reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dzieki, za przepisy wyprobuje:tak:
A moze to wina mojego piekarnika:nerd: , no bo to niemozliwe,z ebym byla takim gamoniem w kuchni:szok:
Ucaluj corunie ode mnie,jejku,jakie te dzieci sa smieszne i naturalne,hahahaha!!!:-D:-D:-D
Mialas wypadek?,to przykre...My tez mielismy,ale nie az taki grozny,tzn,nikomu
nic sie nie stalo,ale stracilismy auto.
Te Swieta tez spedzimy tutaj,to juz kolejne.
Dziewczyny po ile macie lat,nie wiem czy nie decyduje sie na drugie dziecko za pozno:angry::angry::angry:

reklama
Igasia ja mam 26...

wypadek,jakby to ujac... jeszcze w czasie LO, szlam sobie spokojnie z kumpela,ktora to wleciala pod kola auta na moich oczach, po 2och latach, tego samego dnia, co wypadek kumpeli, stracil zycie moj najlepszy przyjaciel, samochod dachowal,inny pasazerowie przezyli, on nie mial szans, przez swoj wzrost, ponad 2 m....
moj L mial tutaj wypadek, na szczecie volvo auto bardzo bezpieczne, wjechala w niego z impetem baba bo sie zagapila :O efekt odczul po kilkulatach a mianowicie w sierpniu przeszedl tu operacje kregoslupa...

moje leki powrocily, takze poki co jestem pasazerem....

cora zajmuje sie soba:dostala 2 miseczki, wode iplatki kukurydziane, przelewea, rozwala, rozlewai bawi sie w najlepsze a o matce przypomina sobie gdy woda sie jej skonczy ;]

nooo przepisow masa!! jak dla cory to mogepolecic ten z kleiku ryzowego czy kaszki dla dzieci- pyszne sa :p

O Matko,wspolczuje kochana!!bardzo duzo przeszlas:-(
Corcia sie swietnie bawi,a Ty bedziesz miala duzo sprzatania,hahaha:-D:-D,ale co tam,chociaz troche masz spokoju teraz:tak:
Moja Mala oglada Shreka,wczesniej sie go bala,a w przerwach maltretuje kotka:angry:
Tak myslalam wlasnie o tych ryzowych ciastkach.:-p

Phiiii!!! To jeszce mlodziacha jestes!!
ja wygladam bardzo mlodo,ale licze sobie juz 31,a moj R 36, wiec czas na nas!!:szok:

Igasia, taaa szczeniara ze mnie ;] a tak serio to nie jest wazne ile ma sie lat, wazne, ze jeszcze sie chce :p
niby mam 26 a wygladam mlodziej ;] na szczescie scielam ostatnio wolsy co dodalo mi lat ;]

Jej Igasia, Joann, Agnieszka, Nikolaa! Aleście od rana naklikały :))) Dobrze, że coś się rusza!

Nikolaa a czy u Ciebie to nie było przypadkiem plamienie implantacyjne???? Jak jest plamienie przed @ - a potem koniec, to z tego co ja tu czytam z reguły jest plamienie implantacyjne właśnie...Coś tak u Ciebie przeczuwam - a test może dopiero później wyjdzie. Na szczęście idziesz do lekarza w poniedziałek to się wyjaśni....

I mam pytanko do wszystkich - czy po przytulankach długo leżycie w pozycji poziomej (żeby rycerzyki nie pouciekały za szybko)? :)) Czy to nie ma znaczenia? :))

lil_maja hej!
odnosnie twojego pytania to z reguly po wymeczona jestem i drzemam smacznie :p ale wydaje mi sie,ze nie ma to wiekszego znaczenia, te co by nie chcialy zaciazyc by nie lezaly po i by nie byly? trzeba liczyc nafart i tyle ;]

uciekam, do pozniej :p

Hej Joann - jasne, że wstawanie zaraz po przytualnku nie jest metodą antykoncepcyjną, ale jak się starasz o dzidzię to z tego co czytałam warto troszkę poleżeć - z tego samego powodu niektóre pozycje sprzyjają zajściu w ciążę a inne nie. Dlatego tak się zastanawiam czy Wy zwracacie uwagę na takie coś.

reklama
no u mnie obiad prawie gotowy
widzę że się ożywiło
igasia ja mam 28 lat
maja wiec tak słyszałam że leżenie wskazane szczególnie jak się ma tyłozgięcie macicy nawet warto podnieść nogi do góry ja sobie podkładam poduszkę pod pupę czy to naprawdę pomaga hmmm trudno powiedzieć chyba żadnych badań w tym kierunku nie było ale mojej kumpeli która miła problemy z zajściem kazał gin trzymać 5 minut nogi w górze no i zaszła ale czy to pomogło to chyba najstarsci górale nie wiedzą...

a jeśli chodzi o krwawienie implantacyjne teoretycznie możliwe i sama sie nad tym faktem zastanawiam bo nigdy wcześnie nie zdarzyło mi sie coś podobnego przenigdy nie miałam plamień przed okresem to pierwszy raz w życiu test robiłam 17 plamienia miałam 15 i 16 jest tylko jeden problem temp mam niska a to na ciąże nie wskazuje sama nie wiem czy w ciąży zawsze jest podniesiona temp.???? ... jak sobie o teście pomyśle to mi się flaki wywracają z nerwów że znów zobaczę jedną kreskę.....

Do góry