reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hejka
agnieszka no puski straszne
ja zawiozłam Wiki do przedszkola zrobiłam zakupy a teraz kawkę pije.... wrednej @ niema normalnie zaraz się popłacze...czekam aż dostanę bo kupiłam sobie olej z wiesiołka i chciałabym zażywać i nie wiem czy zacząć już teraz czy poczekać jak myślicie???? przyszły mi tez testy owulacyjne tak że jestem w pełnej gotowości:p

Pszczółka do lekarza idę w poniedziałek.
Nikola nie wiem kiedy pije sie wiesiołka, ja tego nie piłam. Może poczytaj w necie.

Czuje się nadal fatalnie, mdli mnie już nawet po jedzeniu, mogłabym leżeć, leżeć i nie nudzi mi się ta pozycja;-)
Kręci mi się w głowie, masakra....:baffled:

normalnie wszystkie wywiało???? ja zaraz biorę się za sprzątanie... w poniedziałek zapisałam się do gnia bo coś czuje że @ nie przylezie wiec nie mnie przebada zrobię sobie cytologie no chyba że przyje @ wtedy bede musiała przełożyć...

Hej dziewczyny:-)
U mnie samopoczucie średnie, narazie nie musze zażywać antybiotyków dopóki mnie nie zdiagnozują. Może się obędzie bez nich i będziemy mogli w listopadzie ponownie próbować:-) A jak nie to poczekam.
Nikola- robiłaś test?? Ile płaciłaś za wiesiołek? Nie jest napisane jak go zażywać? Ja zażywam witaminy Feminatal i wapno.
Nikola a to dla Ciebie- http://forum.28dni.pl/discussion/66/olej-z-wiesiolka/

Hej Pszczółka i Agnieszka:-)

Jak fajnie, że już prawie weekend:-D

Ostatnia edycja:
kala tak robiłam test jedna krecha jak Krakowa do Warszawy niestety:sad::sad::sad::sad: ...19.30zl za 150 kapsułek na opakowaniu jest napisane 3 razy dziennie 2 kapsułki ale że to na różne rzeczy wiec nie pisze od którego dnia cyklu zażywać i właśnie nad tym się zastanawiam:confused::confused:.....poczytam potem to forum dzięki za linka... jeszcze z tabletek to folik oczywiście biorę i chce sobie kupić jeszcze niepokalanek mnisi...

idę dalej sprzątać:baffled::baffled:

Nikola- ja słyszałam, że sam folik się słabo wchłania, dlatego przeżuciłam się na witaminy. Wiesiołek zażywa się od 1 dnia do owulacji, chyba będziesz musiała sprawdzać temperaturę. Szkoda, że jedna krecha :baffled: Trzymam kciuki za kolejny cykl:-)

umyłam podłogi i muszę czekać aż wyschną żeby je wypastować

co do foliku to kupiłam 250 tabsów wiec na razie żre sam folik:-D:-D

reklama
Hej kobietki!
Ja dziś też zabiegana od rana. Już jestem po obiadku i zabieram się za kończenie pracy więc będę z Wami :tak:
A co do foliku: ja miałam folik plus wit. B albo D nie pamiętam, bo witaminki powodują lepsze wchłanianie się foliku. Ale ta witamina była już w tabletce foliku...

Do góry