reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)
A ja właśnie zajadam się startą marchewką z jabłkiem...
Teraz to często sama siebie nie poznaje... Takie rarytasy jadłam jakieś 10 lat temu
Teraz to często sama siebie nie poznaje... Takie rarytasy jadłam jakieś 10 lat temu
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej
Od wczoraj mam wolne więc wykorzystuję ten czas na zakupy.Kupiłam choinkę całe 150cm i kilka ozdób a także kilka łaszek
A jak wam mija piątek?
Od wczoraj mam wolne więc wykorzystuję ten czas na zakupy.Kupiłam choinkę całe 150cm i kilka ozdób a także kilka łaszek
A jak wam mija piątek?
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
puściutko tu...
Witajcie Laski!
Jakos nigdy nie moge sie z Wami z grac...ja jestem-Was niema i odwrotnie
Moj R juz chrapie od 22.00 A ja pospalam godzinke,obudzilam sie ...
i juz nici ze spania. Zaparzylam sobie herbatke na sen,wzielam kota na kolana...i roie na drytach prezent swiateczne..., nie ,ne ,nie-nie umiem robic na drutach
Chyba sobie wlacze moj serial-gotowe na wszystko
Testowanie mam za dwa dni-juuupi,ale jakos nery mi daja popalic,i czuje,ze jednak
przyjdzie do mnie pani @
Jakos nigdy nie moge sie z Wami z grac...ja jestem-Was niema i odwrotnie
Moj R juz chrapie od 22.00 A ja pospalam godzinke,obudzilam sie ...
i juz nici ze spania. Zaparzylam sobie herbatke na sen,wzielam kota na kolana...i roie na drytach prezent swiateczne..., nie ,ne ,nie-nie umiem robic na drutach
Chyba sobie wlacze moj serial-gotowe na wszystko
Testowanie mam za dwa dni-juuupi,ale jakos nery mi daja popalic,i czuje,ze jednak
przyjdzie do mnie pani @
Witajcie!!
zapewne ciezko bedzie mi sie "wbic" w Wasz wateczek,ale sprobuje
Jestem JoAnn, mam corcie z maja 2009r.-Alicje Sare, wyczekiwana pol roku, ktora jest Naszym najwspanialszym i niezapomnianym prezentem z Hiszpanii
Obecnie trwa 7cykl staran....
pozdrawiam serdecznie
zapewne ciezko bedzie mi sie "wbic" w Wasz wateczek,ale sprobuje
Jestem JoAnn, mam corcie z maja 2009r.-Alicje Sare, wyczekiwana pol roku, ktora jest Naszym najwspanialszym i niezapomnianym prezentem z Hiszpanii
Obecnie trwa 7cykl staran....
pozdrawiam serdecznie
hej
Joann witaj i łatwo się wbić do nas.... który masz dc???? kiedy testujesz????
u mnie dalej brak @ normalnie się załamie zaraz co mi się znów rozregulowało płakać mi się chce co znaczyły te plamienia głupie o co chodzi test - @ brak normalnie zaraz w psychiatryku wyląduje.....tak mnie nosi ze już nie wiem co mam ze sobą zrobić....
Joann witaj i łatwo się wbić do nas.... który masz dc???? kiedy testujesz????
u mnie dalej brak @ normalnie się załamie zaraz co mi się znów rozregulowało płakać mi się chce co znaczyły te plamienia głupie o co chodzi test - @ brak normalnie zaraz w psychiatryku wyląduje.....tak mnie nosi ze już nie wiem co mam ze sobą zrobić....
Nikolaa dzieki za przywitanie
U mnie dzis 16dc przycyklach 30-31dniowych takze w sam raz na:-)
kiedy testuje? nie predzej niz w Mikolajki! za duzo sie juz nakrecalam i fatalnie to na mnie wplywalo, moj L obrywal za niewinnosc, cora draznila, wszystko bylo nie tak....w tym cyklu porzucilam testy ovu, ciazowy mam jeden, zeby nie kusil przed Mikolajkami ewentalnie ;]
jedyne co to pilam ziolka napobudzenie ovu...
Nikolaa a testowalas? moze wartoby do gina sie wybrac by poradzil na rozregulowane cykle?
U mnie dzis 16dc przycyklach 30-31dniowych takze w sam raz na:-)
kiedy testuje? nie predzej niz w Mikolajki! za duzo sie juz nakrecalam i fatalnie to na mnie wplywalo, moj L obrywal za niewinnosc, cora draznila, wszystko bylo nie tak....w tym cyklu porzucilam testy ovu, ciazowy mam jeden, zeby nie kusil przed Mikolajkami ewentalnie ;]
jedyne co to pilam ziolka napobudzenie ovu...
Nikolaa a testowalas? moze wartoby do gina sie wybrac by poradzil na rozregulowane cykle?
reklama
joann tak testowałam i mimo nadziei wyszła jedna krecha niestety... dwa dni przed @ miałam dwu dniowe plamienia które się skończyły tak szybko jak przyszły właściwie myślałam że na @ która powinnam dostać 18 czyli dziś spóźnia się dwa dni po oprócz lekkiego bólu brzucha żadnych objawów ani na @ ani na dzidzie.... na poniedziałek jestem umówiona do gina ale do poniedziałku jeszcze dwa dni... mam jeszcze jeden test ale szkoda mi robić bo jestem pewna że jedna krecha wyjdzie.... sorki że tak przynudzam ale serio jestem przybita....