reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej dziewczynki! My właśnie skończyliśmy małe przemeblowanko w mieszkaniu. Jeju gdzie ja wstawie łóżeczko? Nie mam już miejsca...
Kobietki ja przy Was to gówniara... mam 24 lata i już druga dzidzi w drodze hehe :-D
A co do leżenia: ja z Wikim nogi w górze miałam tyle czasu ile wytrzymałam :-D A teraz powiedziałam, że nie będę eksperymentować i szybciej się udało :tak:
I witam nową mamusię!
nikola ja miałam takie plamienie te implantacyjne w dniu spodziewanej @ i dzień po zrobiłam test i wyszły dwie grubaśne krechy.

Ostatnia edycja:
reklama
o maj got!!!!
Stary pryk juz ze mnie:szok:
Niby wygladam mlodo,ale jakos juz czuje po kondycji,ze-nie te lata:-D
Ja lezalam chwilke w pozycji-swieca,bo jak zobaczylam mine R,to wybuchlam smiechem:-)(ale slyszalam,ze pomaga)
Ale w moim przypadku nic mi to nie dalo,bo mam bole jak na @,ale jetem zla:wściekła/y:
Nikolaa,oby to bylo to,z calego serduszka Ci zycze!!!
pappaa Kobiety i do potem!!!:tak:

Witajcie wieczorową porą:-)
Hej Igasia, JoAnnn, Maja, Nikola, Klaudusia i Agnieszka:-) Mam nadzieje, że żadnej nie ominełam.

Relaksuje sie właśnie przy mojej ulubionej muzyce chiliout i licze na to że bęziemy mogli jeszcze w tym miesiącu zacząć kolejne staranka. Widze, że forum się ożywiło i dużo dziewczyn jest z UK. Pozdrawiam Was serdecznie z ponurej Wielkopolski:baffled:

Nikola- życze Tobie, żeby to była ciążą:-)

Igasia- ja też jestem po 30 tce, a takie leżenie -świeca ułatwiło mi zajść w ciąże, bo też mam tyłozgiecie. Przed porodem miałam bóle na @, po porodzie zero jakichkolwiek bólów.

Ostatnia edycja:
To i ja się dopiszę do dziewczyn z tyłozgięciem. Podobno z tyłozgięciem ciężej jest zajść w ciążę. W czasie porodu tylko skurcze brzuszne miałam :tak: a pod koniec ciąży bolał mnie strasznie kręgosłup i obawiałam się najgorszego - bólów krzyżowych...
Wczoraj słyszałam, że w Pl ma padać od środy śnieg najpierw z deszczem a później sam śnieg. Fajnie! Lepiej niech leży śnieg niż ma być tak pochmurno.

Klaudusia- teraz mi sie przypomniało, że jak próbowałam zajść w ciąże z Adasiem, 4 cykle były bez tzw. świecy, dopiero w piątej wypróbowałam ten sposób. Nie wiem czy akurat ta metoda rzeczywiście pomogła, ale będą ją tak na wszelki wypadek próbować dalej ;-) Może coś w tym jest :-) Gdyby tylko od tego zależało zajście w ciąże życie byłoby o wiele prostsze :-)

Ja dokładnie nie pamiętam jak z Wikim było czy akurat w tym cyklu brałam do góry czy nie. Ale wiem, że przy starankach na pewno nogi brałam do góry to mój mąż miał niezłą polewę hehe :-D Teraz też się pytał czy będę brała nogi do góry bo się stęsknił za takim widokiem :-D Teraz nie brałam i się za piewszym razem udało :tak:

klaudusia- jest pewnie wiele czynników wpływających na zajście w ciąże i na tą metodę należy patrzeć z przymrużeniem oka ;-) A Ty masz tyłozgięcie? Szczęściara, że za pierwszym razem:-)

byłam w szoku, że tak szybko się udało, bo wiedziałam, że łatwo może nie być. Z mężem liczyliśmy, że sobie poszalejemy w łóżkua tu za pierwszym razem... :-D A może pozycja ma coś też do powiedzenia :-)

ja sobie przy Wiki poduszki pod pupę podkładałam teraz też podkładam i ja mam tyło zgięcie u mnie to rodzinne wszystkie baby w rodzinie maja tak....
kala ja nie mam nadzieji na drugą kreskę tylko tak bardzo mnie zastanawiają te plamienia i brak @

reklama
Do góry