój Wiki też ma czasami jazdy. Dziś nie spał wcale to już od godziny chodzi marudny, co chwila płacze bo mu coś nie pasuje. Pewnie zaraz pójdziemy spać, bo i ja dziś padnięta.

Pszczółeczka sorki pomyliłam;-) moja ma 3 lata i dalej uwielbia na golasa biegać odkąd tylko się potrafi rozebrać to po kilkanaście razy na dzień muszę ją ubierać ręce mi już opadają:-D:-) a co do siusiania to jakby odwiedziła ci historie z kupą to byłabyś wdzięczna losowi że tylko siku robi:-D:-D:-D:-D....

Klaudusia ale to chyba na każdym leku pisze że nie wolno kobieta w ciąży wydaje mi sie że właśnie te dla dzieci leki są najbezpieczniejsze;-)

Hej babezki!
Angielcsy lekarze mowia,ze paracetamol nie jest szkodliwy dla
ciezarnych.
Ja mam czeste migreny,a w czasie ciazy bardzo mi sie nasilily,wiec paracetamol szedl w ruch i to nie jeden raz.
Ja jutro ide do GP,czyli lekarza,szkoda,ze usg bede miala dopiero w okolicach 11 tygodnia ciazy:no:
Robilam trzy testy,na wszystkich rozowiotkie kreseczki(te drugie),teoretycznie powinnam dopiero robic jutro test(stale mam jeszcze 3 dni do @),ale nie wytrzymalam oczywiscie!
jejku dziewczyny,naprawde wysylam Wam wibracje plodnosci!!! A co do prezentow,dla trzylatkow,swietne sa hulajnogi-sprawdzone:-D
Klaudusia ten rowerek,jak dla mnie bomba!! a ile Twoj Szkrab ma lat?bo te rowerki sa chyba od 3...

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki :-D:-):-) Witam się poranną kawką :tak:

Nikola nie szkodzi :-D co do kupki to sobie mogę wyobrazić :-D;-):-D:-D:-D

Igasia nie dziwię Ci się, że nie mogłaś wytrzymać :-D i super, że są II kreseczki, jeszcze raz GRATULACJE:-D:-D:-D:-D:-D

Izulqa witaj Kochana, u mnie też drugi cykl :-) Trzymam kciuki żeby się udało :-D:-D:-D

hej hej z kawka!!

moja by nie jezdzila na rowerze,nie lubi takich zabawek....moze z czasem ;]

Pszczoleczko moja tez najszczesliwsza na golasa ;] i robi w pampki ale mi to nie przeszkadza, ma jeszcze czas ;]

Izula witaj :) przyjemnosci :p

Klaudusia najlepiejskonsultowac sie z ginem,mi po cc podawali leki co na ulotce nie sa wskazane dla karmiacych wiec widac to indywidulna sprawa

Igasia o dodatkowe usg wystarczy poprosic, trzeba swoje obawy przedstawic, duzo zalezy od GP,my mamy swietnego!

wczoraj sprzatanie,sprzatanie,pieczenie ;]

mowilam wam,ze mamy szczurasy? Lucjana i Maurycego :) boskie sa :D

reklama
Hej kobietki witam się z rana!
Witam nową mamusię. Masz małe dzieciątko i już chcecie drugie? Podziwiam takie kobiety, bo ja bym nigdy się nie zdecydowała jak Wiki miał 8 miesięcy...
Dziewczynki maluszek się rusza to najważniejsze. Myślę, że takie jednorazowe to nie zaszkodzi, gorzej jakbym brała codziennie. Z Wikim jak mnie gardło bolało to ginka mówiła, żebym brała to co mi pomaga. Ja brałam Strepsils ten intensiv i wszystko było OK. Przecież nie będę za każdym razem dzwonić do gina czy iść na wizytę, bo mnie głowa boli... mnie teraz w szpitalu faszerowali przeciwbólowymi i było OK..
Igasia ten rowerek akurat chyba był od dwóch lat. Wiki w styczniu skończy 2 lata. Ale Wiki już ma rower - po mamusi :tak: :-D
Maja wymyśliłaś prezent dla chrześniaczki? A może kup jej bujaczkę taką stojącą jak nie ma...

Ostatnia edycja:
Do góry