reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nikolaa wcale nie przynudzasz,rozumiem twoje obawy, najlepszy sposob? zajac glowe czyms innym, wiem,ze to ciezkie, ale wykonalne!!!

cora "umila" mi dzien- trojki wychodza.......

reklama
joann współczuje U mnie Wiki na szczęście poza dwoma pierwszymi dały się we znaki obu nam zniosła całkiem dobrze na szczeście

hihihihh znów moja wiki dokąd nie zaczęła chodzić to anioł nie dziecko za to potem nam pokazała prawdziwe oblicze które pokazuje do dziś normalnie czasem to wysiadam....

spadam jakiś obiad robić

Witaj JoAnn :-D,gdzie byliscie w Hiszpanii?
Hej Nikolaa, no usmiechnij sie troszke,no:tak::tak:
Pamietaj kobitko,ze nie jestes sama:-) a co do malych diabelkow,to dolaczam moja Emilie! tez Byla grzeczniutka ,dopoki nie zaczela chodzic,czasami juz nie mam podejscia do niej.
Ja nie wiem,co mam z ta bezsennoscia:blink:-(,w dzien chodze jak neptyk,
a w nocy nie moge spac! Wczoraj w nocy zasnelam ok 3.00,a Emi obudzila mnie o 9.00...czuje sie koszmarnie, jeszcze nocka w pracy mnie czeka.
Pogoda tez jest beznadziejna-zimno,zgnilo i ponuro.

Ostatnia edycja:
Nikolaa ja sieludze, ze Luska bedzie grzeczna chociaz jako nastolatka ;]

Igasia, witaj, bylismy w Maladze, zreszta bardzo popularna wsrod UKowcow ;]
skad dokladnie jestes?
wspolczuje niewyspania! moze mocna kawa postawi na nogi?

witaj agnieszka.kk
jaz kolei slszalam,zeniby od wczoraj u nas mialy byc sniegi i jakos nie ma z czego balwana robic ;]

na dworzu jeszcze niebylam, z okna wyglada znosnie :p

reklama
Do góry