reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
nimfii nawet cię nie podejrzewałam że kłamiesz ;-) w państwowym jak dziecko nie je obiadów to jest free płaci się tylko za posiłki i z tego co wiem to jest tak w całym kraju... być może Proszowice jako gmina refunduje dzieciakom również obiady ale to już indywidualna sprawa gminy ja raczej pisałam o cenach prywatnych przedszkoli i tu niema nic za darmo u mnie w dostać się do państwowego przedszkola to graniczy z cudem choć niby wybudowali nowe w którym jest 250 czy 280 miejsc...

kaskasz tulam zacznij dopiero liczyć od normalnego krwawienia podobno takie plamienia się nie liczą ja właśnie dlatego wywaliłam suwaczek i czekam bo tak samo zgłupiałam u mnie plamienia już wczoraj całkiem ustały temp 36.4 normalnie cała jestem w nerwach mogła by już przyjść ta wredna@ pobolewają mnie teraz jajniki takiego rąbniętego cyklu to jeszcze nie miałam i myślę że to wszystko przez stres więc uspokójmy się a może wszystko wróci do normy........
maja ja jak byłam w ciąży to temp maiłam 37,3 ale masz racje to tylko może dawać lekkie podejrzenie.....

Witajcie Kochane!
Dawno mnie nie było, bo mam zakaz robienia czegokolwiek.
TZN. leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć!!!
we wtorek idę do lekarza, no i tym razem spodziewam się usłyszeć dobre wieści.
Półtora tygodnia temu było gorzej, lekarka oznajmiła, że może mi grozić poronienie, dała Duphaston i kazała zaprzyjaźnić się z pozycją horyzontalną. Ja nie czułam się źle, zero plamień, co prawda brzuch pobolewał mnie jak na okres ale ogólnie czułam się dobrze, choć okropnie zmęczona, no i HCG miałam niskie. Najwspanialsze z tamtej wizyty było jak zobaczyliśmy serducho naszego maleństwa (Maleństwa w dosłownym słowa znaczeniu, miało 3,54cm). Teraz jest już lepiej, brzucho już nie boli (tak często), HCG podskoczyło, ale cycuchy bolą mnie okropnie, no i do tego mdłość "poranne" głównie wieczorami mnie męczą. Choć ja cieszę się z takich objawów, bo znak to że wszystko jest na dobrej drodze:)

Ale nam się przysnęło.... Fju fju :-D Wiki jeszcze śpi więc chyba jeszcze skorzystam z jego odecności w łóżku i się do niego przytulę hehe :-D
Wpadnę później!!!
Izka napisz koniecznie jak będziesz po wizycie! Trzymamy kciuki, żeby było dobrze!!!
Agnieszka całe szczęście zostało mniej niż więcej :tak:

hejka wieczorowo już moja Wiki zasnęła dziś a ja z nią chyba przez ten deszcz

izka odpoczywaj i trzymaj się jestem pewna że wszystko będzie oki

Hej dziewczyny!

Izka leż kochana i się oszczędzaj - ja wierzę, że wszystko dobrze będzie!

Pszczółka trzymam kciuki, żeby fasolka była :) Pisz tu dużo co i jak :)) Łatwiej będzie Ci znieść czekanie na wynik testu :))

Klaudusia a mój Maciuś oczywiście nie spał nic a nic....... No i jak ja mam tego chłopaka przekonać, że drzemka w dzień jest taaaaka przyjemna.....

Nikolaa, Agnieszka.kk witajcie!

Agnieszka27
ja też mocno ściskam :))

Ja póki co szukam pracy na gwałtu rety....

reklama
Do góry