reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

O rety!! jezeli snieg spadnie w Uk, to znowu pozamykaja sklepy i szkoly:-D:-D:-D
ja jestem z Salisbury,tez takie male miasto,niedaleko kamieni Stonehenge,
ale bedziemy sie przeprowadzac do Bournemouth,nad samo morze:tak::tak::tak:
JoAnn[/B],nie moge wypic mocnej kawki(choc tego pragne),
bo bede chciala jeszcze zdrzemnac sie jeszcze w ciagu dnia,prze praca;-),
oby tylko Emi dala sie namowic,na slodki sen:confused:

reklama
Joann, agdzie jest Hibaldstow?
nigdy nie slyszalam o tej miescince...
pewnie daleko ode mnie,zreszta jak Leicester:-(

Ostatnia edycja:
Igasia,Hibaldstow lezy wNorth Lincolnshire, niedaleko Scunthorpe, gdzie zreszta rodzilam...

agnieszka.kk jak dla mnie to mogloby byc bezsniegu tej zimy jeszcze ;] nie chce mi sie sankowac :p
na ulicach juz slizgawki sa,zwlaszcza podwieczor i rano, wiekszosc bez zimowek i cisna 5 na h ;/ a moj jeszcze piaskarki nie zauwazyl....

Igasia,Hibaldstow lezy wNorth Lincolnshire, niedaleko Scunthorpe, gdzie zreszta rodzilam...

agnieszka.kk jak dla mnie to mogloby byc bezsniegu tej zimy jeszcze ;] nie chce mi sie sankowac :p
na ulicach juz slizgawki sa,zwlaszcza podwieczor i rano, wiekszosc bez zimowek i cisna 5 na h ;/ a moj jeszcze piaskarki nie zauwazyl....

dokładnie,dla mnie ta zima w UK to nie zima...
prawdziwa zima jest w Pl jak śniegu jest po kolana i skrzypie pod nogami.

Dobra dziewczyny Ja na razie spadam zajrzę do was później:)
życzę miłej soboty:)

do sklikania!!!

ide wstawic wode na kawe....
ja mam luzy dopoki malz nie wstanie po nocce;]
potem usypiam core i :zawstydzona/y:

takze musze sie do ladu doprowadzic jedynie :p

Igasia to kawal drogi do mnie....ale jedyne pocieszenie to takie, ze masz blizej autem do PL ;]

Ostatnia edycja:
To fakt najpiekniejsza zima jest w Posce i na Slowacji(skad pochodzi moj maz)
A gdzie spedzacie Swieta?
Znowu sie zacznie,pieczenie i gotowanie...
Chociaz ja osobiscie nie estem najlepsza gosposia:-(
Ostatnio robilam maslane cistka,bardzo latwy przepis:angry:,
ale i tam mi nie wyszly!!!tzn,w smaku przepyszne ,ale sie rozsypywaly...
Teraz kupilam foremki do wycinania ciastek,ale nie mam przepisu,macie cos latwego i sprawdzonego? Emilka mnie naciska,zebym cos upiekla:tak:

oj joann,to masz luzik :-),ale Ci dobrze...
A co do samochodu,to ja nie mam prawa jazdy,zbieram sie zeby zrobic.ale jakos mi to nie wychodzi,ciagle cos:baffled:
Moj R ma prawko i fakt ,jezdzimy autem,bo bilety lotnicze sa przesadnie drogie.
A co do Hiszpanii,to my bylismy w Barcelonie-bylo eksrta, a potem byla Majorka-bylo milo,ale za bardzo angielsko,jak dla mnie.
Mnostwo Anglikow,angielskie bary, angielska telewizja i bojki.
Agnieszko--gratuluje pasji,swietne zdjecia! Moja mama od niedawna zaczela robic fotki , wkleja je na stonce digart.pl - digital art community, bardzo ciekawa strona,podobna do tej Twojej.

Ostatnia edycja:
reklama
Igasia ja osobiscie moge polecic blog mojewypieki.blox.pl sa rewelacyjne!!! buleczki coprawda mi wczoraj nie wyszly ale to przez nowy piekarnik..... pelno przepisow na ciastka,ciasteczka, itd:)

ja uwielbiam przesiadywac w kuchni i produkowac ;]
Swieta w tym roku w UK :) z czego sie bardzo ciesze,bo nie lubie takiej gonitwy jak jestw PL.......

moja cora zobaczyla twoj suwak Mycykle i mowi,ze to globus;]

prawko to ja mam od 3ech lat, zpoczatku jezdzilam,ale wspomnienia powrocily niezbyt mileiprzestalam, ze strachu....musze sie kiedys zmobilizowac, jednak ciezko jak po glowie nadal niemile wspomnienia kraza....

Do góry