reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Pozycja była bardzo przyjemna hehe :-D ciężko nazwać jaka to była ale nam chodziło o przyjemność nie o to czy dziś płodne czy nie... Słyszałam, że na pieska pozycja jest bardzo sprzyjająca do zajścia w ciążę :tak:
Dni płodne liczyłam, ale Wam powiem, że w tym cyklu co zaszłam to nie było przytulanek w te dni, bo akurat mąż pracował jakoś tak częściej,był zmęczony i powiedział, że jak nie dla przyjemności to nie będzie i koniec. Nic nie działało na niego hehe :-D

czyli Klaudsia farciarza jesteś i tyle:p.... ja spadam robić małej kolacje muszę ją położyć i szybko pod prysznic i lulu....
dobranoc dziewczyny

Podeszliśmy do staranek na wielkim luzie (przynajmniej mój mąż :-D) Pewnie jakby się nie udało za 3 lub 4 razem bym znów zaczęła się martwić i kombinować. Przecież mamy już synulka cudownego. A jak miała zbliżać się @ to żeby nie myśleć zajmowałam się synem. Niestety Wiki często lubi się sam bawić i nie chciał się ze mną bawić to wychodziliśmy sobie na spacery... Jeszcze było lato to można było do późna posiedzieć.
Nikola dobranoc!

klaudusia- to najskuteczniejszy sposób, spontan i czysta przyjemność :-) I żadnego myślenia o dniach płodnych. Co ma być to będzie ;-) No właśnie, to tak jak ja, mam już cudownego synka, więc jeśli by się nie udało mam inne plany i cele :-)

Nikola- spokojnej nocy i kolorowych snów:-)

Płci jeszcze nie znam a na wizyte idę w sobotę. A czuję się w miarę dobrze. Od wyjścia ze szpitala jest lepiej, brzuch mnie tak nie boli i się uspokoił. Dzidziulek kopie to jest dobrze.
Dobra i ja się żegnam. Idę jeść kolację i spać ze swoim najcudowniejszym mężczyzną :-D

reklama
O rety!!!Motyla noga!!!!:szok::szok::szok:
Dziewczynki,ja tylko ,na chwile,bo jestem przed praca!!
Potem, w nocy bede siedziec na forum...
Sluchajcie,zrobilam test,bo juz nie wytrzymalam:angry::angry::angry:
Wyszla jedna krecha taka mocna,
a druga taka leciutka,taka rozowiutka!!!
Ale brzuch mnie boli jak na @.ale numer!!!!chyba zwariuje!!!:tak::tak::tak:
W poprzedniej ciazy mialam tak samo...
No to buziaki,kochaniutkie,to do potem,mam nadzieje,ze nie bedziecie wczesnie szly spac:cool2::cool2::cool2:

Do góry